jeminee

Members
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About jeminee

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

820 profile views
 1. jeminee

  Gumby hasj voor het eerst maken

  kan niets vinden hoor.... iemand een iedee waar dit tegen normale prijs te verkrijgen is..? ( die pollinator bedoel ik dan )
 2. jeminee

  Gumby hasj voor het eerst maken

  gaaf apparaat.. waar heb je die gekocht... en tegen welke prijs..?
 3. hoi kerel, ik ken je wel niet maar wil je toch langs deze weg sterkte wensen... het is eigenlijk te gek voor woorden dat je voor een paar plantjes je huis wordt uitgezet..... en zeker als je je bedenkt... dat als je een echt misdrijf pleegt... je gewoon met enkelbandje thuis mag zitten.... wereld op z'n kop....
 4. Zou er ook door berekend zijn dat deze stroom dieven, hun wiet naar de shop brengen..en daar wordt bij verkoop belasting over betaald ( in de shop dan ) ???
 5. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  met bladvoeding van plagron… maar dat was in het begin...
 6. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  snap wel dat er stoffen in de pvc zitten, alleen het zijn slabs van grodan… zou toch niet mogen lijkt me...?? en die bruine vlekken zijn van het sproeien...
 7. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  hmmm dat zijn steenwol slabs….mag toch aannemen dat dat geen weekmaker is..
 8. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  de drain is aan het oplopen... bij 1 is de drain EC van 2.2 zojuist.. terwijl ik 1.45 instuurde.. nog maar lager gaan zitten..
 9. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  paar daagjes verder... gaan ze wel al iets beter, maar in mijn ogen verre van optimaal.. EC rond de 1.75 en dan heb ik een drain die verschild plantje 1 EC 0.95 plantje 2 EC 1.20 plantje 3 EC 1.5 best lastig insturen met al die verschillen..
 10. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  nou... heb ze heel de week een flinke EC gegeven...begon met 1.3 en dagelijk opgehoogd naar EC 1.8 plantje links heeft een drain van 0.59 plantje in het midden heeft en drain van 1.53 en plantje 3 heeft een drain van 1.91 heb nu de EC ietsje verlaagd naar 1.72 heeft er iemand nog suggesties..?? P.s. heb slang van druppel systeem vervangen voor nieuwe slang IVM weekmakers ( zou in de tuinslang kunnen zitten hoorde ik )
 11. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  hier nog wat nieuwe foto's.. op de foto zijn de plantjes ongeveer 3 weken oud en staan ze 11 dagen op 12 uur.. EC 1.43 PH 5.65 Drain is EC 0.9 Tips altijd welkom..
 12. hoi allemaal, al enige tijd heb ik steeds blad problemen die ik niet thuis kan brengen.. de nieuwe bladeren zijn netjes groen, alleen de iets oudere bladeren verkleuren snel ( zie foto ) dit begint eigenlijk al zodra de zaailingen nog maar 2 weken oud zijn.. ik geef nu omni potent met een EC van 1.08 ( start ec van 0,4 ) en PH van 5.9. ( ik heb dit met verschillende soorten voeding dus daar kan het niet aan liggen ) mijn drain water is EC 0,7 en PH van 6.0 dit lijkt mij toch vrij goed..?? ik geef mijn zaailingen nu 450 CC per 12 uur licht, daarvan houdt ik 175 CC drain van over. oja mijn medium zijn steenwol slabs..
 13. jeminee

  Auto doorzocht zonder reden

  Dit is Nederland tegenwoordig..... STEL: ik rijdt naar de shop, koop 3 grammetjes wiet en rijdt weer naar huis...... onderweg controle en vinden mijn 3 grammetjes... dan krijg ik het verzoek om er vrijwillig aftstand van te doen om erger te voorkomen... is toch te gek voor woorden.. koop het bij een shop die het illegaal inkoopt en daar doen ze niets aan, en ik koop gewoon voor eigen gebruik 3 grammetjes en mag het inleveren.... wat moet ik dan.. als ik het daar oprook mag ik geen auto meer rijden.. en mag het dus ook niet meenemen..? heel nederland is naar de klote vrees ik.. de verkeerde personen worden hier aangepakt... ( pff moet me daar minder druk over maken denk ik )