Milieudelict

Members
 • Content count

  518
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Milieudelict last won the day on January 21

Milieudelict had the most liked content!

Community Reputation

256 Excellent

About Milieudelict

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

905 profile views
 1. Milieudelict

  Northern Lights en Grandaddy Confidential Kush

  Oke bedankt voor je antwoord man! Ik zal eerst mijn softbox even wat verder dimmen. Dan hoop ik dat er een temperatuurstijging optreed die effect heeft op het verlagen van de lv, hoewel de langzamere luchtstroom deze ook juist zou kunnen doen stijgen natuurlijk. Dit om mee beginnen en dan ga ik eens goed nadenken over een goede totaal oplossing en anders kan natuurlijk ook de kachel nog aan.
 2. Helaas gaat ziet het er even wat minder positief uit voor mijn Northern lights. Er zijn problemen ontstaan waar ik graag jullie hulp bij zou krijgen. Ongeveer 1,5 week geleden begon het met enkele bruine stipjes op enkele bladeren en ik kreeg gele bladpunten wat leek op overvoeding. Toen heb ik voor een week alleen water gegeven maar toen begon er plots veel blad onderin de plant te vergelen en ben ik weer gaan voeden. Dat probleem leek zich te stagneren maar de afgelopen dagen namen de stipjes (bovenin) explosief toe en ook treed er weer meer vergeling op aan oudere bladeren waarbij de nerven groener lijken te blijven. Dit is de eerste kweek dat ik super consequent elke watergift afzuur tot ph6 of iets daar boven. Nou gebruik ik hier nog steeds lakmoesstrips voor dus op cijfers achter de komma kan ik het niet benoemen maar ik durf wel met enige zekerheid te zeggen dat ik altijd wel in de 6 tot 6,5 range zit. De lv is hoog 65% > Temp. 25 tot 20 graden. Voeding: 100% terra lijn van Plagron waarmee ik overigens nog nooit eerder echt een tekort of iets heb gezien. Misschien dat dit nog mee speelt maar mn flessen voeding waren nog van de vorige ronde en deze hebben bijna een heel jaar, halfvol in de kast gestaan. Zelf denk ik trouwens dat het om magnesium deficiency gaat.... Hier even een bak foto's: 
 3. Milieudelict

  Northern Lights en Grandaddy Confidential Kush

  Helaas gaat ziet het er even wat minder positief uit voor mijn nl. Er zijn problemen ontstaan waar ik graag jullie hulp bij zou krijgen. Ongeveer 1,5 week geleden begon het met enkele bruine stipjes op enkele bladeren en ik kreeg gele bladpunten wat leek op overvoeding. Toen heb ik voor een week alleen water gegeven maar toen begon er plots veel blad onderin de plant te vergelen en ben ik weer gaan voeden. Dat probleem leek zich te stagneren maar de afgelopen dagen namen de stipjes (bovenin) explosief toe en ook treed er weer meer vergeling op aan oudere bladeren waarbij de nerven groener lijken te blijven. Dit is de eerste kweek dat ik super consequent elke watergift afzuur tot ph6 of iets daar boven. Nou gebruik ik hier nog steeds lakmoesstrips voor dus op cijfers achter de komma kan ik het niet benoemen maar ik durf wel met enige zekerheid te zeggen dat ik altijd wel in de 6 tot 6,5 range zit. De lv is hoog 65% > Temp. 25 tot 20 graden. Voeding: 100% terra lijn van Plagron waarmee ik overigens nog nooit eerder echt een tekort of iets heb gezien. Misschien dat dit nog mee speelt maar mn flessen voeding waren nog van de vorige ronde en deze hebben bijna een heel jaar, halfvol in de kast gestaan. Zelf denk ik trouwens dat het om magnesium deficiency gaat.... Hier even een bak foto's:
 4. Milieudelict

  Weedforum.eu Quiz

  Reuzenrad voor kleine mensen
 5. Milieudelict

  Weedforum.eu Quiz

  Verlengsnoer
 6. Milieudelict

  Weedforum.eu Quiz

  Oww we zijn begonnen
 7. Milieudelict

  Northern Lights en Grandaddy Confidential Kush

  @Tune dit is toch niet helemaal goed volgensmij: Mijn eerste ronde had ik 2x amnees in samen deze de zelfde pot zitten tot de eerste bloei in een van de planten verscheen (toen heb ik de ander omgeknipt) Deze groeide beide perfect en zagen er ook wel het zelfde uit als elkaar en vormde samen echt een dikke bos. De amnesen had ik 6 weken in één pot en de pp zijn nog nu nog maar 2,5 week. Het verschil is wel een beetje groot. Wel laat de tensiometer de afgelopen dagen zien dat ze zijn begonnen met drinken dus misschien dat er binnekort wat verbetert met die ene pp. Verder zal iedereen gemerkt hebben dat de luchtvochtigheid buiten en in huis enzo echt aan de hoge kant is de afgelopen. De afzuiging draait daarom weer op 100% maar met in een lv van 65% of meer in huis haalt dat weinig uit. Het leek mij daarom een goed idee om mijn fans te upgraden, ik ben van 4 naar 6 pc fans gegaan en ik heb de blaas richting aangepast. Samen gebruiken ze maar 7,8Watt en geven ze een zeer degelijke luchtverplaatsing. Tot slot:
 8. Milieudelict

