Ziip

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Ziip

 • Rank
  Maagd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ziip

  DIY 10 w 12 v led lamp

  Niet goed opgelet bij de eerste driver want de output is een wisselstroom signaal. Vandaar dat je ledjes ook gingen knipperen.
 2. Ziip

  DIY 10 w 12 v led lamp

  Je hebt veel mogenlijkheden omdit soort ledjes aan te sturen. Zoek eens op opencircuit.nl naar een boostconverter daar kan je deze ledjes alle 4 in parallel mee zetten. Je hebt dan wel een voeding van 12 volt nodig, een computervoeding kan je voor minder dan 10 euro kopen en dan heb je ook lijnen van 12v, 5v en 3.3 volt. De eerste driver is iets te sterk, maar als je de tweede YT50 driver kunt dimmen dan zou ik die gebruiken.
 3. Ziip

  Zelfbouw LED-strip kweeklamp

  Zit er weer strak uit en 9 euro voor strip en driver! Dat is geen geld natuurlijk, waar te koop? 1 strip is 25watt? Mvg
 4. Ziip

  DIY Growroom controller

  Tis een simpele server waar staat Temp Vochtigheid Ventilator snelheid Alarmen En een paar knoppies om dingen aan en uit te zetten. Kan net zo goed van een home automation zijn mits je niet je titel veranderd naar Mijn dikke wiettoppen kweekkastgegevens bevinden zich op deze webserver. Als je het allemaal zo riskant vind hoop ik dat je een vals IP gebruikt. Want jou Ip is direct gelinkt aan jou adres. Weedforum hoeft niet eens toestemming te geven aan de politie, want iedereen kan jou ip zien. Als ze je willen pakken hadden ze je allang gepakt om zo maar te zeggen. Alle websites waar jij geweest bent is te achterhalen en alle dingen die je op je conputer hebt verwijderd is niet echt verwijderd maar opgeslagen in een speciale memory waar jij niet bij kan komen, hetzelfde geldt voor je smartphone. Dus ik maak mij niet echt druk.
 5. Ziip

  DIY Growroom controller

  Geen nieuws meer? Je kunt heel veel van je plannen gewoon met een arduino mega of due maken. De structuur van je code is belangrijker dan wat je microcontroller kan. Jij en ik zijn ongeveer met dezelfde project bezig, ik zit nu in een fase waar ik de webserver programmeer zodat je overal op je telefoon de waardes van je kast kan aflezen of veranderen.
 6. Ziip

  Hallo ik ben Ziip

  Veel dank allen. @jengen dat ga ik zeker doen dit heb ik al klaar KLIK En dit is mijn vorige kast + verslag. Ik verhuis naar dit forum omdat het hier wat actiever is.
 7. Ziip

  Hallo ik ben Ziip

  Hallo allemaal, Mijn naam is "ivan". In mijn vrije tijd rook ik af en toe een jointje. Mijn hobby's zijn knutselen met electronics en mechanics. Op dit moment ben ik bezig met een volledig geautomatiseerde kweekast dmv arduino.