boswandeling

Members
 • Content count

  1,786
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

boswandeling last won the day on June 26

boswandeling had the most liked content!

Community Reputation

1,903 Excellent

5 Followers

About boswandeling

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. boswandeling

  Golden heribei fem zaden kweekje

  Nou dat is toevallig... normaal gesproken knip ik alles nat (machinaal) en droog ik het op netten. Deze lading golden heri heb ik rond de 20e geoogst in de mais door alleen de allesgrootste schutbladeren te knippen en daarna heb ik inderdaad de takken op zijn kop in de tent laten drogen. Daarna toen het droog was verder bijgeknipt. Het zag er echt veeeeel mooier uit dan de machinaal geknipte wiet. Het was nu veel mooier lichtgroen, een betere laag thc en een mooiere structuur.
 2. boswandeling

  The herbalist

  Of lekker op de spot natuurlijk, of 50 meter van je spot vandaan. Dat doe ik het liefst. Thuis gelijk alles in de tent en dan snel de tent dicht. En een tumble trimmer is inderdaad echt wel die paar honder euro waard. Ik heb het de eerste 2 jaar ook zonder gedaan maar achteraf verklaar ik mezelf voor gek.
 3. boswandeling

  The herbalist's guerrilla 2022

  Dat zijn toch echt wel reetjes geweest. Die zitten overal hoor. Gewoon pech gehad dit jaar. Maar die planten zullen de 2m alsnog wel halen. Mooi aangepakt met zoveel spots. Eerder al die soortjes gehad?
 4. boswandeling

  4 plantjes in vollegrond zonder plantgatā€¦

  Naar mijn ervaring wordt dat niet veel. Een maatje van me had vorig jaar 4 plantjes in de tuin. 2 in omgespitte gaten en 2 rechtstreeks in de volle grond. Het verschil was heel duidelijk te zien. Na een poosje die 2 kleintjes uitgestoken en weer teruggezet in een omgespit gat en toen groeide ze als kool. Makkelijke keuze dus als je het mij vraagt.
 5. boswandeling

  Golden heribei fem zaden kweekje

  Op de foto komt het nog niet echt over.... in werkelijkheid was het veel mooier!
 6. boswandeling

  Golden heribei fem zaden kweekje

  Mooi man! Je hebt het serieus aangepakt en dat zie je maar zelden. Geen gepruts maar weloverwogen beslissingen. Golden heri uit de mais was vorig jaar veruit het mooist van alle soortjes die ik had. Droge toppen leken echt op binnen spul. Zal eens kijken of ik nog fotos heb daarvan. Goed ook dat je toch nog even een update plaatst
 7. boswandeling

  Guerilla 2022

  Doe je knap hoor! Meerdere spots, verschillende afbloeitijden en alles netjes verzorgd. Er zijn er maar weinig die het je na doen. Respect
 8. boswandeling

  Guerilla 2022

  Ja die gaan wel 3m worden.... minimaal Als ik dit zo zie wordt ik toch wel effe jaloers en krijg ik spijt dat ik zelf niks heb staan dit jaar Goed bezig!
 9. boswandeling

  Ziekte ? Tekort/teveel ??

  Nee dit komt niet van teveel voeding. Ze hebben of te nat gestaan, of ze hebben td droog gestaan. Jij weet waarschijnlijk het beste welke van de twee dat is, maar ik vermoed te droog.
 10. boswandeling

  Autoflowers

  Mooi plekje man! Ik zou je wel aanraden om in het vervolg hoger gaas te gebruiken. Een haas of ree springt hier met gemak in nu.
 11. boswandeling

  Guerilla 2022

  Ja niet stom bedoeld maar dit is wel een beetje eigen schuld dikke bult verhaal. Als je guerilla verslagen van de afgelopen 10 jaar terugleest zie je dat iedereen inderdaad zijn plantjes eerst tot een node of 3,4 of soms zelfs 5 laat opgroeien. Als het thuis niet kan is dat lastig maar ook in de natuur kan je veel bereiken. Als je het topic "boswandeling heeft last van natte voeten" bekijkt van 2018 zie je mijn voorgroei tafel. Devos heeft je ook al een voorbeeld laten zien. Vind het wel mooi om te zien dat je het niet gelijk opgeeft, dus veel succes met de rest van dit jaar, en volgend jaar ga je hopelijk echt knallen!
 12. boswandeling

  Buitenkweek 2022

  Kopertape? De tops heb je al aan je plant hangen lekker vroege buitenoogst heb je daar staan!
 13. boswandeling

  Nieuwe uitdaging

  Goed voor water vast te houden maar niet goed om water door te laten. Als je hier gaten gaat graven en ze vult met potgrond dan wordt het na een paar regenbuien een modderpoel. Beter op verhoogde bedden kweken op zo'n plek. Of potten zonder bodem. Verder wel mooie plek en gaaf om te zien dat je zo fanatiek bezig bent! Wordt er zelfs alweer een beetje jaloers van... voor mij even een jaartje niet kweken dit jaar....
 14. boswandeling

  Nieuwe uitdaging

  Lijkt me een mooie plek met goede grond!