Milano_mt

Members
 • Content count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Milano_mt last won the day on July 6 2017

Milano_mt had the most liked content!

Community Reputation

116 Excellent

About Milano_mt

 • Rank
  Meester draaier

Recent Profile Visitors

357 profile views
 1. Milano_mt

  Nieuwe strijder meldt zich!

  Zo! Hier ben ik weer, kiek kiek. Korte samenvatting, heli's, anaal batsende homo's (niks tegen ze, alleen hoef ik ze niet te zien), een wegvallende droogplek, en rot...HEEL VEEL ROT. Het ging echt lekker, planten waren mooi groen, en de topvorming plus vertakkingen leken super te gaan. Ik ben momenteel 90% of meer kwijtgeraakt aan de rot. Het zat overal, ook in de hoofdtoppen waar veel wind doorheen kon komen. Ik had 5 soorten en alles rotte weg waar je bijstond. Ik heb met zorg water, voeding, en gespoten tegen ziektes. Enige punt was te dicht op elkaar, maar zoveel verlies had ik niet verwacht. Meer foto's komen nog hiervan. Ook de compactheid liet naar mijn mening echt te wensen over, nee ik verwachtte geen binnenwiet maar wel iets beters als dit. Daarnaast viel de droogplek weg i.v.m. onverwachtse verhuizing waardoor ik ook nog een week tot 23:00 aan het verbouwen was. Kortom een hoop tegenslagen, maar ik ben positief omdat ik m'n investering á €400,- eruit zal krijgen, en daarnaast heb ik ontzettend veel geleerd. Alleen had ik gehoopt dat de dames het zouden afmaken, en dat is niet gelukt. Ik hoop dat het bij jullie wel goed gaat allemaal mensen, ook degene die in het afgesloten deel zitten. Ben eigenlijk heuuuul benieuwd. Hieronder al een aantal foto's maar meerdere volgen nog.
 2. Milano_mt

  Think and grow big outdoor topic

  Zo balen zeg! Ik zit altijd redelijk tegen het extreme aan, maar ik zou alles opbergen en even tijdelijk ergens onder brengen. Als je eenmaal in het vizier bent geweest... Lees regelmatig over huiszoekingen zonder bevel en toch verliezen in de rechtbank als gedupeerde omdat ze uit 'nood' moesten handelen.
 3. Milano_mt

  Nieuwe strijder meldt zich!

  Zo wat zijn we streng haha. Doos natuurlijk niet meegewogen. Ik weet dat ze niet heel compact zijn en hoop vooral dat dit komt omdat deze zo vroeg was. Bij deze maakt het niet uit omdat we er olie van hebben gemaakt. Vanavond gaat we weer een kijkje nemen. Hier in de omgeving momenteel heel onrustig wat betreft G kwekers... Dus knijp ben redelijk haha.
 4. Milano_mt

  Beat's Guerrilla 2017

  Ziet er allemaal mooi uit daar kerel. Gas er op, hopen dat die schimmel zich niet uitbreid. Is de GG compact bij jou?
 5. Milano_mt

  Think and grow big outdoor topic

  Gaat lekker daar! Mooi ook die compacte soortjes. Hopelijk hier ook zo ghehe. Keep up the good;
 6. Milano_mt

  Nieuwe strijder meldt zich!

  UPDATE TIME! Pfoe... Echt even tijd voor een update, veel te lang geleden. Druk met m'n maatje, en mijn soortvan fulltime baan wat ik in vrije tijd doe, crypto valuta. Want valt er te melden? Allereerst dat het gewoon lekker gaat! Ook de later geplante planten zijn de 2 meter voorbij en tussendoor lopen is nagenoeg niet mogelijk.. Heb veel te weinig ruimte gehouden. Ook Frankenstein is om gegaan en is gedroogd. Drogen verliep super, 5 dagen gelegen en luchtvochtigheid op 50% en ongeveer 20 graden. Ik vraag me alleen af of ik niet te vroeg heb geoogst omdat hij dus toch wel fluffy is en dat de toppen een beetje cryspy voelen. Nu heb ik gemerkt dat tijdens het curen ze wat compacter en zachter worden, maar het is te hopen dat de late beter zijn. Er kwam totaal 260gram van af, niet slecht denk ik voor een eerste geoogste plant, ben ook echt selectief met de topjes geweest dus knipafval weegt ook 127 gram. Meteen een vraag, kan ik knip nat invriezen en later drogen? Als er straks meer tegelijk gaat komen ben ik bang dat het niet zal passen. En oja, eerste foto, is dit voorbloei of echt al bloei, dan weet ik wanneer ik kan gaan tellen. Ik hoop dat alles goed met jullie verder gaat, en zal proberen wat meer aanwezig te zijn En ben weer benieuwd naar jullie bevindingen!
 7. Milano_mt

  Nieuwe strijder meldt zich!

  Bedankt mannen, ik hoop het ook @wiet61 dat de olie gaat helpen. Hij moet 126 druppels per dag gaan nemen. Gisteren had ie er 8 en was al knettertje stoned. En inderdaad, die zooi zit overal in, hij rookt niet, drinkt weinig. Las gisteren dat er 100 milard per jaar in omgaat, ben ervan overtuigd dat dat er ook mee te maken had. @Predator, eerst een tumor tussen zijn longen, dat is met chemo, bestraling, en een operatie verwijderd. Nu twee plekken op zijn longen.
 8. Milano_mt

  Beat's Guerrilla 2017

  Ze zijn zeker compact @Johnny_sack , tenminste dat vind ik. Ik laat ze zo lang mogelijk staan maar had er nu al 1 die zo goed als klaar was. Bij jou ook vol in de bloei zeg. Ziet er uit als monstertoppen @Beat jumjum.
 9. Milano_mt

  Nieuwe strijder meldt zich!

