Beat

Members
 • Content count

  303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Beat last won the day on January 27

Beat had the most liked content!

Community Reputation

313 Excellent

About Beat

 • Rank
  Kweekmeester

Recent Profile Visitors

596 profile views
 1. Beat

  Beat for wiet 2021

  Zo, wat was het koud he? Weinig te melden, eerste zijn klaar om gezet te worden. Van alles wat. Fijn om weer te kunnen beginnen.
 2. Beat

  Beat for wiet 2021

  Bedankt S37! 👍 Duidelijk
 3. Beat

  Beat for wiet 2021

  Vraag, Wat is wijsheid met die fast, early en semi automatisch soorten? Wachten na ijsheiligen of zijn deze al eerder te zetten, bijvoorbeeld eind april? Is het wijsheid om ze flink voor te groeien met kunstlicht of juist zo min mogelijk?
 4. Ja dat wekt ook wel mijn interesse, zelf 'moonshine' maken, zonder ingewikkelde processen en wiet olie dan.
 5. Beat

  Beat for wiet 2021

  Dat zeker haha maar dit soort spanning hoef van mij niet meer, moest 'n behoorlijke sprint trekken met m'n ouwe botten.
 6. Maar de alcohol is wel herbruikbaar neem ik aan? 1 liter kost in Nederland ongeveer 40€. Als ik van een liter veel over hou zou dat wel een uitkomst zijn. Is er een schatting hoeveel alcohol je overhoud als je 'n liter gebruikt? Ik gebruik nu gewoon tinctuur maar als ik die 'zwarte drap' aanleng met olie is dat dus wiet olie, domme vraag misschien maar de werking zal dus sterker zijn als de tinctuur?
 7. Sorry maar snap het niet helemaal. Je doet tinctuur (wiet +96%) in de smartstill en dan? Blijft er iets achter in het reservoir wat je mengt met olijf olie en wat dus wiet olie is?en de overgebleven alcohol komt in de glazen kan en kun je hergebruiken?
 8. Beat

  Welk soort lamp 💡?

  Dank je wel voor de tip!! 👍 Dan gaat dat 'm worden
 9. Beat

  Welk soort lamp 💡?

  Thanks, maar over welk merk heb je het dan en heb je misschien 'n linkje naar een site? En is het te doen als leek om het in elkaar te knutselen? Zal je topic proberen te vinden hierover
 10. Beat

  Welk soort lamp 💡?

  Oké mannen dank voor de info. De spider geeft aan groei maar is deze ook te gebruiken voor de bloei? Hij is wel plug en play zo te zien dus dat staat me wel aan.
 11. Beat

  Beat for wiet 2021

  Ik vermoed zelf te opvallend, waarschijnlijk. Maar blijft gissen. Want ik vond zelf eigenlijk van niet.
 12. Hoi, ik ben van plan om micro kweek te doen. Maar welk soort verlichting raden jullie aan? Kastje is ongeveer 90 cm hoog en breed en 60cm diep. Wel wat gelezen over led enzo maar ik ben niet goed op de hoogte meer wat de laatste ontwikkelingen zijn op dit gebied en zie door de bomen het bos niet meer vandaar mijn vraag. Het liefst plug en play dat wel. En natuurlijk zo'n hoog mogelijk rendement voor deze beperkte ruimte.
 13. Beat

  Beat for wiet 2021

  Ik was behoorlijk op dreef zeg maar. Maar goed, weg kunnen komen. Beter nu dan later in het seizoen. Geluk bij 'n ongeluk
 14. Beat

  Beat for wiet 2021

  Nee sorry, klopt. Was wat parra
 15. Beat

  Beat for wiet 2021

  Tja over pakken gesproken. Vanmorgen moet vluchten op 'n nieuwe spot voor de politie. Man man wat 'n gezeik maar niet gepakt gelukkig. Kan niet in detail treden. Ik ben nu wel wat para merk ik. Vraag me ook af of ze meelezen en of er via dit forum iets te traceren valt. Misschien verslag stoppen, eerst ff op adem komen.