Tjirp

Members
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

About Tjirp

 • Rank
  Wake 'n Baker

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  onder een aluminium hoed en in de loden tent

Recent Profile Visitors

605 profile views
 1. Tjirp

  ontaarde micro kweek op aarde

  Met de basic uploader kan ik het fout lopend script omzeilen. Het tweede SLH zaadje is er nooit doorgekomen. Voor alles een eerste keer dus. Idem voor het backup Critical+ zaadje dat traditie getrouw nooit gebruikt werd ; dat mag dus voor de eerste keer eens groeien en bloeien. Het Critical+ zaadje ontkiemde vlot maar had direct te lijden van de koude. 5 dagen was er bijna geen verandering te zien. Mijn grond-voorbereiding was wat fout gelopen. Door verstrooidheid stonden mijn "verse" toevoegsels voor de grond recyclage in de vrieskoude. Dit zal de bodembeestjes geen deugd gedaan hebben. Gelukkig was mijn Lactobacillus brouwsel klaar voor gebruik. Ik heb het serum met een even groot deel suiker bewaard. Het restje heb ik verdund en het Critical smurfje en haar bodem mee bedruipt. 12 uur later kon ik duidelijk beterschap zien. Daarna heb ik het "voorgroeien" onder 60 watt gelaten voor wat het was en de 219 watt cxb's aangezet. Het werd niet warm genoeg met 1 lampje. Ondertussen werd ook het volgende regiment critters gebrouwen. 3 liter kraantjeswater van een dag oud met een handje oude compost bestaande uit gemengde mest, schorscompost, kelp en -erm- nog iets wat mij nu ontgaat. De beestjes in dit brouwsel kreeg ook 2X 5ml suikerige brandnetelgier (op 48 uur) als voeding. De plantjes vonden dit lekker maar het critical dutske blijft smurfinnen. No worries. Recentere foto's volgen later (nu ik ze weer verzonden krijg).
 2. Tjirp

  ontaarde micro kweek op aarde

  Beter een pijp van je takken dan takken in je pijp . Mijn derde poging tot updaten met foto's is niet gelukt. Er blijft ieder keer een script hangen.
 3. Tjirp

  ontaarde micro kweek op aarde

  Dit is een andere - en chez Tjirp een gebruikelijke - tak uit een cola van een geoogste plant. De 2de slh is nog niet boven. Een critical+ zaadje werd ter backup te water gelaten.
 4. Tjirp

  Welk nummertje luister je nu?

  What goes up, goes down
 5. Tjirp

  ontaarde micro kweek op aarde

  Behoorlijke trippy cake zonder enig spikkeltje blad erin . De slakken waren jammergenoeg van mindere kwaliteit. terug 2 super lemon haze ;
 6. Tjirp

  Welk nummertje luister je nu?

  Banana in your fruit basket lyrics Eventjes de spacecake uit de oven halen en de escargots erin rammen
 7. Ze zijn zó klein dat je menig Chinese voetenbinders het schaamrood op de wangen zou bezorgen !
 8. Tjirp

  Welk nummertje luister je nu?

  Pha rappa pam pam.
 9. Tjirp

  ontaarde micro kweek op aarde

  Dankuwel beste mensen. @DeDokter, voorheen maakte ik stinkende gier en brouwsels. Deze site bracht me op ander idee. Nog wat halfzware boter voor aging young/old rebbels met vrouwen die graag snoepen. Tjirp heeft wat minder noten op zijn zang vanwege december zijnde en - toch wel - straffere wiet dan anders en een slh met indica neigingen. Wie weet poppen er geen 2 kerstekindjes uit de grond overmorgen... Dan heb ik weer een paar scheuten om over te neuten. Veel plezier, ofwel de state-of-mind naar keuze die best - voor jou - bij het eindejaar past.
 10. Ik probeer een plastic kerstboom ballen te doen krijgen d.m.v. lichtstress. Als het lukt neem ik een foto.
 11. Tjirp

  ontaarde micro kweek op aarde

  Bon, de kolen zijn gewogen. 't Is geforceerd drogen geworden naast een ontvochtiger. Daarna is alles lostgeknipt onder een sterke lamp om het safe te spelen. Ziehier wat retro ongeschoren dames. Sugarleaves die niet ver uitsteken of afhangen mogen erbij. Geen probleem in de vaporiser. Een gram per watt is het middelmatige resultaat ; maar ondanks de klimaat omstandigheden en bloeitijd ben ik toch best tevreden. De cookies is natuurlijk niet tot haar recht kunnen komen. SLH ; 63gr top, 46 buds, 18 mini buds & fluf GSC ; 74gr top, 49 gr buds, 19 gr mini buds & fluf
 12. Tjirp

  Utsi aan de kweek

  Elo.
 13. Tjirp

  Sjefke

  Sjoek er maar esj op losj Sjef ! Welkom.