  Bedankt allemaal voor alle steun, dat waardeer ik heel erg!!! En ook voor de tips, @GrowingP, die nemen we zeker mee! Die kuur houdt in dat je 60 gram pure THC tot je moet nemen in 90 dagen en de dosis zo snel mogelijk moet opbouwen. Daarnaast CBD erbij om weer afvalstoffen af te voeren. Zo willen we het ook gaan doen, zit dus ook nu tijdsdruk achter. Je kan het maken met een cannalator en pure alcohol, we maken het wel verdund. Per keer kan je 20 gram gebruiken dus dat wordt een flinke klus! Het geeft het verslag voor mij persoonlijk een hele nieuwe dimensie omdat ik na de oogst hier over kan blijven berichten. Wellicht dat ik anderen hiermee aan waardevolle info kan helpen. Nogmaals, ik waardeer die input echt enorm. Nog nooit meegemaakt op een forum, en ik heb al heel wat forums gehad. Bij deze blijf ik echt plakken merk ik!
 10. Milano_mt

  Nieuwe strijder meldt zich!

  Zo, vanavond de eerste plant omhalen waarschijnlijk. Helaas met een flinke dip, m'n maatje van in de 20 is weer ziek geworden met flinke kanker. Was net 9 maanden kankervrij... Hij heeft me ook laten inzien dat het belangrijk is om THC olie te hebben binnen handbereik. We gaan een THC kuur doen, komt neer op 500 gram in een kleine 90 dagen. Wat natuurlijk erg veel is voor een onervaren cannabis gebruiker. Ben erg blij dat ik natuurlijke onbespoten wiet straks heb, en vooral genoeg voor hem. Dat maakt het dit project al allemaal waard! Vanavond post ik weer plaatjes!
 11. Milano_mt

  Nieuwe strijder meldt zich!

  @Buitenlucht Hoor ik hier een vader praten? T zit gewoon in je hoor, ontken t maar niet
 12. Milano_mt

  Nieuwe strijder meldt zich!

  @Buitenlucht Je hebt gelijk hoor, lig al nachten wakker dat ze straks naar de peuterspeelzaal gaat. Jij haalde toendertijd dat stukje volgensmij aan dat niemand er voor kiest om in dit systeem te leven, en nu heb ik een extra zorg dat zij dit ook moet gaan meemaken. Daarom hou ik het er bij 1, in deze verknipte wereld. Wat een ellende om ons heen, en naar mijn mening wordt het alleen maar erger. Heb vaak op het punt van emigreren gestaan, kan zo in zuid europa in een vrijstaand huis terecht met leuke tuin. Geen luxe maar oh zo mooi. Maar wat dan... werken moet je toch. Zelfvoorzienend is bijna onmogelijk.... Plus ik wil die kleine niet opvoeden als een Remi alleen op de wereld...
 13. Milano_mt

  Nieuwe strijder meldt zich!

  @Buitenlucht Hahahaha Een beetje wel nog, wie weet wat de toekomst nog brengt. Zelfvoorzienend met een beetje luxe van nu lijkt me wel wat. @growpro Zo kijk eens aan, prachtig man. Ook lekker die 32 uur per week. Moet ik ook naar toe. Scheet 7 kleuren toen die kleine kwam, maar altijd het doel gehad om geen kansloze tienerouders te worden. We leven zuinig aan, maar hebben een mooi huisje, doen hartstikke leuke dingen, wagentje voor de deur, en een kleine die niet naar een kinderopvang hoeft, lieve mensen om ons heen. Wat wil een mens nog meer... En dan zie ik m'n oude kameraaden buffelen op de universiteit, en zich in het weekend suf werken om vervolgens dat die avond allemaal op te zuipen. Iedere zijn ding maar mij niet gezien hoor.
 14. Milano_mt

  Nieuwe strijder meldt zich!

  Zozo wat een drukte hier. Gezellig hoor haha. Ja zo'n setup als @growpro noemt is mooi inderdaad. Maar niet in het huurhuis, er zijn uitspraken geweest met opzegging voor het drogen. Wellicht dat ik over een kleine 2 jaar koop zit of meerdere growers ken en samen wat kan regelen. Allemaal toekomst muziek. Wat betreft gebruik voor mezelf, ik ben een tijd lang wel 100 uur per week aan het werk geweest, het welbekende rijke wereldje en carriere maken, bakken met geld maar oh zo ongelukkig. Todat ik onverwachts een kleine kreeg op m'n 20e, toen ben ik met m'n toko gestopt. Nooit meer wat van die mensen gehoord, was dus gewoon slaaf. Nu volop aan het genieten van een 40uurs werkweek en al 2 jaar geen overwerk. Tijd voor de mooie dingen, vakanties met m'n twee lieve meiden, en zeker growen en af en toe lekker wat roken hoort daar ook bij. Ik wil wat moois voor mezelf hebben liggen en om weg te geven. Daarnaast het liefst wat wegdoen... maar dat traject is dus compleet nieuw voor mij.
 15. Milano_mt

  Beat's Guerrilla 2017

  Wat een knoeperts man! Begint de bloei bij jou inmiddels?