Predator

Members
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

About Predator

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Recent Profile Visitors

462 profile views
 1. Predator

  LED Spectrum Test 2.5

  Zien er toch goed uit! Hoe staan ze er nu bij?
 2. Riep het al eerder.. Je kan brieven schrijven, documentaires maken, op het nieuws komen tot aan jezelf ophangen in de 2e kamer.. Op het gebied van cannabis zal Nederland niet groeien maar krimpen. Jaar in jaar uit verslechterd de situatie.. Het is gedaan.. Mensen die nog steeds hopen op een wonder mogen wel eens wakker worden en begrijpen dat het over een aantal jaar klaar is.
 3. De Onderzoeksraad voor de Veiligheid vindt dat meer organisaties dan alleen de politie hun verantwoordelijkheid moeten nemen om de bestrijding van illegale hennepteelt en de daarmee gepaarde onveiligheid tegen te gaan. Dat staat in een rapport dat donderdag is verschenen. In het rapport concludeert de onderzoeksraad dat netbeheerders, de brandweer, woningcorporaties, gemeentelijke toezichthouders en ook omwonenden zelf een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben om de teelt te bestrijden. De onderzoeksraad vindt dat de illegaliteit waarin de teelt plaatsvindt geen reden moet zijn om alleen naar de politie en justitie te kijken voor het aanpakken van het probleem. Daarom zouden vooral de onveilige situaties die deze teelt veroorzaakt, centraal moeten staan. Netbeheer Nederland Het onderzoeksinstituut adviseert Netbeheer Nederland "om op korte termijn onveiligheid door illegale manipulatie van het elektriciteitsnet op woningniveau verder meetbaar te maken, onveilige aansluitingen proactief op te sporen en op te treden tegen bewoners die hennepgerelateerde onveiligheid op het elektriciteitsnet veroorzaken." Burgemeesters zouden volgens de raad "partijen op lokaal niveau samen moeten brengen en gezamenlijk maatregelen nemen om onveiligheid door hennepteelt tegen te gaan." Woningbranden In Nederland zijn naar schatting tienduizend tot dertigduizend hennepkwekerijen waarvan het meerendeel zich bevindt in woningen. Jaarlijks wordt bij 4.500 van de zesduizend ontmantelde hennepkwekerijen een gevaarlijke situatie aangetroffen door overbelasting van de elektriciteit. Per jaar wordt er voor 200 miljoen euro aan stroom illegaal afgetapt en zijn er ten minste 65 woningbranden als gevolg van hennepteelt. De onderzoeksraad noemt dit zorgwekkend.
 4. Dit klinkt wel heel erg goed! Ben benieuwd wat voor effect dit landelijk gaat hebben
 5. Predator

  Peekaboo's SLH

  Lekker groen en vol!
 6. Ik denk dat stiekem toch velen met led kweken waardoor ze veel minder last van warmte hebben. Scheelt weer hotspots.
 7. Mooie brief met alleen maar feiten.. Helaas hebben ze schijt aan onze mening. Ook al stuur je er nog eens 12000 extra.. Ze zullen er geen moer om geven en schijt hebben aan onze mening. Dit is al jaren het geval en dat zal zo blijven.
 8. Predator

  Peekaboo's SLH

  Dat eens nog eens groen en vol!
 9. Predator

  Powerplant van dutch-passion

  die gaan nog lekker aanzwellen
 10. Doede, Jeff Sessions geef ik nog max een half jaar daarna zal die door trump en co ontslagen worden. Jeffie gaat geen ene moer voor elkaar krijgen m.b.t. de cannabis law
 11. Ondertussen in nederland : 5 gram aan natte wiet toppen is voor de 1e 3 maanden je koophuis uit. Huurhuis? voorgoed eruit..
 12. Predator

  Nieuwe strijder meldt zich!

  Heftig... zo jong en dan zo'n k*t ziekte... mag ik vragen wat voor type kanker hij heeft gehad en nu weer terug gekomen is? Hoor namelijk steeds vaker dat jongeren dit krijgen.. heel veel sterkte en zet hm op strijders!
 13. Predator

  Odschool hiphop pareltjes

  Rest in peace P! Killuminati!