charlie1961

Members
 • Content count

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

charlie1961 last won the day on December 25 2017

charlie1961 had the most liked content!

Community Reputation

81 Excellent

About charlie1961

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. charlie1961

  Plantjes van Johan

  Probleempje op week 4.... Bubble AF geplant op 9/10/2018 Ik denk 400 Watt bulb erboven. (kan ook 600 zijn, electronische ballast), moet ik vragen. Bruine vlekken en gele bladeren.
 2. charlie1961

  Jock horror mishandelt

  Echt een leuk idee, ik ga daar ook eens mee spelen, de zaadjes zitten net in de koffiefilters (ben een beetje laat), dus over een paar weken zal ik posten of ik de zelfde truc heb uitgehaald!
 3. charlie1961

  Aantal vingers per blad betekenis : Revisie 2018

  Ik vind het wel logisch....
 4. charlie1961

  Wat is dit??

  Fertometer is echt reuze handig, ik ben helemaal om. Je steekt hem niet echt in je wortels, maar naast je plant. hij is best stomp, dus ik denk dat je er eerder wortels mee aan de kant duwt dan doorsnijdt. Plantjes zien er mooi uit, ik ben jaloers hahaha, die van mij moeten nog kiemen voor buiten
 5. charlie1961

  Cocosnoot thc olie maken

  Zou je ook wietolie kunnen maken van niet gedroogde planten? Ik ben ook benieuwd naar het verschil tussen alcohol extractie en meteen in kokosolie...
 6. charlie1961

  Royal Higness op Canna Terra professional

  Ja hahaha dat klopt... ik durfde ze niet meer te knakken... Mijn tentje is ook maar 180 hoog he, ik snap nou waarom dat lastig is haha.
 7. charlie1961

  Royal Higness op Canna Terra professional

  Thanks Testa! Ik sta ook verbaasd over mezelf hahaha. Toch is dit denk ik voorlopig het laatste rondje binnen, ik ga deze zomer wel lekker buiten aan de gang.
 8. charlie1961

  Royal Higness op Canna Terra professional

  Ik vind ze best mooi.... Groot verschil tussen de toppen.
 9. charlie1961

  Royal Higness op Canna Terra professional

  Haha ik dacht dat de tent vol was. Wel grote verschillen tussen de planten, sommige hebben heel lang gerekte bloei, andere heel compact. De blaadjes zijn minder mooi dan op tuinaarde, maar ik heb wel veel meer toppen volgens mij. Nu nog bedenken wat ik ermee ga doen... Olie en juice maken, drogen, iemand vinden die het wil hebben... Ik weet t nog niet.
 10. charlie1961

  Royal Higness op Canna Terra professional

  Hoi Popz, Het net heeft ervoor gezorgd dat de hele tent blad heeft en er niet 4 kerstbomen staan, denk ik. Oogsten: ik knip gewoon de planten net boven of onder het net af, dan trek ik het net eruit en haal de potten eruit. We'll see of dat werkt. Buigen is een goed idee, dat ga ik doen, want ze groeien nu de lamp in. Dus. Dank je wel voor je goede raad!
 11. charlie1961

  Royal Higness op Canna Terra professional

  Ohoh mijn plantjes groeien de tent uit....