Piet piraat

Members
 • Content count

  198
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Piet piraat

 1. Piet piraat

  Sleepwet

  Woensdag kunnen we stemmenvoor de nieuwe gemeenteraad en het raadgevend referendum over de WIV ook wel de sleepwet genaamd. wat zou de invloed van deze wel in zijn huidige vorm hebben voor gebruikers van forums zoals weedforum.eu? als inlichtingendiensten onbeperkt alle data van hele buurten of zelfs steden mogen oogsten betekend dit dat ook het data verkeer naar en van het forum binnengehaald wordt. Zal deze informatie doorgespeeld worden of zullen we hier niet voor hoeven vrezen? Het gebruik van een VPN kan je data verkeer beveiligen, encrypten en verknippen. Ik neem aan dat de meeste van jullie dit al gebruiken, en zo niet, begin er dan snel Mee. Ik ben momenteel aan het uitzoeken of erin de wet informatie over vpns en het tegengaan hiervan is vastgelegd. Kom hier nog op terug. Samengevat, de sleepwet kan significante gevolgen hebben voor ons forum gebruikers omdat ons data verkeer niet meer van ons is. Hoe kijken jullie hier tegen aan? Stel a.s. Woensdag vooral tegen de sleepwet, en ja het is maar een raadgevend referendum en ze hoeven er dus niet naar te luisteren, zoals met het oekranine referendum. Maar wie niet stemt mag niet klagen..
 2. Piet piraat

  Ontnemingszaak

  Ik begrijp iets niet. als er 3kg in de woning is aangetroffen, het door de politie als 41 kg gezien wirdt, dan moeten ze hier om het gerechtelijk hard te kunnen maken bewijs voor aan kunnen leveren. Dit is smullen voor elke advocaat. Vooral. Als het ineens 200 kg is. heb je een goede advocaat? Zo nee, investeer hier in. Als jou verhaal zoals het hier beschreven staat klopt loop je met een schadevergoeding de rechtbsnk uit, als je n goede advocaat hebt iig..
 3. Piet piraat

  Last van insecten? Zet natuurlijke vijanden in! ?

  ik vind het vrij duur. Uiteraard is een verperste oogst duurder maar de prijzen rieken naar emotie-aankoop-prijzen
 4. Piet piraat

  Welk ledarmatuur is koopwaardig?

  Ik vind het mooi. Top gedaan
 5. Piet piraat

  400 watt ds120

  Goed bezig, welkom op het forum!
 6. Piet piraat

  Welk ledarmatuur is koopwaardig?

  Morgen is een vrije dag. Valt ook onder het weekend? hint hint
 7. Piet piraat

  Welk ledarmatuur is koopwaardig?

  Ik wil het resultaat zien!!
 8. Piet piraat

  Gerrit Groenevinger brouwt een thee

  Op deze foto kan je goed het begin van een goede mycorizha groei op de wortel van een pas ontkiemde courgette plant zien. Je kan niet vroeg genoeg beginnen.
 9. Goede avond allemaal, de lente is begonnen, zoals elk jaar is het tijd voor een kickstart van de tuin. Ik gebruik het zelfde recept voor binnen als buitenen het heeft mij de laatste jaren nog niet teleurgesteld. Ik ben elke keer weer onder de indruk van de resultaten. Elk jaar pas ik het recpt een beetje aan afhankelijk van wat ik voor handen heb. Voor mijn grond buiten maak ik 3 x per jaar een vat thee voor binnen vaker daar de behoefte voor voeding hoger ligt, Het recept is afhankelijk van de tijd van het jaar maar de hoofd ingredienten zijn altijd het zelfde. Deze lente is het recpt als volgt: - compost van eigen grond. - zelfgemaakte worm castings. - mout, overblijfselen van het bier brouwen. - verse alfalfa, eigen kweek. - zeewier poeder. - water uit het aquarium. - spoor elementen. verhoudingen variëren afhankelijk wat ik heb liggen of goedkoop kan krijgen. Deze ronde heb ik vooral veel mout , alfalfa en compost. in het vat gaat 50 liter water, 3 kg mout, 3 kilo compost 1 kilo worm castings, en 1 kilo alfalfa. De alfalfa heb ik op eigen compost gekweekt dus ik kiep de hele trays in met alfalfa en compost in een keer in het vat. Ik heb niet veel zeewier meer liggen en ben vergeten in te slaan dus ik voeg zon 200 gram toe aan het mengsel. Spoor elementen zijn in korrelvorm en bevatten verder nog extra bio voedingsstoffen voor een extra kick. Voor meer info moet ik het label even bestuderen. Alles in het vat wordt. Tussen de 16 en 24 uur gebubbeld met ee luchtpomp om bacteriepopulatie op gang te brengen Morgen gaan we brouwen. Updates volgen.
 10. Piet piraat

