boswandeling

Members
 • Topic Teller

  864
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  30

boswandeling last won the day on December 11

boswandeling had the most liked content!

Forum Reputatie

876 Excellent

1 Follower

About boswandeling

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. boswandeling

  laatste loodjes Mazar ondre G-leds 560 w

  Het is niet puur kijken naar pistils. Maar als je deze top bekijkt zie je duidelijk dat de calyxen nog niet gezwollen zijn. Eerlijk gezegd zie ik zelfs nog helemaal geen wiet. De groene stukjes die je ziet zijn blad en verder zie je alleen pistils. Deze top was echt niet met een paar daagjes rijp geweest.
 2. boswandeling

  5 x g4 in de scrog

  Begin ziet er goed uit! ik kijk gezellig mee... succes!
 3. boswandeling

  laatste loodjes Mazar ondre G-leds 560 w

  Die name change is echt verwarrend trouwens
 4. boswandeling

  laatste loodjes Mazar ondre G-leds 560 w

  Ik snap het wel hoor! Je ziet de thc al komen, het begint lekker te meuren daar binnen en de toppen worden met de dag groter..... lesje geleerd dus volgende keer gaat het beter! je had nu ook pas 1 van de 2 geoogst toch? Of begreep ik dat verkeerd?
 5. boswandeling

  laatste loodjes Mazar ondre G-leds 560 w

  Flinke top man! Maar.... ik kan echt niet geloven dat hier 30% amber op zit. Deze top is echt verre van rijp man, sonde om te oogsten! absoluut niet vervelend bedoeld dit hoor! Maar je kan veel meer gewicht, effect en smaak bereiken als je ze langer laat staan. hoeveel rondes heb je hiervoor al gedraaid en hoe heb je het toen gedaan met oogsten? Beviel de smaak en het effect? Goed gewicht per watt gehaald?
 6. boswandeling

  laatste loodjes Mazar ondre G-leds 560 w

  Nat wegen is kut joh, inderdaad lekker doen als het droog is. Maaruh, op die foto’s die je gisteren plaatste waren bijna alle pistils nog helemaal wit toch? Het lijkt alsof je echt veel te vroeg geoogst hebt, of vertekenen de foto’s zo erg?
 7. boswandeling

  Wiet smaakt bitter.

  Ik bedoelde overigens met zaadhulzen gewoon de Calyxen eigenlijk. Mijn ervaring met die herma toen was dat aan de binnenkant van die calyx ook een soort vliesje kwam als er zaad in ontwikkeld wordt. Dus Ookal haalde we al het zaad eruit en deden we alleen de calyxen in de joint smaakte het nogsteeds naar plant. Die wiet ook gewoon weg gemikt na 2 jointjes gerookt te hebben. Bij het roken van die joints kreeg ik ook een soort van brok in m’n keel... beetje moeilijk uit te leggen ken je dat?
 8. boswandeling

  Wiet smaakt bitter.

  Geloof niet dat te droog de oorzaak is. Heb hier ook een lading hele droge wiet (verpoederd bijna als je het grind) en die smaakt nog lekker zoet.
 9. boswandeling

  Girl Scout Kush

  Die-hard jij elmo! je bericht van zaterdag begrijp ik niet. Kan je iets meer toelichting geven? Ben niet zo van de juridische termen
 10. boswandeling

  Wild cams in Park De Hoge Veluwe...

  pas op rbb!
 11. boswandeling

  Wiet smaakt bitter.

  Hmmm, nu heb je het ook over plant smaak. Ik weet nog dat de eerste wietplant van een maatje van me 3 jaar geleden ofzo Full herma was gegaan. Dat waren dus ook bergen met toppen vol met zaad. En dan bedoel ik dat eigenlijk elke calyx wel bestoven was en toen zaten we dus zaadhulzen te roken. Die joint smaakte heel sterk naar plant-gras. Echt smerig was het. Maar die wiet geurde ook niet geweldig. Is het bij jou ook zo erg dat je alleen zaadhulzen rookt nu?
 12. boswandeling

  Wiet smaakt bitter.

  Oké duidelijk. Eigenlijk precies hetzelfde als hoe ik het heb gedaan. Bij mij ook aan de natte kant nog de pot in gegaan. potten zonder rubber drogen wel sneller uit! Kijk over een half jaar maar eens. maaruh, 1 soortje. Dan zou het daar aan kunnen liggen? Heb je nog andere soortjes waarbij het anders is? En hoe was het vorig jaar bij je? Toen had je ook aardig wat toch? Hoe ruikt het als je de pot open doet? En hoe ruikt het als je een topje pakt er daar in knijpt? niet Perongeluk een zaadje vergeten en die mee gegrind? Nasty dat dat is! Maar dat had je moeten ruiken dan. Weet je hoe rookervaringen van andere zijn? (Van dat soortje)
 13. boswandeling

  Stoomboot

  Welkom! Ik wordt altijd wel blij van een intro post van meer dan 1 zin, zegt vaak toch iets over de persoon!
 14. boswandeling

  Wiet smaakt bitter.

  Hier ook een serieuze voorraad die nu al snel minder serieus word..... shit wat rook ik veel! Heb nog nooit meegemaakt dat de wiet een bittere smaak krijgt. De smaak wordt hier echt met de tijd beter en beter. Moet ook zeggen dat ik nog nooit bittere wiet gerookt heb, ook niet van de shop of dealers oid. Heb je dit met al je potten? Verschillende soorten wiet? Smaak kan wel heel erg veranderen door het curen. Misschien dat na het curen de echte smaak vrij is gekomen en dat die bitter is? Hoelang ben je al aan het curen? En open je je pot dagelijks? Voor Hoelang? Geen antwoord op je vraag maar ik denk met je mee. Een giga voorraad wiet die steeds minder lekker gaat smaken is een horrorverhaal natuurlijk!