karel kweker

Administrators
 • Topic Teller

  17255
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  318

karel kweker last won the day on March 13

karel kweker had the most liked content!

Forum Reputatie

6610 Excellent

About karel kweker

 • Rank
  Rookmod!

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.weedforum.eu/wietblog/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Het kweken van cannabis, medicinale cannabis, legalisatie van cannabis,

Recent Profile Visitors

12729 profile views
 1. Hey hoi, Zitten je planten nog in de groei? of heb je de klok al op 12/12 staan? Als je ze nog in de groei hebt dan zou ik de planten over zetten in grotere bakken en ze dieper in de aarde zetten net dat de eerste blaadjes boven de aarde zitten. Sowieso zou ik de lamp een stuk naar beneden hangen, de plantjes zijn nu te veel op zoek naar licht, daarom heb je ook strek in je planten..
 2. karel kweker

  4 X sour diesel onder 1200W led

  Je had de planten wel iets langer mogen groeien om alles vol te krijgen... zijn je planten een paar keer te droog geweest?
 3. karel kweker

  Candy kush Auto 2x 200w led

  Tuurlijk kan jij dat wel,... Je neemt een sateprikker en sterkt deze in de aarde, laat hem 10; minuten zitten, als de prikker donker verkleurd dan is de aarde nog vochtig, blijft de prikker de zelfde kleur is je aarde droog... De verkleuring komt ook door de groei.. je zal ze langzaam wat voeding moeten gaan geven... Heb je wel een fertometer? Deze zou ik je wel willen adviseren te kopen.
 4. karel kweker

  Kratos stelt zich voor

  Welkom
 5. karel kweker

  Candy kush Auto 2x 200w led

  Vul de potten tot de randen .. dan hebben ze meer ruimte voor de wortels
 6. karel kweker

  Bouwen MCP12

  Dat heb je netjes gedaan .. daar zullen wel wat mensen iets aan hebben 😁
 7. karel kweker

  ik zal mij even voor stellen

  Hey man welkom op het forum.. En mij hoef je echt niet te bedanken, ik zie het als mijn burger plicht andere mensen op weg te helpen om hun eigen te voor zien waar de overheid duidelijk steken laat vallen. Kijk hier wat rond lees wat en start je eigen verslag dan kunnen we allemaal genieten van jou planten en kan je zo nu en dan ook nog eens wat tips en tricks krijgen van de andere kwekers op dit forum
 8. karel kweker

  Multi Cob Panel 12 Test van Rubol

  Denk ook zeker dat ik niet mag klagen.. maar de weegschaal zal het zeggen... nu ga ik op de zelfde manier een stek neer zetten die ik wel een tijd groei (heb) geef en dan kijken of er heel veel verschil in de opbrengst zit .. en daarbij probeer ik de spint op een andere manier onder controle of zelfs helemaal weg te houden... maar daarover zeg ik meer als die kweek er opzit
 9. karel kweker

  Multi Cob Panel 12 Test van Rubol

  Oei de vorige update is wel weer een hele tijd terug.. Door wat prive omstandigheden mijn vader is het ziekenhuis in gegaan, gelukkig is ie nu wel weer thuis. maar daardoor stond mijn hoofd even niet naar de planten.. Wel ben ik er elke keer geweest en ook foto's genomen .. dus ik kan jullie nog weer bij kletsen Eerst maar eens de foto's.. (foto's van 25 febr 2019 dag 67 en bloei dag 34) (foto's van 3 maart 2019 dag 73 bloei dag 40) foto's van 7 maart 2019 dag 77 en bloeidag 44 (foto's van 9 maart 2019 dag 79 bloei dag 46) Ook deze zeflde 9 maart vond ik dat ik genoeg tegen de spint had aan gekeken,. en dus de schaar opgezocht .. op de pot heb ik de grotere bladeren al verwijdert .. En toen onder het motto nu we toch bezig zijn de plant ook maar direct om geknipt, de toppen voelde mooi compact hard aan.. Ook de onderliggende toppen, in zover die er zijn.. waren ook mooi van structuur .. echt balen van de spint .. Aan de video word nog gewerkt,..
 10. karel kweker

  Voorstellen

  Hoi Permsteading, Welkom op weedforum, Er is hier heel veel goede info te vinden in de topics ook op de chat word er van alles besproken over planten, Dus als je vragen hebt over het kweken of het maken van olie, schroom niet en vraag gewoon
 11. karel kweker

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Dat gaar mooi, wel uitkijken dat je ec niet te hoog oploopt.. ik zie al gele puntjes
 12. karel kweker

  2019 #_#

  LST is een leuke manier om ze laag te houden .. en ja verduisteren zodat je meer controle hebt over de bloeimoment, waardoor je de groei ook kan beperken, en zelfs met een beetje rekenen 2 oogsten doen..
 13. karel kweker

  2019 #_#

  Autoflowers ze hebben echt niet mijn voorkeur, ik zou ze dan ook alleen maar neer zetten als ik geen andere keuze heb, Als er op de plek een lantarenpaal zou staan of gewoon voor der bij in de moeder/stekken kast waar de lichturen langer zijn dan de 12/12 uren.. De reden dat ik niet graag autoflowers zet komt door dat ze de meeste autoflowers kapot hebben gekruist, niet goed geselecteerd op rot bestendigheid om de THC levels maar in de richting te krijgen van de soort waar de Ruderalis op moet gaan lijken. Ook door die basis Ruderalis plant kan in mijn ogen de soort nooit zo potent worden als de photoflower soort .. Waarom zou je autoflowers willen zetten? waarom kies je niet gewoon voor een vroege soort of om je planten te verduisteren?
 14. karel kweker

  Candy kush Auto 2x 200w led

  das echt te veel hoor voor een kleintje om de 2/3 dagen 250ml ,.. laat ze eerst een beetje droog trekken