getsmokin

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About getsmokin

 • Rank
  Maagd

Contact Methods

 • Website URL
  https://getsmokin.nl

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. getsmokin

  Coffeshop's in Utrecht?

  Ik wil niet teveel aan zelfpromotie doen maar ik heb hier een mooi overzicht voor gemaakt die misschien handig voor je is: https://getsmokin.nl/coffeeshops/utrecht of op de kaart: https://getsmokin.nl/map/utrecht . Mijn eigen aanraden is 'Gallery Colorado'. Iets uit het centrum maar erg goed , mooi en vriendelijk personeel (zeker de nederhasj of colorado haze zijn een aanrader!). Veel plezier morgen!
 2. getsmokin

  Hallo leden!

  Super, dankjewel!
 3. getsmokin

  Hallo leden!

  Bedankt voor het warme welkom allemaal! Thanks voor de feedback! Het is prachtig dat Nederland zoveel coffeeshops rijk is, maar het is een behoorlijk karwei om ze allemaal toe te voegen haha (daarom willen we bezoekers vragen te helpen via deze pagina: https://getsmokin.nl/coffeeshop-toevoegen/ ).
 4. getsmokin

  Hallo leden!

  Dankjewel!
 5. Precies dit. Hoewel criminele activiteiten natuurlijk bestraft horen te worden is zoiets natuurlijk gigantisch buiten proporties. Daarnaast komt nog dat een paar plantjes niemand kwaad doen toch..
 6. getsmokin

  Hallo leden!

  Hee leden van weedforum! Wij zijn de gasten achter GetSmokin. Momenteel doen we wat onderzoek naar de verschillende (Nederlandse) cannabis-community's, en zo ook hier. Oh, en als we nog wat tips kunnen vinden over het buitengroeien van onze eigen wiet is dat ook mooi meegenomen, want nu doen we maar wat (goede oogst alsnog hoor!). Groet!