Beat

Members
 • Content count

  227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Beat last won the day on May 15

Beat had the most liked content!

Community Reputation

201 Excellent

About Beat

 • Rank
  Stoner gradatie 2

Recent Profile Visitors

450 profile views
 1. Beat

  Beat in 2020

  Weekje verder, weer water gegeven. Sommige gaan wel lekker, sommige niet zo. Verder weinig nieuws.
 2. Beat

  Beat in 2020

  Spot 1 bezocht. Ondanks de regen lijkt het of er juist op mijn plek niets is gevallen. Alles kurk droog.toch iets gegroeid lijkt het. 15 liter water gegeven en 2 lege kuilen gevuld met het soortje sunny vains van hy seeds. Kijken wat die gaan doen. Ook wat slakkenkorrels bij gestrooid. Hopelijk kunnen ze weer even vooruit.
 3. Beat

  Beat in 2020

  Valt misschien niet op maar per kuil toch 1tot 2 handjes gestrooid. Lijkt mij genoeg
 4. Beat

  Beat in 2020

  Dank je boswandeling, ook vandaag 'n behoorlijk zonnige dag. Hele kop verbrand. Als 't zo droog blijft dan wordt het een hoop gesjouw.
 5. Beat

  Beat in 2020

  Spot 2 nogmaals bezocht met 15 liter water. Daar moeten ze het wel ff een tijdje doen. Het beetje van gister heeft al wel iets gewerkt.met het aankomende mooi weer toch extra water gegeven voor de zekerheid
 6. Beat

  Beat in 2020

  Spot 2 bezocht, checken of ze er nog stonden. Gelukkig wel maar hingen behoorlijk slap. Ongeveer 500 ml water gegeven per plant maar moet deze week terug want alles is veel te droog. Geen foto's gemaakt. Maakte me toch zorgen om spot 1, want was 10 dagen geleden er voor het laatst. 15 liter water mee. Ook hier alles droog maar nog wel op tijd. Alle planten iets meer als 'n halve liter gegeven maar ook hier moet ik deze week toch weer wat water gaan gegeven. Hier wel wat foto's, zijn ook wel wat gegroeid in 10 dagen tijd. En gelukkig staan ze er nog.
 7. Beat

  Beat in 2020

  Ja 2 weken geleden ontkiemd, en ja het begin is er. Hopelijk oogst ik ze....
 8. Beat

  Beat in 2020

  Spot is nieuw dus ja 'n probeersel. Het zag er in eerste instantie veel belovend uit maar er lag hondestront, gedroogd en die honden hadden wat lopen graven. wat betekend dat er dus mensen daar hun hond uitlaten. Vorig jaar was dit nog niet zo en was 't begroeid omdat het later in het seizoen was. Ook niemand gezien die daar z'n hond uitliet . This wel meer 'n veld waar je ze los laat zodat ze kunnen rennen.,als 't niet begroeid is. tenminste dat lijkt mij.Graven is geen probleem, scheelt mij weer werk volgend jaar als 't niet ontdekt wordt. Hopen dat de baasjes op afstand blijven en de honden er niet van snoepen.
 9. Beat

  Beat in 2020

  Spot 2 ook klaar, 11 gaten gevuld. Nog 1 koud nachtje en dan wordt 't warmer. Dat zullen ze wel overleven. 1e keer op deze plek, ligt vlak langs een drukke weg met wandelaars, fietsers etc dus 'n kleine kans van slagen maar 't proberen waard.
 10. Beat

  Beat in 2020

  😁 Thanks 👍 🎈
 11. Beat

  Beat in 2020

  Weet iemand toevallig of er 'n topic /verslag is van 'n mais kweek? . Als voorbeeld, inspiratie.
 12. Beat

  bonjour!

  Leuk man! Ik lees mee. Veel succes
 13. Beat

  Beat in 2020

  Zou kunnen ja. Of het goed uitpakt blijft de vraag maar de kosten die ik maak zijn zeker te overzien. Rook zelf niet, nou heel soms 1 keer per 3 maanden ofzo en dan is het wel fijn als het uit eigen tuin komt. Buiten wiet kan ik ook als enige roken, de rest is te heftig voor mij.
 14. Beat

  Beat in 2020

  Ja, wie niet waagt blijft Maagd
 15. Beat

  Beat in 2020

  Mijn eigen schuld om zo vroeg te beginnen met auto's. Dus kan alleen mezelf de schuld geven als 't mis gaat zo vroeg in het jaar. Kheb wel wat reserve, nog wat auto's en reguliere. Dus als 't nodig is zet ik die als ze niet aanslaan, op gegeten zijn etc. Is het niet nodig dan zet ik er wat in het mais.