Crusher

Members
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About Crusher

 • Rank
  Wake 'n Baker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hahaha ja ac is nog niet echt mn ding Maar inderdaad heb ik niks aan deze set.. gelukkig waren ze gratis! Ik moet dus een 32A 0f 40A aardlek er bij plaatsen om 2 of 4 extra groepen te plaatsen.. ik denk dat ik dat maar ga doen.. ik wil de boel op zn mist op een eigen groep hebben.. in de kast zelf ga ik dan wel met glaszekeringen aan de slag om in iedergeval elk zwaar apparaat appart af te zekeren..
 2. Ze komen ook parallel.. zover ik weet moet je alleen in serie traps zekeren..
 3. @L3dnov het zijn allemaal b16 automaten.. dus getrapt zekeren is niet aan de orde..(Of zie ik iets over het hoofd?)
 4. Handzaag heb ik.. maar dat kan ik niet over mn hart verkrijgen om het daar mee te doen.. wordt het nooit exact tech mee.. dus het wordt kijken of ik een afkort zaag kan lenen bij iemand.. en anders laten zagen..
 5. Helaas zaagt praxis geen balken op maat.. enkel plaat materiaal.. Mischien maar even kijken bij pontmeyer.. volgens mij doen hun dat wel
 6. Kleine update! De eerste componenten voor het project zijn binnen!! Volgende week komen de strips,drivers en heatsinks en een stel far red 730nm mono's.. En zijn ook nog 2 extra 16A automaten onderweg! Het plan is dus om de drivers en afzuiger apart af te zekeren.. In totaal komen er dan 6 zekerings automaten en een aardlek/zekeringsautomaat in de kast.. Dat zijn een stuk meer groepen dan er in mijn meterkast zitten Wellicht fix ik nog een paar automaten extra.. Hout halen voor de kast wordt nog wel een dingetje.. ik heb geen auto, en (nog) geen afkortzaag om de balken op maat te zagen..
 7. Crusher

  Nirvana's Jock Horror onder 660W RUBOL

  Shit man! Dat is zonde! 320gr is best lekker.. maar het had natuurlijk het dubbele kunnen worden onder 660w.. volgende ronde beter! Smoke ze!
 8. Crusher

  16 haasjes in m'n tent.

  Zo kees! Dat staat weer mooi vol zeg!!
 9. @Tune ja voor de intakes komen inderdaad filters. Ik ga hier voor "doosjes" maken van die Toyota filters in combinatie met wat voor filter spul.. Het geluid hoop ik te maskeren door de soft box en variac.. die intake fans worden 200mm pc fans die worden gedimd door een motor speed controller 12v..
 10. Nee ik denk toch deze!!! https://mixin.m.manufacturer.globalsources.com/si/6008835657969/pdtl/LED-grow/1156936786/LED-Grow-Light.htm Lol!! Just kidding!!! Nee ik ga voor diy 1000000% Wait and see! (Kan er nog niet al te veel over kwijt op dit moment..)
 11. Strips 'n chips bruv!
 12. Kleine update.. Ik heb toch nog even de intake aangepast.. ik ga voor 4 aktieve inlaten. Om zo het oppervlakte van de Toyota filters te vergroten! Hier een linkje naar die filters https://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Cabin-Air-Filter-87139-50060-87139-YZZ08-for-Toyota-Camry-RAV4/153155395927
 13. Uhh @karel kweker.. led natuurlijk!! En de kast komt in een kamer die verwarmt wordt te staan.. Ik zit er inderdaad aan te denken om de kanalen nog een segment door te laten lopen met daar nog een opening.. deze wil ik dan met een een of andere dop afdekken.. zodat ik dan inderdaad de ventilatie kan omdraaien.. op de ingang naar de afzuiger komt dan een flens.. zodat ik daar dan een slang aan kan hangen.. Wel twijfel ik er ook nog over om een warmte kabel aan de onderkant van de bodem te plakken, zodat de inkomende lucht verwarmt wordt. Dan heb ik geen omgedraaide afzuiging meer nodig lijkt me..
 14. Yesyes!! De plannen voor de bouw van mijn kweek kast zijn enigzins concreet! De maten zijn wat gewijzigd! Deze zijn nu 120x80x220 ( binnen maat 1057mm x 746,5mm x 1651mm) Boven in de kast worden compartimenten gemaakt voor de softbox, filter en elektro. Omdat het zo stealth mogelijk moet worden wil ik NIKS buiten de kast hebben.. geen snoeren of slangen niks! Hierdoor heb ik gekozen om de intake via een dubbele bodem en lucht kanalen in de wanden te laten lopen.. deze worden voorzien van Toyota filters om de instromende lucht wat te filteren tegen beestjes en pollen.. hoe ik het nu precies ga doen met die filters is nog niet helemaal zeker.. waarschijnlijk komen er nog 2 kanalen in achterwand..(deze staan nog niet in de tekeningen) De afzuiging wordt verzorgd door een Torin sifan 550m3 welke ik dus in een softbox ga bouwen. De maten hiervoor heb ik min of meer overgenomen van de softbox die greensell.nl verkoopt.. de afzuiger wordt gedimd door middel van een variac. De filter die hier aan te hangen komt wordt de CAN original 350 BFT 700m3. Door deze filter wordt dan uitgeblazen.. Ook het plan qua verlichting is gewijzigd! Het wordt nu een strips 'n chips hybride van ongeveer 500w.. (3 kanalen voor groei bloei en strips en wordt dimbaar opgesteld) Nog steeds 5 planten! En voornamelijk sativa dominant hybrides! Pica's!!
 15. Crusher

  Grow kast 1,20M x 1,20M uc dwc & LED

  Change of plans! Topic mag gesloten worden! De kast krijgt een andere afmeting!