  Northern Lights en Grandaddy Confidential Kush

  En inmiddels staan alle blaadjes weer mooi naar boven gericht. Iemand die zich hier aan durft te wagen?? De powerplant 2 in 1 pot: De een staat er prachtig bij en de ander is maar een zielepietje helaas.
 9. Milieudelict

  Northern Lights en Grandaddy Confidential Kush

  Dag allen!, het is weer tijd voor een update. Alles gaat wel lekker zo volgensmij, de nl is begin deze week in de bloei gegaan alleen gaat de voortgang wel wat traag maar dat komt wsl omdat ik moeite had om de pot goed vochtig te houden en ze heeft wat te droog gestaan. Inmiddels zit ik alweer een paar dagen op een waarde van 90-100mbar zodra de lamp aan gaat dus dat moet helemaal goed komen. Nou heb ik in het verleden verschillende planten gehad (ook deze ronde) die het niet zo best deden. Als je nu kijkt naar de 2 PP die een pot delen dat valt op dat de een er tiptop bij staat maar de andere vertoont weer dezelfde trekjes. Nu is mijn vraag, is dit niet gewoon iets om op uit te selecteren? Ik bedoel moet ik niet gewoon meer zaden ontkiemen en dan uit eindelijk de beste behouden en dit soort plantjes weg doen... Het lijkt mij dat ik nu niks verkeerd doe aangezien de een het wel gewoon goed doet en met elkaar concurreren zullen zulke jonge planten samen in 3en 30L pot ook nog niet echt doen denk ik.? Hier onder de foto's en ik hoor graag jullie ideeën hier over. Thnx allen!
 10. Milieudelict

  Northern Lights en Grandaddy Confidential Kush

  Vandaag de klok op 12/12 gezet en alvast wat wezen dieven en op een paar jonge bladeren bovenin heb ik wat gekke plekjes zien zitten. De nl heeft nu 5,5week groei gehad en de 2 pp een week. Dit keer ben ik voor het eerst heel consequent te werk gaan met het dagelijks buigen en weg stoppen van bladen (soms een blaadje weg gehaald) zodat lagere scheuten meer licht kregen. Het resultaat is dat ik nu meer takken dan ooit boven aan het bladerdek heb die toppen gaan vormen. Ik ben zeer tevreden en heb hoge verwachtingen van deze meid en het zou leuk zijn om na een paar mindere rondes eindelijk weer eens mn eigen pr te kunnen verbreken
 11. Milieudelict

  4xGG in 60x60 onder 2xspectrabox 260

  Aangezien je op 60x60 kweekt, bij mij hangt er boven dat oppervlak 100Watt aan cree cobs en als ik onder de 35cm kom krijg ik al lightbleaching. Weet niet of het nou nog erger is geworden bij je. En wat betreft die trichoom foto's... blijft erg lastig te zien vind ik zelf. Wat karel al eerder zei, door lichtval lijken ze vaak milky. Mijn ervaring is dat als je zelf door een zak microscoop kijkt en je deze beweegt of je lamp wat beweegt dat je dan beter het verschil kan zien zien tussen clear en milky.
 12. Milieudelict

  2de ronde Outlaw - Amnesia

  Zooo dat gaat lekker succes man ik volg.
 13. Milieudelict

  4xGG in 60x60 onder 2xspectrabox 260

  Volgens mij zijn ze nu echt aan het zwellen he. Ziet er mooi uit zo toch. Had je je lamp nou nog hoger gehangen na de bleaching eigenlijk?
 14. Milieudelict

  Northern Lights en Grandaddy Confidential Kush

  Ja precies die chart hangt op mijn deur geplakt die werd mij hier al eens aangereikt. Ik heb onlangs een nieuwe multimeter gekocht met een sonde voor het meten van oppervlakte temperatuur. Die houd je ergens tegen aan en meet snel en erg accuraat. Het schijnt echt heel goed te werken maar of dat dan ook op en plant zou lukken... Wat ik verder doe aan klimaat controlle, ik kan mijn softbox dimmen. Die zuigt nu de volle 300kuub maar naarmate het koeler wordt lukt het vaak prima om door te dimmen de juiste temperaturen vast te houden.
 15. Milieudelict

  Northern Lights en Grandaddy Confidential Kush

  Overdag 25 a 26 graden en 40%lv Snachts 21 a 22 graden en 50>%lv Mn min/max thermometer is leeg dus de uitschieters zijn me onbekend.