Bioman

Members
 • Content count

  661
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Bioman last won the day on April 23 2021

Bioman had the most liked content!

Community Reputation

429 Excellent

About Bioman

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Amberes Noord

Recent Profile Visitors

1,018 profile views
 1. De één al wat meer dan de ander, de snoeischaar ligt in elk geval klaar (en de potten zijn leeg ) , ziet er al erg milky voor met mijn ongeoefend oog. Op zich is er idd niets mis met dit kweekje, ben niet zo'n fan van auto's maar het lichtregime is wel gemakkelijk zonder bijverwarming. De toppen zien er helemaal niet verkeerd uit.
 2. Beste wensen en die dingen, Kweekjes in het kort...na vorige zat die kast vol vliegjes/motjes, dan een hele poos in het buitenland gezeten en uiteindelijk pas terug op kunnen starten begin november. De motjes/vliegjes zijn vertrokken. Als vanouds weeral kweek op zijn boerenfluitjes. Deze keer vlug vlug wat auto's in potten geflikkerd en tot hiertoe draaien die de hele tijd op 18/6 en warm ik niet bij. (buiten een kweekmatje). Dat geeft soms akelig lage temperaturen maar de planten kunnen het wel aan lijkt me. Drie grote potten met daarin vermoedelijk een mogelijks autoCheese of Kalini , een Royal Dwarf en een Sweet Skunk auto en een tweetal weken later achterin nog twee bijgeplant (de schrale toppen op de achtergrond)...die zullen blij zijn als de andere geoogst zijn, beetje experimenteren weer... hier en daar wat geknakt en geplooid maar voor de rest weer de luiheid zelve gespeeld. Water is flessenwater, ze staan in onbekende potgrond met wat kippenkorrels. Voeding : none.
 3. Kalini gaf ook een mooie Gusta (en de voorproefjes waren lekker) en EotS lijken me erg smakelijke toppen, he he, toch nog iets van oogst.
 4. Bioman

  Ja en ik kweek stug door

  Rondje stress en nachtmerries. Mijn schuur gaat op non actief. Met de 30° van vandaag is dat eerder banaanklimaat.
 5. Tis dat ik zit te wachten op mijn vaccin dus de planten krijgen nog wat extra bloeitijd, trichomen gaan in slowmotion... Dat roos geval bevatte nogal wat zaad en de white widow heb ik geoogst, wat een leuke top was dat / staan nog te wachten 1x Kalini en 1 x EotS + 1 x OG. De warmte jaagt dagT° de hoogte in, tijd om de kast wat rust te gunnen (tot oktober ?)
 6. Bananen in mijn toppen, denkelijk wat veel stress. Denk dat ik die plant morgen maar afdoe. Had al een beetje geoogst en dat is niet goed bevallen of het is de kou of het lekken van licht of iets anders. Rest tuft lekker door. White Widow Tweede Kalini (die niet roos wordt) Enemy Of The State, de lange slungel. Het is een beetje goochelen met hoogte en pottenconstructies maar ik hou wel van de massieve toppen
 7. Bioman

  KM's pestbende

  Je bent niet alleen .
 8. Ik vermoed dat die geniet van het uitzicht. Ik kan dat hier omheinen als een kazerne en dan nog vindt die wel een route om te ontsnappen . Extra bewaking voor mijn schuur, mijn planten zijn covered.
 9. You win , ik kom regelmatig in de stad en denk elke keer meer : "hoe dwaas om hier te willen leven", dat lijken mij allemaal junkies daar.
 10. Verbazingwekkend goed zelfs. De dames even mee naar buiten genomen voor een openlucht fotosessie en dat zien er mij degelijke plantjes uit, dat 12/12-gedoe levert toch aardig resultaat. Enemy/ Mais of the State Kalini 001 (boven vol witte haren, onderin rose/bruin, ik dacht even dat ik rot had gespot, oef...) Kalini002 (samen met ww het meest één grote top) White Widow (klein maar fors gebouwd) OG Kush (een (te) laatkomerke)
 11. Tweede ronde, week weetikveel. Vrolijke groene bende, enemy (linksachter) is getopt en gestopt met hoogte zoeken, OG staat er klein maar dapper bij en de rest groeit en bloeit, plezant leergeld.
 12. Bioman

  KritischeMassa - propagator G-Tools combi (60x60)

  Want alles begint bij klimaat zeker
 13. Bioman

  KritischeMassa - propagator G-Tools combi (60x60)

  Grappig Nederlands in die beschrijvingen : Houd uw zaadwortel warm...
 14. Bioman

  Friekshow

  De kruising tussen hupulus lupus en cannabis, dat zou pas de moeite zijn, overlevende weed waarbij de topjes dan op een zonnig terras als plukrijpe druiven hangen. Een mens mag al eens dromen (en topics verzieken )