MaxGreen

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About MaxGreen

 • Rank
  Beginnend smoker
 • Birthday 04/03/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MaxGreen

  Auto Skunk Mass! Oogsten of niet?

  Voor een eerste keer vind ik het helemaal niet slecht zijn gegaan. Nu dit te drogen hangen en kijken hoeveel gram het oplevert. Bedankt voor alle info gasten.
 2. MaxGreen

  Auto Skunk Mass! Oogsten of niet?

  Dankje @S37. Dit ga ik meenemen naar de volgende kweek ?
 3. MaxGreen

  Auto Skunk Mass! Oogsten of niet?

  @Cat Nicky Ik denk dat ik dit weekend ga oogsten. Is het niet dat je tijdens de bloei het licht cyclus moet aanpassen ? Of is dit alleen bij normale zaadjes? Mocht ik nog vaker gaan kweken zal ik waarschijnlijk mijn kast wat aanpassen zodat niet mijn bed naar de wiet ruikt haha dan zal ik ook eens kijken naar het licht. Heel misschien zet ik mijn plantjes lekker in een kas op mijn dak terras als de vogels een ei leggen in mei.
 4. MaxGreen

  MaxGreen Komt kweken

  Oke dat wist ik nog niet @Hpskweek tnx voor de tip
 5. MaxGreen

  MaxGreen Komt kweken

  @lufthegreenstuf de plant die ik nu heb is een auto flower de nachtrust is dit niet 100% van belang
 6. MaxGreen

  MaxGreen Komt kweken

  Ik heb op de uitgang een lichte koolstof filter geplaatst en de ingang heeft idd een lapje stof.
 7. MaxGreen

  Auto Skunk Mass! Oogsten of niet?

  Haha bedankt. De trichomen zien er al oke uit ik denk dat ik hem volgend weekend ga oogsten.
 8. MaxGreen

  MaxGreen Komt kweken

  Haha @Hpskweek Ik snap wat je bedoeld. Dit is inderdaad niet de beste lamp om te gebruiken. Heb jij nog advies voor een zuinige lamp die niet te duur is om mee te beginnen ?
 9. MaxGreen

  MaxGreen Komt kweken

  Hallo mede kwekers, Ben sinds december voor het eerst begonnen met kweken. Heb nu een plantje tot mijn beschikking. Ik merk dat het kweken niet gemakkelijk is en dat ik tegen wat problemen aanloop. Ben erg leergierig heb al veel forums/discussies gelezen maar zie dat het toch bij iedereen net iets anders gaat. Hier wat beelden van mijn eerste amateuristische kweekkastje. De kast is momenteel al voorzien van een filter en afgedicht tegen de lucht Graag hoor ik jullie mening. en hoop nog een hoop van jullie te leren
 10. Hoi ik heb voor het eerst mijn eigen plantje gekweekt. Echter lijkt er niet veel vaart in de bloei te zitten. Het gaat hier om een Auto Skunk Mass. Hij heeft 18 uur licht per dag gehad en vanaf bloei heb ik dit verkort naar 12 uur. Mijn toppen lijken klaar te zijn maar er zit bijna geen wiet aan. Ook heeft hij dagen dat die onwijs ruikt en dagen dat ik niks ruik. Nu heeft hij een wat bittere geur. Wat vinden jullie? is het de moeite deze te oosten en te drogen of blijft hier niks van over.