tully

Members
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tully

 • Rank
  Maagd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tully

  koopadvies vaporizer gevraagd

  Ben er nog niet helemaal uit maar ik denk dat het de Arizer extreme Q wordt. Hij werkt met een whip, met een balloon en je kan er ook nog eens een waterpijp op aansluiten en dat voor de helft van de prijs, kan je mooi uitproberen wat het beste werkt. Op www.vapospy.de zijn hele goede prijzen te vinden, kan ook op .nl en .co.uk Blijf voorlopig de Fenix gebruiken, met het buisje van de Bullet als mondstuk en dan niet zulke lange halen nemen gaat het ietsjes beter.
 2. tully

  groetjes uit maastricht

  Ik woon dus in Maastricht en ben sinds kort weer eens begonnen met zo nu en dan een blowtje te nemen. Heb mijn eerste joint in de 60's gerookt en ben dat blijven doen met de nodige pauzes tussendoor, soms jaren niet en dan jaren weer wel. Roken doe ik in de eerste plaats omdat ik dat prettig vind maar het medische aspect gaat de laatste tijd steeds meer een rol spelen, met de jaren komen de gebreken dat weten we nu wel. Ben nu zover dat ik geen medicijnen meer gebruik, heb zelf cbdolie gemaakt en samen met de wiet en andere huis- tuin- en keukenmiddeltjes gaat het prima zo. Mijn wiet koop ik de coffeeshop niet ideaal want je weet nooit wat je nu precies rookt en daarom gebruik ik ook regelmatig hash is minder mee gerommeld, dat hoop ik dan maar. Heb wel plannen om de wiet zelf te gaan telen en ben een beetje aan het kijken/lezen hoe en wat, vooral hoe de bouwvereniging daar mee omgaat want ik heb geen zin om uit mijn woning te worden geknikkerd. Moet ik op m'n oude dag in een tentje aan de Maas gaan wonen ;-), zie ik niet zo zitten en mijn vrouw al helemaal niet. Zo tot zover deze introductie, we'll meet again.
 3. tully

  koopadvies vaporizer gevraagd

  Op dit moment gebruik ik een Fenix vaporizer, werkt goed alleen het probleem voor mij is dat hij te scherp/heet is. Ik heb astma en ben zeer gevoelig voor irritaties dus zoek ik iets wat een zachte en koele damp geeft, als het even kan een draagbare maar ik geloof dat dat er niet inzit als ik de verschillende reviews lees. Een water gekoelde of een die met ballonnen werkt lijkt mij de beste optie maar voordat ik zo'n €350,- neerleg wil ik wel zeker weten dat ik hem ook kan gebruiken. Dus als iemand zijn/haar ervaringen wil delen over de mogelijkheden lees ik dat graag.