Greenfire

Members
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Greenfire

 • Rank
  Beginnend smoker
 • Birthday 12/29/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vlaanderen

Recent Profile Visitors

293 profile views
 1. Greenfire

  Bijna oogsttijd

  Ik heb een 30x loeplampje gemonteerd op mijn smartphone. Is het bijna oogsttijd?
 2. Greenfire

  Bladprobleempje

  Dank je wel collega's voor jullie input. Ik heb een EC meter , PH meter, Hygrometer , fertometer maar geen vleesthermometer De ruimte waar de tent staat is een kleine ruimte (toekomstige 2de badkamer) met een joekel van een radiator, daarom dat de kamer zeer vlug warm wordt. De ventilator blaast ook terug uit in dezelfde ruimte, bij het nieuwe hok ga ik deze afblazen naar een andere ruimte. ik ga eens proberen met green sensation bij te geven van Plagron om te zien wat het geeft. Misschien eens proberen wat water in de tent te zetten om de LV wat omhoog te krijgen, anders effe op bol kijken voor een luchtbevochtiger.
 3. Greenfire

  Bladprobleempje

  Derde week bloei, LV 31-38, temp 23,1-25,7
 4. Greenfire

  Bladprobleempje

  Deze bladeren hebben een raar kleurtje. Planten staan nt te nat en geef niet bij iedere waterbeurt voeding. Iemand een idee?
 5. Greenfire

  bladpunten zien geel

  De potten heb ik inderdaad gewaterd. Enkel voor de wortelgroei te stimuleren gebruik ik nog een product. Voor de rest volg ik het voedingsschema van plagron. De opstart ging wel traag in het begin, van zaailing tot iets wat al lijkt op een plant ging zeer traag voorruit bij deze plant.(Pakistan Ryder auto). Fertometer heeft nooit in rood gestaan. Staat altijd in geel of na het bewateren in het groen.
 6. Greenfire

  bladpunten zien geel

  Plagron Batmix en plagron terra grow. Ik wacht altijd voor te meten met de fertometer 30min a 45min na water te geven.(geeft dan groen aan) Om de 2 dagen (of 1 dag volgens vochtigheidsmeter) eigenlijk een liter water met 5ml terra grow. Potten zijn 11 liter.
 7. Greenfire

  bladpunten zien geel

  Volgens de fertometer heb ik te weinig. krengen van planten soms
 8. Greenfire

  bladpunten zien geel

  stress?
 9. Greenfire

  bladpunten zien geel

  De fertometer geeft code geel. ik heb vanmorgen de helft voedingswater gegeven en de andere helft gewoon water voor eens te testen. voor de rest ziet de plant er wel gezond uit, de groei gaat voorruit en ze beginnen al te ruiken
 10. Greenfire

  bladpunten zien geel

  Hoi, Weet er iemand wat die gele bladpuntjes zijn? Voor de rest ziet de plant er goed uit. Ik vermoed dat de plant nu in de overgangsfase zit tussen groei en bloei.
 11. bij telenet in Belgie hebben we geen ledlamp nodig voor storingen te krijgen met de wifi. Dat gebeurt automatisch
 12. Als ze bij die shops gaan binnenvallen zijn we mooi gezien. klantenbestanden , bankverrrichtingen enz... Als de nederlandse zilverknoopjes deze info doorspelen aan de belgische knoopjes dan zijn de rapen pas gaar. Volgend jaar zijn het verkiezingen, kunnen de belgische politici weer eens uitpakken met grote acties tegen het "criminele milieu".
 13. Greenfire

  It's me

  Welkom in de groep Digger.
 14. Greenfire

  Hallo allemaal

  Welkom!