Azeroth123

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Azeroth123

 • Rank
  Maagd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Waarom zou je de grote bladeren onder het net willen? Vooral de grote bladeren zijn toch eerder de fabriekjes voor de energie van de plant? Alle energie die ze aanmaken wordt verdeeld over de rest van de plant dacht ik..?
 2. Dat vind ik net het tricky gedeelte om te bepalen. Een groot deel van het net is al gevuld maar dat is vooral doordat de bladeren van de plant zo groot zijn. Geldt die 2/3e dan ook als de bladeren zo groot zijn als hier? Het lijkt me logischer dat 2/3e gevuld is met toppen en kleinere takken? Of niet?
 3. Azeroth123

  Even voorstellen

  Hey iedereen! Mijn naam is Azeroth (laat ons het daar op houden ) en ik ben nu bezig aan mijn tweede binnenkweek voor voornamelijk eigen gebruik en om wat aan vrienden te kunnen uitdelen. Deze wonderplant helpt mij al twee jaar door mijn examens op de universiteit en helpt me steeds hogere resultaten te behalen doordat ik na elke dag studeren goed & direct kan slapen :). Dit forum ziet er alleszins zeer collegiaal en behulpzaam uit! Een plaats waar iedereen van elkaar kan leren, ik start hier alleszins enthousiast!
 4. Hey iedereen! Op 21 mei heb ik vier zaadjes Super Bud geplant. Eerst wat informatie over de set-up: + 1x 140W LED lamp + 3x 9W Led strips dus 167W totaal op een 18/6 tempo. + Temperatuur is gemiddeld 26-27 graden. + Er blaast een stevige ventilator (niet zichtbaar op de foto) en de lucht wordt gefilterd met een koolstoffilter. + Ze krijgen ongeveer 1 liter water per dag die ze gezien de dikte van de stam meer dan nodig hebben. + De inhoud van de potten is ongeveer 14 liter. We zijn nu ondertussen bijna 4 volle weken verder en ik had graag jullie mening gehad over een aantal dingen: - Aangezien ik gebruik maak (of probeer te maken :p) van de SCROG-methode.. wanneer zouden jullie adviseren om over te gaan naar een 12/12 ritme? Op veel sites en fora vind ik het antwoord terug: "als 70-80% van het scherm gevuld is". Dit lijkt hier nog niet helemaal het geval (zie foto's), maar ik twijfel er over om toch nu al over te schakelen aangezien de planten nog 50-100% kunnen groeien eenmaal ze in de bloeifase over gaan. Doordat er een beperkte ruimte is kan die groei natuurlijk niet blijven doorgaan.. Op andere sites lees ik dan weer dat kwekers tot 6-7 weken in de groeifase blijven, dit lijkt me zeker de moeite maar misschien eerder met een minder omvangrijke soort dan deze Super Buds? ___ En hebben jullie verder nog opmerkingen over de set-up / fouten die eventueel gemaakt worden? Het is nu mijn tweede kweek (eerste leverde slechts 50 gram op met 6 Sativa planten) en ik probeer zoveel mogelijk bij te leren! Met vriendelijke groet, Azeroth