Kachel

Members
 • Topic Teller

  395
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  1

Kachel last won the day on May 30 2017

Kachel had the most liked content!

Forum Reputatie

178 Excellent

About Kachel

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

734 profile views
 1. Ziet er goed uit!
 2. Compleet logisch, die denkt dat een hennepkwekerij gelijk staat aan zware criminaliteit, dus die heeft gedaan wat die dacht dat het beste was voor dat kind. Wel stom dat die vader het aan het kind heeft laten zien, eigen schuld. Wel vies van z'n ex.
 3. Bron: https://www.nrc.nl/nieuws/2018/10/31/ministerie-probeerde-rapporten-onbehoorlijk-te-beinvloeden-a2753361 Ministerie probeerde rapporten ‘onbehoorlijk’ te beïnvloeden WODC-affaire Het ministerie van Justitie en Veiligheid zette druk op onafhankelijk onderzoek naar cannabis. Rapporten zijn niet onbetrouwbaar, concludeert een commissie. Merijn Rengers Derk Stokmans 31 oktober 2018 om 10:52 Foto Lex van Lieshout/ANP Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft in enkele gevallen niet behoorlijk gehandeld in pogingen onafhankelijke wetenschappelijke rapporten over zijn eigen cannabisbeleid naar zijn hand te zetten. Maar omdat de onderzoekster zich verzette, zijn de rapporten niet ontoelaatbaar beïnvloed. Dat zijn de conclusies van een commissie die onderzoek deed in de zogeheten WODC-affaire, die deze woensdag worden gepresenteerd. De commissie onderzocht meldingen uit 2014 van manipulatie van wetenschappelijk onderzoek door het ministerie. Lees ook:De eenzame strijd van een klokkenluider bij Justitie Aanleiding zijn klachten van drugsonderzoekster Marianne van Ooyen, voormalig medewerkster van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatie Centrum (WODC). Zij meldde intern dat beleidsambtenaren van Justitie en Veiligheid haar onder zware druk zetten om in rapporten de effecten van het cannabis-beleid van toenmalig minister Ivo Opstelten (VVD) gunstiger voor te stellen. Opstelten was een uitgesproken voorstander van een strenger drugsbeleid. Voor de zomer concludeerde een andere commissie al dat WODC en departement slecht waren omgegaan met de klachten van Van Ooyen. Die werden nooit serieus genomen, totdat Nieuwsuur eind vorig jaar over de zaak berichtte. Politieke sturing De commissie die woensdag haar bevindingen presenteert, staat onder leiding van Jacques Overgaauw, voormalig vicepresident van de Hoge Raad. Die onderzocht of de druk op Van Ooyen heeft geresulteerd in onbetrouwbare rapporten. Dat is niet het geval, vindt de commissie. Volgens haar is de Tweede Kamer correct geïnformeerd door het WODC over het toen geldende drugsbeleid. In de gevallen dat het ministerie „onbehoorlijk” of „niet behoorlijk” opereerde richting Van Ooyen, heeft dit „geen negatief effect gehad op de uitkomsten” van het onderzoek, aldus de bevindingen. Volgens de commissie was de inmenging vanuit het ministerie merendeels constructief en heeft die vaak geresulteerd in betere onderzoeken. E-mails aan Van Ooyen waarin staat dat er „politieke sturing” moet zijn op de uitkomsten van haar onderzoeken en dat er „niet ineens iets totaal anders uit moet komen dan tot nu toe gecommuniceerd aan de Tweede Kamer” moeten volgens de commissie in dat licht worden gezien. De mogelijke politieke bemoeienis met de onafhankelijke onderzoeken van het WODC is politiek een heet hangijzer. De Tweede Kamer baseert haar beleid mede op de objectieve beleidsevaluaties door het onderzoeksinstituut.
 4. Kachel

  Het komt tot hier !!! :@

  Welkom! Ben het met je eens, al vind ik dat 4 floors in Rotterdam soms nog goede wiet heeft. Heb er een lange tijd geleden sour diesel gehaald en die was echt top!
 5. Kachel

  Kweekverslag outdoor

  Sour Diesel
 6. Kachel

  Kweekverslag outdoor

  Sour Diesel is geoogst! Toppen konden iets compacter maar wat ruikt het heerlijk! Denk +-45 gram.
 7. Kachel

  ADHD/ADD

  Hier ook ADHD en die amfetamine vind ik maar niks.
 8. Kachel

  Kweekverslag outdoor

  Hmm oke. Er zijn een paar toppen die heel licht wat schimmel hebben, dat heb ik weggehaald met een borsteltje en dan ga ik toch een jointje proberen vanavond ervan, anders heb ik heel die plant niet kunnen testen. Balen van die schimmels.
 9. Kachel

  Kweekverslag outdoor

  Twijfel om de licht beschimmelde wiet te roken, want hij ruikt heerlijk zoet...
 10. Kachel

  Kweekverslag outdoor

  Deze zit vgm schimmel tussen, heel licht. De sour diesel staat buiten te bloeien en ruikt echt fenomenaal, de rest is geoogst. 3 planten en +- 130 gram uit gehaald. Nu al prima oogst wel.
 11. Kachel

  Kweekverslag outdoor

  White Widow is echt fenomenaal mooi geworden. Ga hem zondag omhakken, want in de laatste daagjes zijn er nog flink stukken top aangekomen! De powerplant gaat ook zeer goed, alleen de andere white widow heeft wel echt last van de rupsen. Ondanks de knoflookthee kuur wordt hij helemaal leeggevroten... De sour diesel ging goed, maar gaat telkens weer reveggen, dus ik denk niet dat ik die dit jaar meer kan afbloeien.
 12. Kachel

  Kweekverslag outdoor

  Morgen ga ik oogsten, hopen dat ik die andere plant kan redden. Bedankt voor de tips!
 13. Kachel

  Kweekverslag outdoor

  Oogstrijp? Meeste trichomen zijn wit.