mYst

Members
 • Content count

  573
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

mYst last won the day on January 23

mYst had the most liked content!

Community Reputation

540 Excellent

2 Followers

About mYst

 • Rank
  Kweekbaas
 • Birthday 12/16/1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Centraal Limbabwe

Recent Profile Visitors

1,238 profile views
 1. mYst

  No mercy supply CO2 tabs

  ik zei niet dat led zichzelf nog niet bewezen had hoor
 2. mYst

  No mercy supply CO2 tabs

  hmmmm, tot dusver heb ik nog nooit het gevoel gehad dat er op dat vlak wat tekort schoot, ik denk dat ik gewoon bij mijn spreekwoordelijke schoenmakersleest ga houden Dit lijkt me zo 'n beetje in de categorie van "LED protect", nog zo 'n wondermiddeltje dat vrij veel geld kost en vreemd genoeg is er maar één fabrikant die zoiets aanbiedt. Het beste advies dat je kan krijgen ivm voeding is het volgende: hou het zo simpel mogelijk.
 3. mYst

  Waarom autoflower binnen?

  ik heb ook al wel eens indoor autoflowers gedaan, op zich zijn ze wel leuk als je wat ruimte over hebt in je voorgroeitent, pak je toch nu en dan een bonusoogstje mee. maar om er je hele bloeitent mee vol te zetten is van de zotte.
 4. mYst

  Bijna oogsttijd

  veel te onduidelijke foto's
 5. ironisch genoeg heb ik met deze methode minder afval dan met de schaar.
 6. eerst en vooral maak ik geen reclame voor trimbag als een bedrijf, ik refereerde dat ik trimde volgens het PRINCIPE ervan, zijnde frictie. Ik heb echter de werking ervan gewoon gekopieerd met 'n paar plastic emmers (food grade) die je in elke frituur gratis krijgt en wat gaas. Totale kostprijs onder de vijf euro. Wil je 't nog simpeler? neem een emmer met een deksel en schud je gedroogde toppen daarin tot ze mooi getrimd zijn en haal de getrimde toppen er handmatig uit. Jammer dat je dit opvat als zijnde goedkope reklame, want ik heb er hoegenaamd geen enkel financieel voordeel aan om een link te delen naar een how-to over mijn zelfbouw trimmer. In de context van: "beneveld worden tijdens het knippen" lijkt het me dat je daar minder last van gaat hebben als je jezelf er minder lang aan blootstelt. Dan kan het misschien wel het overwegen waard zijn om iets te proberen dat sneller en mooier werkt dan de meesten hun handgetrimde toppen. Dit gezegd zijnde ga ik het "superwetenschappelijke topic niet verder kapen met goedkope reclame". Doe er mee wat je wilt. edit : om op je vraag te beantwoorden: dat is luchtdicht verzegeld met die deksels erop.
 7. Diegene die nog met een schaar trimt is compleet gék of hij/zij verveelt zich. Rendabel is het iig totaal niet en het resultaat is ook niet beter.
 8. Die emmers krijg je overigens gratis in een frituur en een rol gaas kost 5 euro. Heb je genoeg gaas voor 5 stuks ofzo
 9. De ene emmer hou je heel op de bodem na. De andere zorgt voor een spatie van paar cm voor trim. De naad ga ik nog afkitten met transparante (sanitair!) Silicone zodat t spul nergens heen kan
 10. Ik experimenteer voortdurend 😉
 11. Werkt super maar om er 350 euro aan te geven is van de zotte ik heb het idee wat goedkoper uitgewerkt. Dit is het 2de prototype, het eerste was wat omslachtiger https://www.wapwinkel.com/blog/maak-je-eigen-trimmer/ Ik knip nooit meer, teveel werk en dit geeft mooiere resultaten
 12. geen idee, dat hele trimverhaal heb ik ondertussen achter me gelaten. ik trim nu volgens het trimbag principe en dat duurt letterlijk een minuut of twee.
 13. heb datzelfde verhaal ook al gehoord met iemand die alcohol in het water voor z'n zaailingen mengde, ik ben iig zeer sceptisch naar dat soort verhalen.