MisterWeed

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MisterWeed

 1. Goedenavond, Ik heb nu 3 amnesia AF'jes van wietzaadjes huismerk ong 7 weken staan. 2 doen het zeer goed, maar eentje gaat maar niet in de bloei. Wat kan ik hier aan doen? Bijgv foto's van de planten. Laatste 2 zijn de al bloeiende af'jes
 2. MisterWeed

  AF bloeit niet na 8 weken?

  @boswandeling ze heeft geen platte stam, zelfde stam als de wel bloeiende autoflowers, @Tune Dat ga ik proberen! Hoelang moet ik de plant ong in het donker laten staan? En moet het volledig donker zijn?
 3. MisterWeed

  5x AK-47 Hy-Seeds budgetkweek

  Hallo mensen van het goede leven! Ik heb besloten dit jaar toch echt mijn eigen wiet te gaan kweken, zodat ik niet om de zoveel tijd 10 kilometer hoef te rijden voor mijn wiet. Van de 5 zaadjes die ik had besteld zijn er ook 5 ontkiemt. Ik heb Compo Sana universele potgrond gehaald omdat ik niks beters in de buurt kon vinden. Ik add wat fotos voor een impressie van hoe de plantjes er nu bij staan!
 4. MisterWeed

  5x AK-47 Hy-Seeds budgetkweek

  De dames zijn druk bezig toppen te maken! Laatste 2 weken wat minder weer, dus hebben wel veel onder afdak gestaan, dat is ook wel terug te zien. Wat fotos voor een impressie
 5. MisterWeed

  5x AK-47 Hy-Seeds budgetkweek

  Ja haha, zie net dat ik dat was vergeten te zeggen @kebab
 6. MisterWeed

  5x AK-47 Hy-Seeds budgetkweek

  En we zijn weer een halve maand verder! De dames staan allemaal in de bloei en zijn druk bezig toppen te maken, nog geen ballen gespot, dus hermas zitten er (nog) niet tussen! Een paar fotos voor een impressie
 7. MisterWeed

  Ontwerp een aansteker en win een glazen bong

  T wordt wel weer spannend gemaakt hoor
 8. MisterWeed

  5x AK-47 Hy-Seeds budgetkweek

  Dus die 2 planten eruit?
 9. MisterWeed

  5x AK-47 Hy-Seeds budgetkweek

  Even een update. We zijn nu 9 dagen verder en ik heb de planten eergisteren in de tuin gezet, ivm dat de plant zeer zeker erg welriekend is. 2 van de 5 planten doen het nauwelijks tot niet en hebben neerkrullende bladeren, wat kan ik daar aan doen? Wat foto's voor een impressie De eerste en 2de foto zijn de planten die t niet zo goed doen.
 10. MisterWeed

  5x AK-47 Hy-Seeds budgetkweek

  Even een update. Sommige planten beginnen raar gevormde bladeren te krijgen en ik weet persoonlijk niet zo goed wat ik er mee moet doen. 2 planten staan er wel gezond bij, de rest heeft een beetje gezondheidskuuren volgensmij. Paar foto's:
 11. MisterWeed

  Hoi!

  Hoi, ik ben Willem, en nieuwe hobbyist in het kweken van wiet!. Ik woon nog thuis en kweek onder ander voor mijn moeder, die de wiet ook medicinaal gebruikt, en voor mijzelf, die het op zijn tijd wel is fijn vindt om een jointje op te steken. Ik ben dit jaar voor het eerst begonnen met kweken, en heb het virus al goed te pakken! Dat is t wel zo'n beetje :-)
 12. MisterWeed

  Voorstellen

  Welkom!
 13. MisterWeed

  5x AK-47 Hy-Seeds budgetkweek

  Ja ik weet niet wat t is met die eerste plaatjes, ik zie ze ook niet.Ik heb wel aarde er bij gekocht Moet ik dat opvullen tot de kiemblaadjes?
 14. MisterWeed

  5x AK-47 Hy-Seeds budgetkweek

  Ik had niet genoeg aarde... Kan ik die nog bijvullen?
 15. MisterWeed

  5x AK-47 Hy-Seeds budgetkweek

  Even een update, de plantjes beginnen al wat bladeren te tonen! Eentje strekt er wel een hoop naar mijn mening, maar ze zien er volgens mij best goed uit! Paar foto's voor een impressie van hoe ze er nu bijstaan
 16. MisterWeed

  5x AK-47 Hy-Seeds budgetkweek

  T zijn wel 2 wat grotere gaten, denk dat ze ong 1/5 van de emmer beslaan. Is het verstandig om nog een paar extra gaten erbij te boren?
 17. MisterWeed

  Ontwerp een aansteker en win een glazen bong

  Ik was toch niet helemaal tevreden met version 1 van mijn ontwerp dus bij deze een aangepaste versie!
 18. MisterWeed

  5x AK-47 Hy-Seeds budgetkweek

  Ik heb bij elke emmer 2 gaatjes in de bodem geboord, is dat genoeg? En wanneer zou ik de aarde bijvullen? Kan dat bijvoorbeeld gewoon morgen? Thanks voor jullie support, wordt zeer gewaardeerd!