Ruba

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Poor

1 Follower

About Ruba

 • Rank
  Beginnend smoker
 1. Ruba

  Groepsverhaal

  . Toen plots een
 2. Ruba

  Tip-Top eerste verslagje!

  ziet er goed uit baasje
 3. Ruba

  Groepsverhaal

  Hier draaide hij
 4. Ruba

  THC Boter

  Ik zal hier een receptje opschrijven waar je wiet-boter mee kunt maken. met deze THC-boter kun je vervolgens heel veel gerechten maken waar boter in verwerkt zit. Het enige is dat je de boter niet moet gebruiken om in te bakken. Dan word het zodanig verhit dat de werking van de THC heel snel achteruit gaat. Gebruik ALTIJD Roomboter! Margarine bevat soms niet genoeg dierlijk vet om de THC aan te laten hechten. Recept voor THC-Boter Werk je met knipafval? reken 1 deel boter op 1 deel knipsels werk je met toppen? reken dan op 10 delen boter 1 deel toppen (of hasj) (Als je hasj of wiet gebruikt leg dan een klein beetje aan de kant, dit gebruik je later) Smelt de boter au-bain-Marie (Zet een pan water op het vuur en zet hier een kleinere steelpan of schaal in zodat deze stabiel staat maar niet de bodem van de pan raakt) Zorg dat je knipsels, wiet of hasj zeer goed verkruimeld is en voeg dit toe aan de boter. Laat het geheel onder regelmatig roeren minimaal 2 uur borrelen (Neem nu het beetje hasj of wiet wat je apart hebt gelegd en draai hier een jointje van voor tijdens het wachten :D/> ) Na 2 uur kun je de boter zeven door een koffie filter of een kaasdoek. de boter is verder hetzelfde te gebruiken en te bewaren als gewone boter. Nu kun je beginnen met koekjes bakken, caramel maken, taarten bakken (niet voor je oma's verjaardag!) en zo voort wees na je eerste bakpraktijken een beetje voorzichtig want de sterkte van de boter wil nog wel eens verschillen. Als je er achter komt dat de boter erg sterk is kun je er de volgende keer voor iezen om een deel THC-boter en een deel gewone boter te gebruiken. succes!
 5. Ruba

  Wiet als borrel

  geinig ideetje. ik zou alleen persoonlijk altijd voor vodka gaan. aangezien dit de meest pure, drinkbare alcohol is die er vrij te krijgen is. wodka is namenlijk (als het goed is) alleen water en alcohol. En ik denk dat het ook nog mogelijk is om het eindproduct te destilleren. Dan hou je als het goed is wodka met een smaakje en een sterk wiet-drankje over waarvoor nog een naam verzonnen moet worden. het voordeel hiervan is dat je dan niet perse dronken hoeft te worden.
 6. Ruba

  basis benodigdheden binnen kweek

  haha zo diep heb ik er nog niet over nagedacht. maar ik ga binnenkort weer eens bij tip-top langs, ff een lesje nemen :D/> zoals ik al zei, tegen de tijd dat ik echt ga beginnen zullen er nog wel wat vragen hier verschijnen :D/>
 7. Ruba

  basis benodigdheden binnen kweek

  Kijk eens aan dan! dit is waar ik net naar zat te googlen. ik moet het niet zo ver van huis houden. hoeveel eu ben je ongeveer kwijt voor het hele pakket als je nog een kast hebt staan?
 8. Ruba

  Groepsverhaal

  We gaan gewoon verder: "groeide de eerste" "vier en twintig" Centimeter lange top
 9. Ruba

  Associatief woordgedrag!

  wat? (dit is geen vraag, komt gewoon gelijk bij me op :blink:/>)
 10. Ruba

  Toffe links ?

  Gister was er een toffe docu over nederwiet. heb even een linkje opgezocht: Mijn link daar issie dus terug te kijken