Kachel

Members
 • Content count

  408
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kachel last won the day on May 30 2017

Kachel had the most liked content!

Community Reputation

178 Excellent

About Kachel

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

1,494 profile views
 1. Kachel

  Voeding autoflowers

  AF hebben niet veel nodig. Zodra je ook maar iets van geligheid ziet o.i.d. zou ik gewoon beginnen met voeden. Voorlopig hebben ze het volgens mij prima naar hun zin. Meestal hoef ik pas te voeden tijdens de bloeifase terwijl ik op aarde kweek die al in de 3de ronde zit.
 2. Kachel

  Buitenkweek 2019

  
 3. Kachel

  Hasj

  Zo ziet de hasj eruit. Is deze erg vervuild?
 4. Kachel

  Hasj

  Dit komt van een klein mini bolletje hasj af qua roet... Betwijfel of ik dit wel wil roken... Je ziet hoe klein het bolletje is, het zit op de naald links.
 5. Kachel

  World No Tobacco Day (Werelddag zonder Tabak)

  Ik rook Pueblo, als het goed is is dat zonder toevoegingen. Vind het met wiet niet perse nodig om tabak toe te voegen maar met hasj zeker wel.
 6. Kachel

  2019 #_#

  Ik ga ook aan de big autoflower dit jaar! Heb er vorig jaar wat gehad, maar vind ze niet bijzonderder dan een normale autoflower. Wel wordt er gezegd dat het handig is om ze in +-50L te zetten, wat bij normale AF onnodig is. Dit jaar heb ik 2 big amnesia's, eentje gaat in een 60L en een in een 25L. Heb ook nog normale AF in 25L dus we gaan hopelijk het verschil goed zien dit jaar.
 7. Kachel

  Buitenkweek 2019

  Verduisteren heb ik vorig jaar geprobeerd, is wel goed gegaan maar zeker niet optimaal. Ik ben niet elke dag bij mijn planten, dus dat is geen optie. Ik groei nu alvast de non autoflowers onder led, en ik wacht met de eerste autoflowers tot eind maart/begin april in een kasje buiten. Vervolgens als die bijna klaar zijn de volgende ronde autoflowers zetten (waarschijnlijk 2 rondes van 3 autoflowers).
 8. Kachel

  Buitenkweek 2019

  Heb nog geen goede ervaringen met non autoflowers buiten, dus ik blijf nog mijn vertrouwen in de autoflowers hebben, en 2 northern lights om non autoflowers te proberen,
 9. Kachel

  Buitenkweek 2019

  Ja, heb er ook al ervoor gekozen om nu al de northern light te ontkiemen. Dan kan die de hele tijd groeien.
 10. Kachel

  Buitenkweek 2019

  Ik ga morgen langs de intratruin, hopelijk kan ik daar wat vinden! Helaas hebben ze daar volgens mij geen goede voeding en ook geen batmix.
 11. Kachel

