hobbykweker

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About hobbykweker

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

396 profile views
 1. hobbykweker

  Hulp bij een nieuwe start

  Helaas zijn heelveel van die zaden al uitverkocht op outdoorking, weet je nog een andere site waar dezelfde zaden tekoop staan voor een schappelijk prijsje?
 2. hobbykweker

  hallo ik ben Petra

  Welkom Petraa!!
 3. hobbykweker

  een klein vraagje

  Ja daar was ik vorig jaar ook achtergekomen
 4. hobbykweker

  een klein vraagje

  Ik ga ze toch wel gewoon oogsten voor de vakantie hehe liever tevroeg dan telaat straks zit het inderdaad onder het toprot enzo en dan kan ik ze wel weggooien. Gelukkig heb ik nog een paar autoflowers die in de groei zitten. Ik heb dinsdag voor het laatst voeding gegeven dus als ik ze zaterdagavond knip dan zou het wel goed genoeg gespoeld zijn hopelijk.. Ik ben vergeten om nog foto's te maken van de trichomen door het slechte weer hier.
 5. hobbykweker

  een klein vraagje

  Die vakantie is al geboekt hehe, ik ken wel iemand die hem verder kan verzorgen. Ik hoorde ook dat als je de ramen witkalkt dat het groei process dan voor de helft versloomt. Zou ik dat dan doen?
 6. hobbykweker

  een klein vraagje

  Ik zal vanmiddag even wat foto's maken van de trichomen met een vergrootglas app
 7. hobbykweker

  een klein vraagje

 8. hobbykweker

  een klein vraagje

  Na het maken van deze foto's heb ik nog een probleem er bij ik heb ze namelijk in een soort van kleine kas staan en nu zitten er honderden vliegende mieren bij mijn planten ( ik denk dat ik hun nest heb verstoord ofzo) kunnen deze mieren kwaad?
 9. hobbykweker

  een klein vraagje

  Dit zijn mijn autoflowers tot nu toe maar ik zit met een probleem : ik ga zondag 2 week op vakantie, zal ik ze voor zondag nog gaan oogsten en dan ophangen te drogen of zal ik iemand anders ze dan laten verzorgen? Ik denk zelf dat de planten al wel klaar zijn om te worden geoogst (veel bruine stukjes op de toppen) zie foto's, ook bij een plant veel gele stukjes aan de uiteinden van de bladeren en veel hangende grote bladeren onderaan de grotere planten. Laat me aub weten wat jullie vinden dat ik moet doen. Mvg, hobby kweker
 10. hobbykweker

  Budget guerrilla 2017 eerste keer

  Prachtige planten, heb precies hetzelfde met die hangende bladeren onderaan.
 11. hobbykweker

  een klein vraagje

  Ik vraag me toch nog af of dit klopt. Op de Site waar ik de zaadjes voor deze autoflowers had gekocht stond dat de plant 9 week nodig had om te worden geoogst.. niet 16 week toch? Of heb ik het nu fout
 12. hobbykweker

  een klein vraagje

  Dankjewel, heb dit gedaan hopelijk groeit hij gewoon verder
 13. hobbykweker

  een klein vraagje

  Hallo jongens, bij dit zelfde plantje is nou een tak geknapt met toppen eraan.. Wat moet ik doen ; de tak rechtproberen te zetten of moet ik de tak eraf halen en de plant verder laten groeien?
 14. hobbykweker

  een klein vraagje

 15. hobbykweker

  een klein vraagje

  Danku