Bioman

Members
 • Content count

  659
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Bioman last won the day on April 23

Bioman had the most liked content!

Community Reputation

424 Excellent

About Bioman

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Amberes Noord

Recent Profile Visitors

838 profile views
 1. Kalini gaf ook een mooie Gusta (en de voorproefjes waren lekker) en EotS lijken me erg smakelijke toppen, he he, toch nog iets van oogst.
 2. Bioman

  Ja en ik kweek stug door

  Rondje stress en nachtmerries. Mijn schuur gaat op non actief. Met de 30° van vandaag is dat eerder banaanklimaat.
 3. Tis dat ik zit te wachten op mijn vaccin dus de planten krijgen nog wat extra bloeitijd, trichomen gaan in slowmotion... Dat roos geval bevatte nogal wat zaad en de white widow heb ik geoogst, wat een leuke top was dat / staan nog te wachten 1x Kalini en 1 x EotS + 1 x OG. De warmte jaagt dagT° de hoogte in, tijd om de kast wat rust te gunnen (tot oktober ?)
 4. Bananen in mijn toppen, denkelijk wat veel stress. Denk dat ik die plant morgen maar afdoe. Had al een beetje geoogst en dat is niet goed bevallen of het is de kou of het lekken van licht of iets anders. Rest tuft lekker door. White Widow Tweede Kalini (die niet roos wordt) Enemy Of The State, de lange slungel. Het is een beetje goochelen met hoogte en pottenconstructies maar ik hou wel van de massieve toppen
 5. Bioman

  KM's pestbende

  Je bent niet alleen .
 6. Ik vermoed dat die geniet van het uitzicht. Ik kan dat hier omheinen als een kazerne en dan nog vindt die wel een route om te ontsnappen . Extra bewaking voor mijn schuur, mijn planten zijn covered.
 7. You win , ik kom regelmatig in de stad en denk elke keer meer : "hoe dwaas om hier te willen leven", dat lijken mij allemaal junkies daar.
 8. Verbazingwekkend goed zelfs. De dames even mee naar buiten genomen voor een openlucht fotosessie en dat zien er mij degelijke plantjes uit, dat 12/12-gedoe levert toch aardig resultaat. Enemy/ Mais of the State Kalini 001 (boven vol witte haren, onderin rose/bruin, ik dacht even dat ik rot had gespot, oef...) Kalini002 (samen met ww het meest één grote top) White Widow (klein maar fors gebouwd) OG Kush (een (te) laatkomerke)
 9. Tweede ronde, week weetikveel. Vrolijke groene bende, enemy (linksachter) is getopt en gestopt met hoogte zoeken, OG staat er klein maar dapper bij en de rest groeit en bloeit, plezant leergeld.
 10. Bioman

  KritischeMassa - propagator G-Tools combi (60x60)

  Want alles begint bij klimaat zeker
 11. Bioman

  KritischeMassa - propagator G-Tools combi (60x60)

  Grappig Nederlands in die beschrijvingen : Houd uw zaadwortel warm...
 12. Bioman

  Friekshow

  De kruising tussen hupulus lupus en cannabis, dat zou pas de moeite zijn, overlevende weed waarbij de topjes dan op een zonnig terras als plukrijpe druiven hangen. Een mens mag al eens dromen (en topics verzieken )
 13. Bioman

  KM's pestbende

  Waar is de peterselie ? Ziet er allemaal goed uit (voor een kwaakbaas )
 14. Bioman

  Familie Duck

  Ik deed enkel raamventilatie waarbij de beide kopse zijdes open stonden voor constante luchtstroom (maar niet overdreven ivm geur en inkijk). Mocht ik willen optimaliseren, zou ik voor een ventilator op zonneënergie gaan of zo. In de zomer vlogen de temperaturen soms wel sterk de hoogte in, ik had de planten met pot ingegraven, bij te warm uiteindelijk ook af en toe buiten gezet. Te lezen in het uitgebreid verslag dat alle kanten op verslaat