boswandeling

Members
 • Topic Teller

  943
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  31

boswandeling last won the day on January 29

boswandeling had the most liked content!

Forum Reputatie

940 Excellent

2 Followers

About boswandeling

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dikke tak erin leggen dan, kunnen de muizen er ook makkelijk uit klimmen. En jij ook als je erin dondert
 2. boswandeling

  Beginner

  Nu voorgroeien moet je niet doen. Het is pas half maart, dat slaat nergens op. Bosgrond is ook zeker niet altijd goed van zichzelf.
 3. Klopt, maar diefstal van stroom gebeurt vaak met 1 reden. En dat is omdat het kweken illegaal is
 4. Vage shit, heb je 2 berichten gestuurd afgelopen week. Heb ook al meerdere berichten van andere mensen binnen gehad zonder daar een melding van te krijgen. Jij ook niet toevallig Pm gehad maar geen melding gekregen?
 5. boswandeling

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Wat een ding zeg.... nu al tering compact en dik! geniet er nog maar even van deze 2 weken, zal wel pijn doen als de schaar erin gaat
 6. boswandeling

  Kratos stelt zich voor

  Welkom!
 7. boswandeling

  Gropro 2019

  Je zoekt de grenzen wel aardig op door 15 planten te zetten in je tuin met 3 agenten in de straat. Ik zou je aanraden om lekker fem te zetten.
 8. Prachtige kweek man! Foto’s van de vorige update zijn ook echt dik
 9. boswandeling

  2019 #_#

  Ik heb erg veel verhalen gelezen over herma’s bij zaad van rqs. Voor mij reden genoeg om daar niks te halen. die autoflower zit ook skunk doorgekruist, volgens mij een aardig rot gevoelig soortje. Ps: waarom pak je niet gewoon een soortje waar al een kweekverslag van is? Je maakt het jezelf moeilijker dan nodig is denk ik.
 10. boswandeling

  2019 #_#

  Legitieme reden misschien Heribei scroggen? Heb er wel eens eerder een verslagje van gezien. Nadeel is wel dat die regulier is dus dan heb je kans dat je je ruimte zit te verpesten. automazar is overigens de enige autoflower die ik ooit tot een leuk formaatje heb zien uitgroeien. Lekkere roker ook maar wel gevoelig voor toprot.
 11. boswandeling

  2019 #_#

  Ik denk daar zeker na mijn ervaring in 2018 hetzelfde over als Karel. Een autoflower zou ik alleen nog pakken als ik op een locatie zit waar de planten echt perse voor een bepaalde datum klaar moeten zijn. Non autoflowers leveren gewoon veel minder en rotten vaak bij het minste beetje regen al weg. In 2018 20 autoflowers geweekt waar heel veel werk in heeft gezeten. Op een andere plek 3 green poisons gezet ik juni pas ontkiemt, en alsnog van die 3 planten ongeveer 3 keer meer geoogst dan van die 20 autoflowers.... kwaliteit van de poisons was ook vele malen beter! beste manier om leuke soortjes te kiezen is door heel veel buitenverslagen van de afgelopen jaren te lezen. Dan kan je mooi kijken welke planten aan jouw eisen voldoen. Balkon scrog lijkt me leuk om te volgen! Succes ermee
 12. boswandeling

  La Buena Hierba ....is weer terug van ff weg geweest

  En je rookt nieteens
 13. boswandeling

  Buitenkweek 2019

  Je bent er vroeg bij ja! Lijkt het je niet slimmer om er nog een non-autoflower bij te nemen? Daar komen uiteindelijk toch de meeste grammen vandaan. En gaat dat lukken om die NL zo lang binnen voor te groeien? Wordt het dan niet iets te groot allemaal? Ik kijk lekker met je mee!