Canna Bee

Members
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Canna Bee

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Canna Bee

  DWC vreemde bladvorm

  Bedankt kerel, Ik heb alle mogelijke websites en video's doorgekeken, waaronder bovenstaande. Ik heb Piranha Liquid beneficial bacteria ingezet. Ik heb later een reservoir change plus H2O2 erin gepompt precies afgemeten. Het hout is gebeitst en voorzien van een grond en dubbele aflaklaag. De planten zien nu wel gezond maar ze blijven klein. Ik heb mijzelf voorgenomen op Facebook te gaan posten, aangezien er op forum gewoonweg niet tot nauwelijks gekeken wordt. Of niet gereageerd hoe je het wilt hebben. Soms heeft men gewoon even hulp nodig en dat kan geen weken wachten.
 2. Canna Bee

  DWC vreemde bladvorm

  Laat maar zitten, posten op dit forum is verloren energie en tijd.
 3. Canna Bee

  DWC vreemde bladvorm

  De planten staan tot één centimeter diep in de voedingsoplossing. EC 1.9, PH 5.7, General Hydroponics, Piranha Liquid. Om uitdroging tegen te gaan staat er een propagator overheen. Nog steeds tekenen van uitdroging en oververhitting. 440w Tneon, nauwelijks warmte, groei week 1. Met voldoende wortel opgeplant, wortelgroei gaat uitbundig, blad verschrompelt. Dagelijks 2/3x sproeien. Watertemp 20-23c.
 4. Canna Bee

  DWC vreemde bladvorm

  Grtz Popz, Het is multiplex geïmpregneerd met tuinbeits. Ik heb hier aanvankelijk voor gekozen omdat dit het gewicht van een stel flinke planten kan dragen. Ik heb uiteraard eerst voor kunststof gekeken, maar er is daarvan geen plaatmateriaal te krijgen dat makkelijk te zagen en te boren is. Anders toch maar aflakken met dekkende alkydverf? Update: Vandaag het multiplex licht met de hand opgeschuurd, en goed dekkend in de alkydbasis grondlak gezet. Morgen zwarte alkyd basislak, en dan wanneer uitgehard ,moet het hout voorzien zijn van een harde waterproof laklaag. Eventuele lijm -of beitssappen kunnen zo niet meer in het water komen.
 5. Canna Bee

  DWC vreemde bladvorm

  Heb jij nog tips? Gr. CB
 6. Canna Bee

  DWC vreemde bladvorm

  Bedankt. Wat dat microben betreft zover was ik ook. Ik moet zelf alleen nog een merk zien te vinden die geschikt is voor DWC. Nederlandse Growshops hebben geen idee. En zomaar bactetien voor aarde erin gooien lijkt me iets te riskant. De merken die ik kan vinden zijn alleen in Amerika te krijgen. Ik neem aan dat er nog meer mensen zijn in Nederland die DWC hebben. www.growweedeasy.com/marijuana-root-rot#solution-root-rot
 7. Canna Bee

  DWC vreemde bladvorm

  Correct, wanneer ik de planten benevelde, leken zij even op te knappen. Ik kon dit haast ieder uur gaan doen. Wanneer ik een top feed systeempje aansloot leek het iets beter te gaan. Het stijgen en het laten dalen van het waterpeil maakte geen verschil, terwijl er al enorme witte wortels in het water hingen. Ze leken alleen niet voldoende op te nemen. Ik draai exact dezelfde setup met dezelfde temperatuur en luchtvochtigheid op aarde, en hierin doen ze het perfect. Ook heb ik aan wortelrot gedacht, op de luchtsteen en aan de binnenkant van de bakken was een slijmerige laag. Echter weet ik daar niks preventiefs op te verzinnen.
 8. Canna Bee

  DWC vreemde bladvorm

  De temperatuur is 22,5 zoals vermeld
 9. Canna Bee

  DWC vreemde bladvorm

  De watertemp is 20 graden stabiel. Wat raar! Ik geef alle juiste ph en ec waarden. Zou het door die Plagron Hydro A+B komen?
 10. Canna Bee

  DWC vreemde bladvorm

  Beste medegrowers, Na lange tijd research ben ik voor het eerst begonnen met DWC. Groeien onder 440W TNeon, bloeien onder 450W Cree LED. Ik kweek op Plagron Hydro A+B in 45L bakken met een 300LPH airpomp. Echter zien de gegroeide bladeren er uit als een krop sla, de nieuwe scheuten gaan niet echt de hoogte in maar worden dik en slap. Iemand enig idee hoe dit komt, de moederplanten in aarde zagen er heel anders uit. Links Bruce Banner #3, rechts Gorilla Glue #4 beiden van Anesia Seeds. Groei week 2 LV 47% Temp 22,5c Ph 5,7 Ec 1.5
 11. Canna Bee

  Liters grond per watt

  Beste medegrowers, Ik heb momenteel twee 30 Liter onder één 400W. Ik doe een scrogg waarbij ik 5 tot 6 weken voorgroei, maar ik vraag mij af of ik te kleine potten heb. Wat is de richtlijn wat betreft liters pot per watt?
 12. Canna Bee

  Eerste COB LED Kweek

  Bedankt heren, jullie hebben mij goed op weg geholpen. Ik meet nu de EC van de grond en pas daar de voeding op aan. Voor deze kweek te laat, hoewel de oogst er niet veel minder om is. Voor mn tweede setup ben ik al lekker van start gegaan hiermee. Wat ik mij nog wel afvraag is hoe ik nauwkeurig monsters kan nemen van de grond. Onderuit de pot zijn de gaatjes te klein. Ik graaf nu van bovenaf diep tussen de wortels een sample. Is dit betrouwbaar?
 13. Canna Bee

  COB's doorgebrand en vreemde geur

  Bedankt iedereen en in het bijzonder L3dnov. Ik ben ook tot de conclusie gekomen dat dat waarschijnlijk het probleem was.
 14. Canna Bee

  COB's doorgebrand en vreemde geur

  Bedankt voor jullie hulp. Ik heb de COB's gewoon plat op de aanwezige pasta van de heatspreader geplakt en bevestigd met COB holders en twee schroeven. Iemand anders die dit ook heeft?
 15. Canna Bee

  COB's doorgebrand en vreemde geur

  Bedankt voor jullie antwoorden. Ik heb ze in serie aangesloten. Stel ik sluit maar één cob (36 volt) aan dan pakt hij toch gewoon 36 en niet 143. Nu heb ik er 3 aangesloten dus stel het voltage wordt wel verdeeld over het aantal cobs. 143 volt : 3 = 47 volt x 1.4 = 66 watt. Een COB kan tot 110 watt hebben. Dus zelfs als ik maar twee COB's aan zou sluiten, is de driver te zwak om deze door te kunnen branden. Theoretisch is het helemaal correct alleen de boel brand door, dat is wat minder.