jeminee

Members
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About jeminee

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,075 profile views
 1. jeminee

  Gebruikte/vervuilde ph meters gekocht?

  hoi, ik heb er eens een pomp besteld, deze bleek ik niet nodig te hebben en dus zonder uit te pakken retour gestuurd, alles bleek in orde totdat ik na 3 weken eens ging vragen waar mijn geld bleef... ineens vertelden ze dat de verpakking niet goed was en dus geen geld konden geven.. ook hadden ze diverse e-mails gestuurd ( die ik nooit gezien heb ) waarin zou staan dat ik na nog eens betaling van 7 euro moest doen om de pomp weer op te sturen.. dit alles is voor mij toen een princiepe kwestie geworden.. en heb het hoog op laten lopen. heb dat waarborg fonds ingeschakeld en na enkele malen en boze e-mails heb ik dan toch mijn geld terug gehad. ik bestelde hier best vaak... ging altijd goed... maar als er dan eens iets mis is... kun je de goede service wel vergeten.. jammer...en in mijn ogen niet zo slim want dat geld voor die pomp hadden ze al vele malen terug kunnen verdienen als ik er nog gewoon besteld had.. dus wee gewaarschuwd.
 2. jeminee

  Gumby hasj voor het eerst maken

  kan niets vinden hoor.... iemand een iedee waar dit tegen normale prijs te verkrijgen is..? ( die pollinator bedoel ik dan )
 3. jeminee

  Gumby hasj voor het eerst maken

  gaaf apparaat.. waar heb je die gekocht... en tegen welke prijs..?
 4. hoi kerel, ik ken je wel niet maar wil je toch langs deze weg sterkte wensen... het is eigenlijk te gek voor woorden dat je voor een paar plantjes je huis wordt uitgezet..... en zeker als je je bedenkt... dat als je een echt misdrijf pleegt... je gewoon met enkelbandje thuis mag zitten.... wereld op z'n kop....
 5. Zou er ook door berekend zijn dat deze stroom dieven, hun wiet naar de shop brengen..en daar wordt bij verkoop belasting over betaald ( in de shop dan ) ???
 6. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  met bladvoeding van plagron… maar dat was in het begin...
 7. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  snap wel dat er stoffen in de pvc zitten, alleen het zijn slabs van grodan… zou toch niet mogen lijkt me...?? en die bruine vlekken zijn van het sproeien...
 8. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  hmmm dat zijn steenwol slabs….mag toch aannemen dat dat geen weekmaker is..
 9. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  de drain is aan het oplopen... bij 1 is de drain EC van 2.2 zojuist.. terwijl ik 1.45 instuurde.. nog maar lager gaan zitten..
 10. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  paar daagjes verder... gaan ze wel al iets beter, maar in mijn ogen verre van optimaal.. EC rond de 1.75 en dan heb ik een drain die verschild plantje 1 EC 0.95 plantje 2 EC 1.20 plantje 3 EC 1.5 best lastig insturen met al die verschillen..
 11. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  nou... heb ze heel de week een flinke EC gegeven...begon met 1.3 en dagelijk opgehoogd naar EC 1.8 plantje links heeft een drain van 0.59 plantje in het midden heeft en drain van 1.53 en plantje 3 heeft een drain van 1.91 heb nu de EC ietsje verlaagd naar 1.72 heeft er iemand nog suggesties..?? P.s. heb slang van druppel systeem vervangen voor nieuwe slang IVM weekmakers ( zou in de tuinslang kunnen zitten hoorde ik )
 12. jeminee

  Weet iemand dit...wordt er gek van..

  hier nog wat nieuwe foto's.. op de foto zijn de plantjes ongeveer 3 weken oud en staan ze 11 dagen op 12 uur.. EC 1.43 PH 5.65 Drain is EC 0.9 Tips altijd welkom..
 13. hoi allemaal, al enige tijd heb ik steeds blad problemen die ik niet thuis kan brengen.. de nieuwe bladeren zijn netjes groen, alleen de iets oudere bladeren verkleuren snel ( zie foto ) dit begint eigenlijk al zodra de zaailingen nog maar 2 weken oud zijn.. ik geef nu omni potent met een EC van 1.08 ( start ec van 0,4 ) en PH van 5.9. ( ik heb dit met verschillende soorten voeding dus daar kan het niet aan liggen ) mijn drain water is EC 0,7 en PH van 6.0 dit lijkt mij toch vrij goed..?? ik geef mijn zaailingen nu 450 CC per 12 uur licht, daarvan houdt ik 175 CC drain van over. oja mijn medium zijn steenwol slabs..