ricodonna

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About ricodonna

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ricodonna

  Even voorstellen.

  Welkom!
 2. ricodonna

  Hi

  Welkom!
 3. ricodonna

  Auto doorzocht zonder reden

  Maar ik vraag mij af, als je echt weigert om speksel af te geven ivm dna in de databank of ze dan juist niet de methode hanteren van: Waar rook is.. is vuur.... En als ze zeggen nee het komt niet in de databank, en later komt dit het wel door het aanenemen van een niewe wet, daar zal die agent niet van wakker liggen terwijl je er zelf wel genaaid door voelt.
 4. ricodonna

  Wietpijpje aansteken met welk type vlam?

  Even geleden, ik wilde toch even bongalong bedanken voor zijn tip over zijn hemp wick. Ik zou dit dus echt nooit gekocht hebben, maar wat werkt dit spul goed zeg. Zoals je zegt brandt het rustig en heeft het gewoon een rustige vlam. Zelf wick maken vind ik persoonlijk nog wat moeite ik kocht het hier Hennep Wick 5 meter voor 2,50 euro dacht ik. Mag ik je in de toekomst nog een berichtje sturen BongAlong als ik tips wil voor t zelf make?
 5. ricodonna

  Auto doorzocht zonder reden

  Ik heb dit ook tot twee keer gehad, maar dat kwam meer omdat ik laat in de nacht actief was met de auto in de woonwijk om naar de avondwinkel te gaan. Geen wiet of drugs in mijn auto te vinden, maar het feit dat je daar laat aan het rijden bent vinden ze al verdacht genoeg denk ik. Niet alleen voor drugs maar ook heling. Ik doe altijd overdreven nep aardig, dan ben je het snelste van ze af, je hebt immers nix bij je..
 6. ricodonna

  Wietpijpje aansteken met welk type vlam?

  @kebab ik heb gewoon een klein wietpijpje van metaal. Ik kan mij dus wel vinden in het punt dat het pijpje heel veel hitte gaat ontvangen door een gasbrander, het metaal zal snel heet worden, dus de rook ook. En als Bongify het bij al zijn klanten meegeeft dan zie ik dat helemaal als een goed punt, dat doe je immers niet zomaar :).
 7. ricodonna

  En wie ben ik?

  Dank allemaal! Heel wat te lezen en te leren aankomende tijd
 8. ricodonna

  Wietpijpje aansteken met welk type vlam?

  En wat is het bijkomende voordeel van een hemp wick? Dit is een touwtje dat je aansteekt en zal langzaam branden (net als een vuurwerklont?) En dit touwtje stop je dan in de pijpmond waarna je inhaleert? Bij zo een gasbrander leek het mij fijn dat het pijpje recht omhoog kan blijven staan en je met een krachtige vlam naar beneden toe het pijpje in kan branden. Maar dit kan met een hennep touwtje ook natuurlijk..
 9. Beste mensen, Ik zit al een tijdje met de vraag over het type aansteker dat ik moet gebruiken voor een wietpijp. Ik gebruik nu altijd een wegwerpaansteker, maar op deze website las ik dat de gasbrander ook vaak gebruikt worden voor het aansteken van je pijpje. Nu vraag ik mij af, ik zuig nu een soort van, de vlam het pijpje in. Met zo een harde vlam kan dat niet, maar is er wel veel meer kracht. Wat gebruiken jullie? En is er nog een voordeel bij een budget wegwerpaansteker of een duurder bic of clipper variant? Bij clipper was dacht ik het voordeel dat het midden eruit kan en je daarmee je joint of pijpje aan kan stampen, maar dat doet mijn sleutelbos ook. Thx voor jullie ervaring! Aan vrienden kan ik dit niet vragen die roken namelijk geen wiet. Groetjes!
 10. ricodonna

  En wie ben ik?

  Hallo beste mensen, Ik rook al 10 jaar jointjes en sinds kort heb ik ook een wietpijp aangeschaft en wil ik in de toekomst ook een keer verdampen proberen. Ik ben hier om wat tips te lezen en ik heb wat vragen waar ik niet echt een goed antwoord op kan vinden. Er zullen dus wat vragen komen en ik zal vooral meelezen! Groetjess