Milieudelict

Members
 • Content count

  614
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Milieudelict last won the day on January 1

Milieudelict had the most liked content!

Community Reputation

294 Excellent

1 Follower

About Milieudelict

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

1,063 profile views
 1. Milieudelict

  Hvy Weight VS The Ultimate

  Vandaag was training day. Alle takken zijn in een andere richting opzij gespannen.
 2. Ik zou ze bij blumat zelf kopen. Andere hanteren namelijk de zelfde prijs of zelfs hoger. Ik had een 2e er bij gekocht maar die liep steeds leeg en na een mailtje naar blumat had ik binnen enkele dagen een nieuwe buis opgestuurd gekregen. Prima service en goede meters die dingen! Wat betreft je planten heb ik nog een tip voor wat je kan doen aangezien je zelf denkt dat de meeste gemeten waardes goed zijn. Zet een plant eens een dag of halve dag in een andere kamer. Gewoon op de grond. Mijn planten deden ook heel vreemd en na ze een dagje in een andere kamer te zetten (ik ging mijn hok slopen) waren ze bijna weer volledig hersteld. Daarmee waren er meteen een hoop zaken uitgesloten en was er blijkbaar iets in mn kweekhok wat de planten ziek maakte zo lijkt het nu.
 3. Milieudelict

  Hvy Weight VS The Ultimate

  En vanmorgen stonden ze er wederom nogsteeds prima bij. Fijn dat het nu eindelijk is opgelost.
 4. Milieudelict

  Hvy Weight VS The Ultimate

  Ik heb vanmorgen vroeg nog even naar binnen gegluurd:
 5. Milieudelict

  Hvy Weight VS The Ultimate

  Ik zal morgen eens een thermometer voor de inlaat leggen.
 6. Milieudelict

  Hvy Weight VS The Ultimate

  Krijg je met een splitsing niet dat de lucht gewoon de kortste weg kiest?
 7. Milieudelict

  Hvy Weight VS The Ultimate

  Toen ik het hok in stukken had gezaagd zag ik dat het e.e.a behoorlijk krom was geworden en zaken die ik pas later tegen het hout had geschroefd zaten nu gewoon vast aan de verf. Dus de watergedragen verf is ook niet bepaald afdichtend en misschien ook helemaal niet geschikt voor zo'n hok waarin je ook nog geregeld met water aan de gang gaat.
 8. Milieudelict

  Hvy Weight VS The Ultimate

  Ik meet altijd de temperatuur van de kamer waar ik de lucht pak. Meestal werdt mn hok dan 3 graden warmer. Wat me ook op valt is dat de lv in het hok tijdens de groei nauwelijks om hoog te krijgen was. Als ik er niks aan deed had ik al snel 30-35% lv. Nu in de tent zit ik op 60%
 9. Milieudelict

  Hvy Weight VS The Ultimate

  Dat wordt dan weer lastig lucht van buiten de ruimte pakken met 2 inlaten.
 10. Milieudelict

  Hvy Weight VS The Ultimate

  Het is de mammoth pro 100 die heeft meerdere in/uit-laten maar ik bebruik nu maar 1 inlaat. Er hangt een flexibele buis van 20cm doorsnede recht omlaag tot 10cm boven de bodem zodat de lucht idd mooi verdeeld.wordt.
 11. Milieudelict

  Hvy Weight VS The Ultimate

  Er stonden nog wat kartonnen dozen die heb ik nu ook verwijderd en verder staat er een zak aarde en wat potten en dan de flessen voeding.
 12. Milieudelict

  Hvy Weight VS The Ultimate

  Een co2 meter zat ik idd ook al aan te denken indd. Verder wat betreft bad growroom syndrome, het is een kamer van 2 bij 3 meter, er ligt laminaat, de muren, beton en gips hebben een oud behang wat ruim 5jr geleden wit geschilderd is. Ik kan niks bedenken wat er verder nog voor problemen zou moeten kunnen zorgen. Er lopen alleen nog een paar verwarmingsbuizen met hele oude verf als ik die ook nog aan pak blijft er vrijwel niks meer over :p het houd je in ieder geval wel goed bezig pff
 13. Milieudelict

  Hvy Weight VS The Ultimate

  Ja ik heb hierom in het verleden al eens mn vloer vervangen. Ik weet dat ik nog wel eens wat dingen fout doe, maar wat ik ook doe de planten staan er elke keer het zelfde bij. Het klopt gewoon niet. Ik heb het hok nu weg gedaan en alles wat niet in die kamer hoeft te staan verwijderd. De nieuwe tent geinstalleerd en de verse lucht komt vanaf nu vlak boven de bodem van de tent binnen. De lucht wordt aangezogen vanuit de ruimte ernaast en uit geblazen in de kamer waar de tent staat en er staat een klein raampje open.
 14. Milieudelict

  Hvy Weight VS The Ultimate

  En zo zien ze er uit na een dag in een andere kamer te hebben gestaan.
 15. Milieudelict

  Hvy Weight VS The Ultimate

  Ik heb de planten vanmorgen naar de slaapkamer verplaatst omdat ik mn hok ging afbreken en een tent installeren. Nou kijk ik net in de slaapkamer en tref ik de dames er aan in een stuk betere staat dan dat ze waren toen ik ze er heb neergezet. Dus nu komt uiteraard de vraag op zetten " Wat betekend dit? " Het raam was dicht omdat ze anders precies in de koude tocht kwamen te staan dus van een betere luchtcirculatie is geen sprake en de lamp aan het plafond was aan hoewel het eigenlijk nacht moest zijn voor ze.