boswandeling

Members
 • Content count

  1,614
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

Everything posted by boswandeling

 1. boswandeling

  Beat for wiet 2021

  Heb vorig jaar ook op hele droge schrale grond gekweekt tussen de dennenboompjes. Heb toen per plantgat 40L aarde en 10L cocos gebruikt en dan nog voeding uiteraard. Had achteraf beter het dubbele kunnen nemen... planten hebben erg vaak te droog gestaan en daarom ook klein gebleven. Je zou sowieso een watergat moeten graven als je meer dan 10 gaten hebt en dus eerder een gat van 100L dan 50L gebruiken.
 2. boswandeling

  Zaden afbloei tijden

  Die van deze site heb je nu dus ook binnen? Als dat zo is ga ik daar goedkoop mn green poisons vandaan halen!
 3. boswandeling

  Beat for wiet 2021

  Al lekker aan het werk jij. Autoflowers op guerilla.... not my cup a tea. Maar zolang je spreid zit je goed ja. Welke soortjes uit polen heb je besteld? Ik ga dit jaar toch weer voor fast versions van sweet seeds.
 4. boswandeling

  Zaden afbloei tijden

  Nogsteeds niks?
 5. boswandeling

  Reguliere autoflowers gezocht

  Ik ben op zoek naar mooie reguliere autoflower soorten, het blijkt echter dat die moeilijk te vinden zijn. Autoflowers worden bijna alleen fem aangeboden. Iemand een idee waar ik leuke reguliere autoflowers kan scoren? Of misschien heeft iemand zelf nog wat liggen?
 6. boswandeling

  Purple Punch Auto na 10 dagen al bloeiharen

  Ook voor buiten is het nergens goed voor. Alleen maar moeite en ellende met die dingen gehad....
 7. boswandeling

  Guerilla verslag

  Mooie spot man! Goed aan het werk jij.
 8. boswandeling

  Zaden afbloei tijden

  Omdat ik liever 200gr oogst en planten heb die erg schimmelbestendig zijn dan dat ik plantjes van 10gr heb waarvan de helft weg schimmeld als het een keer een dag regent.
 9. boswandeling

  Zaden afbloei tijden

  Dat sowieso
 10. boswandeling

  Zaden afbloei tijden

  Ze verkopen wel zaden van sweet seeds.
 11. boswandeling

  Zaden afbloei tijden

  Ik had eigenlijk wel gehoopt dat die green poison gewoon van sweet seeds was. Inderdaad wel laat met oogst in week 1 tm 3 van oktober maar op goede open spots nog geen 5% rot en kwa geur en smaak blijft het echt een topper.
 12. boswandeling

  Zaden afbloei tijden

  Die green poisons van die site zijn gewoon de green poisons van sweet seeds neem ik aan toch? Fast critical poison had ik ook nog zien staan. Veel leuke soortjes om te proberen. Als jouw bestelling veilig aan komt ga ik daar zeker ook een bestelling plaatsen.
 13. boswandeling

  Zaden afbloei tijden

  Zou wel mooi zijn als die binnen komen. Ze bieden veel leuke soorten aan voor fatsoenlijke prijzen. Ook green poison bijv voor nog geen 3 eu per zaadje. Let op!!!! Als je de 5+1 of 5+2 verpakking kiest betaal je minder per zaadje dan bij de verpakkingen van 25 stuks. Heb zo'n 5 soortjes gecheckt nu en allemaal hetzelfde verhaal. Laat je het ons weten als de zaden van deze site binnen komen?
 14. boswandeling

  Eerste kweekje

  Eyjoh, het is december man! Da heurt nie
 15. boswandeling

  De nieuwe lading zaden

  We all have
 16. boswandeling

  Guerrilla koopjes div winkels...post ze hier...

  Seedstockers heeft wel eem fast critical. Die zaden kosten nu met black friday een euri per stuk. Ga er wel een aantal van proberen
 17. boswandeling

  Guerrilla koopjes div winkels...post ze hier...

  Het is gek... vorig jaar had elke site die zaden verkocht wel minimaal 20% korting met black friday en werd het al weken vantevoren aangegeven. Nu zie je nergens iets over black friday of kortingen staan en zegt devos zelfs dat ze de groot verpakkingen hebben weggehaald.....
 18. boswandeling

  De nieuwe lading zaden

  Inderdaad mooi spul @OutdoorKing! Begrijp ik het nu goed dat bovengenoemde soortjes op de site komen? Ben nogsteeds opzoek naar een soort die voor 20 sept 100% afgebloeid is voor in de mais.
 19. boswandeling

  De nieuwe lading zaden

  @Bonkie_kong Ik heb nu al 3 verschillende gewichten gelezen van jou over die AF in de mais eerst was het 50gr toen 75gr nu 128gr. Volgend jaar op naar de kilo! Of gewoon 5 berichten afwachten dan is t ook een kilo geworden
 20. boswandeling

  Guerilla Grow tweeduizendtwintig

  Foto!!
 21. boswandeling

  Goedemorgen morgen goedendag 😇

  Sterk van je!
 22. boswandeling

  Goedemorgen morgen goedendag 😇

  Welkom Tibo! Met welke reden voor een cbd soortje gegaan?
 23. boswandeling

  Her grote WEER topic jaar 2020

  Ierdbei is echt een topper!
 24. boswandeling

  Sjaakjebonenstaakje’s guerrilla 2020

  1 is voldoende https://m.youtube.com/watch?v=E8H-67ILaqc
 25. boswandeling

  Dinafem got busted...

  Ja 50% zie je niet snel. Sweet seeds had volgens mij 35% korting afgelopen jaar. Bij sweet seeds kan je helaas alleen zaden van hun kopen.... bij dinafem kon je ook zaden van andere zaadbanken kopen met 50% korting. Seed stockers heb ik ook het een en ander van gezien. Ze hebben bijv een mixpack met autoflowers, 20 stuks voor 16 euro ofzo. Misschien haal ik er een paar voor een vroege aanvuller van de weckpotten....