Rabarbarbaar

Members
 • Topic Teller

  1856
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  46

Rabarbarbaar last won the day on December 9 2018

Rabarbarbaar had the most liked content!

Forum Reputatie

1662 Excellent

1 Follower

About Rabarbarbaar

 • Rank
  Snotneus extraordinaire

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  51.6
 • Interests
  Wiet

Recent Profile Visitors

1251 profile views
 1. Rabarbarbaar

  Goede voornemens 2019

  Hahaha, 't was een zware nacht. Ik zag de titel en dacht, daar zal het wel horen.
 2. Rabarbarbaar

  Goede voornemens 2019

  Weer kleiner bij het begin beginnen. Experimenteren met sterkere 'binnen' soorten, de haze stekkies hadden me verrast qua bestendigheid, potentie en smaak. Veel van de outdoorking als ik dat niet vergooid heb. Alerter zijn. Weer positiviteit verspreiden, en veel.
 3. Rabarbarbaar

  Het Grote "Gelukkig Nieuwjaar en de Beste Wensen!" Topic

  Thanks, jullie ook allemaal een goed 2019.
 4. Rabarbarbaar

  2de Kweek met Apollo LED 6 en Apollo LED 8

  En, nog plannen om ze te vermeerderen, of wil je eerst zien wat voor vlees je in de kuip hebt?
 5. Rabarbarbaar

  2de Kweek met Apollo LED 6 en Apollo LED 8

  Ik gok een kruising van de eerste 2 en die dan gekruist met de 3e. Het fijne daarvan weet ik niet, @wiet61 weet dat vast wel.
 6. Nou, niet helemaal eens. Wat Lubach aanhaalt is wel degelijk waar, het staat bekend als een zeer veilige drug en staat bekend als zwaar gevaarlijke harddrug. Dat doet niet af aan mijn wil om cannabis te legaliseren, maar ik vind het niet perse hielenlikkerij.
 7. Rabarbarbaar

  OutdoorKing's Ultieme Guerilla Gids

  Des te dichter bij het midden des te hoger de zon.
 8. Rabarbarbaar

  OutdoorKing's Ultieme Guerilla Gids

  Suncalc.net gebruik ik, nieuwerwetse versie.
 9. Ja, zoiets ook gehoord, en ook wat je zegt dat ze eerst een dier met het virus moeten bijten. Teken in het eerste stadia zouden onschadelijk zijn, althans, dat heb ik ooit gehoord. Denk ook dat de teek zich niet aan de 24 uren houdt, maar met die uitleg van de vos snap ik wel dat het eventjes duurt. Deze site vind ik wel interessant, een hoop fabels worden hier aangehaald. https://expertisecentrumlyme.nl/ziekte-van-lyme/feiten-en-fabels De nymph kan je wel degelijk ziek maken en de teken kunnen de wasmachine overleven onder de 60 graden, blijkbaar.
 10. Rabarbarbaar

  Forum suggesties,

  De hele index neem ik aan. Nooit op gelet maar zie het nu wel.
 11. Interessant Vos, dus er zit wel degelijk iets achter de 24 uur regel. De antibiotica veroorzaakt bij mij helemaal geen bijverschijnselen, kan gewoon de zon in, dus zal hem bij twijfel zeker weer nemen. Ook al zit er een goede reden achter de 24 uurs regel, ik wil het risico niet nemen. En idd, dat heb ik ook buitenlucht, er is blijkbaar echt niets van te zeggen. Op mijn handen en benen voel ik het meteen, de rest van mijn lichaam blijkbaar niet.
 12. Rabarbarbaar

  Hoi

  Welkom. Veel plezier en succes hier. Lezen, vragen, leren en repeat. De chat kan ook heel handig zijn om door de bomen het bos te zien.
 13. Rabarbarbaar

  Advies gevraagd.

  Hoi, welkom. Grond: Kijk eens bij de micro kwekers hoe die het doen, waar lopen ze tegenaan en wat hebben hun geleerd in de eerste rondes. Zaadboeren zijn er veel, als je een strain vindt die je wel aanspreekt zou ik ook daar een verslag van opzoeken. Iets gerichtere vragen zijn idd wel fijn. Succes!
 14. Rabarbarbaar

  Goede voornemens 2019

  https://www.velt.nu/vraag-antwoord/moestuinvragen/hoe-maak-en-gebruik-je-plantenaftreksels Velt heeft veel mooie info over aftreksels en gier. Ze hebben ook een handige kalender, staat precies in wat je wanneer kan doen in je (moes)tuin. En nee ik bedoel npk en de hele boel, die trekken zich toch ook gelijk ? Maar die vraag zal ik voor het grond verbeter topic bewaren.
 15. Rabarbarbaar

  Goede voornemens 2019

  Wordt grond volgens het recept van db (of welk recept dan ook) niet altijd net wat anders ivm diffusie ? Zo heel plaatselijk 'wil' grond niet anders zijn dan de rest, toch ? Of duurt dat jaren ipv weken.