  The doctor’s backyard 2018

  Dan moet je een dubbele rand maken en het koper licht opschuren.
 11. Piet piraat

  The doctor’s backyard 2018

  Die staan er mooi bij! als je nou eens een koper strip haalt en die om je pot heen doen dan komen er geen slakken in je pot en hoef je ook geen escar-go in je pot te gooien.
 12. Piet piraat

  weer nieuwe soorten voor in de test

  De banana shertbert lijkt me wel wat!
 13. Piet piraat

  Eentje tussendoor

  Goed bezig! We lopen gelijk qua bloei. Jeej
 14. Piet piraat

  opzetten kweekruimte

  Als je vreest voor de pakkans en je kweekt voor de hobby. ( aanname, want dit is enthe hobby forum) waar moet dat hok dan zo groot zijn? ga voor een m2 dan is de kans dat je verdacht bent veel kleiner. als je dit doet om de huur voor je boerderij te betalen ben je naar mijn mening niet handig bezig.
 15. Piet piraat

  opzetten kweekruimte

  Made me laugh!!
 16. Piet piraat

  Mary Jane Berlin

  Dat worden aldi wursten:D
 17. Piet piraat

  Eentje tussendoor

  Succes met zoeken. schuld alle dames even door misschien springt er wat uit
 18. Piet piraat

  Eentje tussendoor

  Goedemorgen. Dit is er een uit de tipula familie. In de volksmond langpootmug. Ik zou deze kleine vriend verwijderen. Ze kunnen zich tegoed doen aan kleine hoeveelheden sap van planten. Opzich onschadelijk. Als ze eitjes leggen er er k9men larven ben je verder van huis. Die vreten alle levende delen vd plant inclusief wortels. Not good..
 19. Piet piraat

  Wat is nou de beste wortelstimulator?

  Ik heb 5 dagen geleden nieuwe stekken gemaakt met de aloe vera methode. Vandaag kwamen de wordels al door de bakjes heen. Ik vind dit de beste methode. De wilgen methode werkt ook erg goed.
 20. Piet piraat

  koopadvies vaporizer gevraagd

  De mighty is de beste vaporizer die ik ooit gebruikt heb. Lekker mild, op 195 graden rookt hij erg zacht weg. hij is portable dus je bent dus niet aan 1 plek gebonden. De rook ervaring van een vaste vape met het gemak van een draagbare.
 21. Piet piraat

  2x licht opgefokt

  Zijn dit 35 liter potten? Ze zien er klein uit. De foto zou kunnen vertekenen.
 22. Piet piraat

  The doctor’s backyard 2018

  Ik ook
 23. Piet piraat

  Wat is nou de beste wortelstimulator?

  Aloe vera.. knip een stukje af. Wrijf het over je stek en plant hem. Daarna het stukje in een bakje water en dan daarmee wateren.
 24. Piet piraat

  Drugs en staat: van soft naar streng

  Als je dingen verbiedt druk je ze de onderwereld in. In de onderwereld zitten duistere figuren. Ja daar gebeurt nog wel eens wat. Oorzaak en gevol heet dat geloof ik.