Bioman

Members
 • Content count

  426
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Bioman last won the day on October 27

Bioman had the most liked content!

Community Reputation

308 Excellent

About Bioman

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Amberes Noord

Recent Profile Visitors

565 profile views
 1. Vorig jaar op skivakantie was stroomverbruik inbegrepen in de huurprijs, toen even gedacht om skiënde bitcoinboer te worden maar dat zal wel niet rendabel zijn vrees ik. Liquid cooling maakt weinig lawaai maar lijkt me een serieuze investering.
 2. Straks staat jouw schuurtje op Mars , the StarBarn © Of samenwerken met SpaceTango ?
 3. Daar is koffie voor uitgevonden
 4. Waarom wil je eigenlijk die schuur gaan verwarmen ? Reken je ergens op een huwelijkscrisis ? Die temperaturen zien er toch fijn uit en bij meer kou gaat jouw CV draaien en jij beweert dan dat ik pieker... edit : als het om droge lucht te doen is, zie ik nog een derde optie, een buis met lucht van de gezellige droge woning naar de koude vochtige schuur maar ik denk dat jouw biosphere allures gaan botsen op enige weerstand.
 5. Ik zou het niet weten, men waarschuwt hier wel om dat niet in te ademen dus ik zou het niet in de bloei doen (dat vernevelen), in de bodem schijnt het vooral als bodemverbeteraar te werken. Het is dan wel niet giftig, maar wees alsjeblieft wel een beetje voorzichtig met diatomeeënaarde. Het kan namelijk je huid, ogen, neus en keel irriteren als je het inhaleert. Vooral in grote hoeveelheden. https://www.royalqueenseeds.nl/blog-hoe-kun-je-diatomeeenaarde-integreren-in-je-cannabiskweek-n946
 6. Die diatomeeënaarde moet je best vernevelen dacht ik, helpt ook om een kippenhok beestvrij te houden https://www.tuinadvies.be/tuinwinkel/product/8989/poederverstuiver-birchmeier-bobby?gsh=1&gsk=1&gclid=Cj0KCQjwlvT8BRDeARIsAACRFiUng6vqHUH6csa5-NAo7Q_aLLaPrR6z6iyi8XL2RpBFDkrafJTkrYcaAr88EALw_wcB Wat er in zit, is dan weer vrij onschuldig https://geenbeestjesmeer.nl/vlooien-luizen-spinnen-en-ander-ongedierte-in-de-kerstboom-hoe-verwijderen/
 7. Bioman

  Glioblastoma graad 4 hersentumor

  Sterkte in de strijd. Vorig jaar heeft mijn moeder een hersenoperatie gehad met zo'n luikje en dan ingreep, das best heftig maar de wetenschap staat erg ver. Cannabis als medicijn kan misschien helpen om levenskwaliteit te verbeteren, als remedie weet ik er niks van.
 8. Bioman

  Welk nummertje luister je nu?

  Wel erg donker en retro, ik moest hier bijna het licht aandoen
 9. Bioman

  Welk nummertje luister je nu?

  Vertaalt perfect hoe de oogst hier binnenkomt , begint bij het aansteken../
 10. Bioman

  Kast met beperkt budget

  Simpel, gewoon stukje tekst selecteren en dan krijg je de optie /quote selection// ik ben ouder omdat ik buiten geen controle heb, binnen heb ik die wel en verdomd lage t° , ik ga sowieso van het beste uit maar dan probeer ik eerst het beste te maken. nog maar half Mijn eigen rie-leks-munt gedrukt, beter dan bitcoins.
 11. Bioman

  Kast met beperkt budget

  Jij wil gewoon die kast in actie zien Misschien stel ik teveel vragen, zolang ze niet van de orde "welke dag komt er na woensdag ?" zijn, vermoed ik dat het wel meevalt. Bovendien zie ik mij daar al in januari arriveren met twee mooie planten en moet ik in zeven haasten een trui voor die kast gaan breien of komt de toorn der toprot nog eens op bezoek en dat wil ik toch liever vermijden.
 12. Bioman

  Kast met beperkt budget

  Wakkerliggende lucht @DeVos ergens gelezen dat die actieve kool zich gedraagt als een soort van vliegenvanger/kleefstrip waarop dan de geurdinges blijven kleven, hoe meer hij er gevangen heeft, hoe minder hij zijn functie van filter kan vervullen . Of die geurlucht nu ergens door aangezogen of doorgeblazen wordt, blijft volgens mij hetzelfde want het gaat over een volume waar die lucht door moet, de weg die hij neemt, doet volgens mij niets af aan het reinigende vermogen, of je nu vooruit of achteruit een carwash doet, je wagen zal wel nat worden en vol zeepsop hangen denk ik (tot zover mijn kinderlijke gedachtengangen) Maar om even terug naar de vraag te keren, het gaat dus over een filter die al dienst heeft gedaan in aanzuigende functie en nu dus in uitblazende functie zou worden gezet, dat mixt niet volgens "iets" dat ik "ergens" gelezen heb, filter zou geurdeeltjes terug uitblazen (?) (en dan klopt die vliegenvangertheorie ook voor geen meter) edit : het enige gevaar van dat uitblazen van die deeltjes, is dat mijn kippen vreemd gaan doen of zo.
 13. Bioman

  Kast met beperkt budget

  Ik bedoelde dat dat niet kan als je hem al eerder als "zuigend" hebt gebruikt, in mijn geval heeft die al wat weed gedroogd dus veronderstel ik dat maar.
 14. Bioman

  Kast met beperkt budget

  Meme time
 15. Bioman

  Kast met beperkt budget

  Ach, de prachtige-potten-watjesclub klinkt ook niet slecht