  Buitenkweek 2019

  Beste growers, Dit jaar ben ik van plan om 3x AK47 auto en 2x Big amnesia auto allebei van Hy seeds te groeien. Wordt de eerste ervaring met Hy seeds dus ik ben benieuwd. Ik heb nog 25L potten staan voor de AK47's, maar voor de Big amnesia raden ze grote potten aan, dus haal ik twee 60L smartpotten. Alle potten worden aan de onderkant gevuld met batmix, 100L totaal verdeeld. Wat nog opgevuld moet worden doe ik met oude batmix, van vorige ronde. Ik koop ook nog een plagron terra bloom bij onlinetopgarden voor het geval er tekorten ontstaan. Ook zet ik nog 1x Northern Light feminised van Seedstockers in de volle grond, als ik een autoflower heb geoogst. Mijn doel is vroeg beginnen (volgende week al de eerste ontkiemen), en onder 50W led te houden en wanneer het kan in een propagator naar buiten en dan eventueel 'snachts weer naar binnen. Ik hoop dat ik dit jaar genoeg kweek zodat ik weer voorlopig even vooruit kan. Eventueel bestel ik nog wat extra zaadjes als er iets misgaat of ik kan misschien nog een ronde met 2 plantjes draaien, maar dat kijk ik nog even aan. Nu eerst zoeken naar een goedkope kleine kas zodat ik een van de dames in ieder geval droog kan zetten voor het geval het gaat regenen tijdens de bloeiperiode. Heeft iemand ervaring met de (OG Kush) huiszaadjes van wietzaadjes.nl? Die wil ik misschien nog bestellen namelijk. Groetjes, Kachel
 12. Ziet er goed uit!
 13. Compleet logisch, die denkt dat een hennepkwekerij gelijk staat aan zware criminaliteit, dus die heeft gedaan wat die dacht dat het beste was voor dat kind. Wel stom dat die vader het aan het kind heeft laten zien, eigen schuld. Wel vies van z'n ex.
 14. Bron: https://www.nrc.nl/nieuws/2018/10/31/ministerie-probeerde-rapporten-onbehoorlijk-te-beinvloeden-a2753361 Ministerie probeerde rapporten ‘onbehoorlijk’ te beïnvloeden WODC-affaire Het ministerie van Justitie en Veiligheid zette druk op onafhankelijk onderzoek naar cannabis. Rapporten zijn niet onbetrouwbaar, concludeert een commissie. Merijn Rengers Derk Stokmans 31 oktober 2018 om 10:52 Foto Lex van Lieshout/ANP Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft in enkele gevallen niet behoorlijk gehandeld in pogingen onafhankelijke wetenschappelijke rapporten over zijn eigen cannabisbeleid naar zijn hand te zetten. Maar omdat de onderzoekster zich verzette, zijn de rapporten niet ontoelaatbaar beïnvloed. Dat zijn de conclusies van een commissie die onderzoek deed in de zogeheten WODC-affaire, die deze woensdag worden gepresenteerd. De commissie onderzocht meldingen uit 2014 van manipulatie van wetenschappelijk onderzoek door het ministerie. Lees ook:De eenzame strijd van een klokkenluider bij Justitie Aanleiding zijn klachten van drugsonderzoekster Marianne van Ooyen, voormalig medewerkster van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatie Centrum (WODC). Zij meldde intern dat beleidsambtenaren van Justitie en Veiligheid haar onder zware druk zetten om in rapporten de effecten van het cannabis-beleid van toenmalig minister Ivo Opstelten (VVD) gunstiger voor te stellen. Opstelten was een uitgesproken voorstander van een strenger drugsbeleid. Voor de zomer concludeerde een andere commissie al dat WODC en departement slecht waren omgegaan met de klachten van Van Ooyen. Die werden nooit serieus genomen, totdat Nieuwsuur eind vorig jaar over de zaak berichtte. Politieke sturing De commissie die woensdag haar bevindingen presenteert, staat onder leiding van Jacques Overgaauw, voormalig vicepresident van de Hoge Raad. Die onderzocht of de druk op Van Ooyen heeft geresulteerd in onbetrouwbare rapporten. Dat is niet het geval, vindt de commissie. Volgens haar is de Tweede Kamer correct geïnformeerd door het WODC over het toen geldende drugsbeleid. In de gevallen dat het ministerie „onbehoorlijk” of „niet behoorlijk” opereerde richting Van Ooyen, heeft dit „geen negatief effect gehad op de uitkomsten” van het onderzoek, aldus de bevindingen. Volgens de commissie was de inmenging vanuit het ministerie merendeels constructief en heeft die vaak geresulteerd in betere onderzoeken. E-mails aan Van Ooyen waarin staat dat er „politieke sturing” moet zijn op de uitkomsten van haar onderzoeken en dat er „niet ineens iets totaal anders uit moet komen dan tot nu toe gecommuniceerd aan de Tweede Kamer” moeten volgens de commissie in dat licht worden gezien. De mogelijke politieke bemoeienis met de onafhankelijke onderzoeken van het WODC is politiek een heet hangijzer. De Tweede Kamer baseert haar beleid mede op de objectieve beleidsevaluaties door het onderzoeksinstituut.