Romsel

Members
 • Content count

  280
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

172 Excellent

1 Follower

About Romsel

 • Rank
  Kweekmeester

Recent Profile Visitors

618 profile views
 1. Romsel

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  Ze strekken denk ik niet omdat ze dat ene lampje missen hoor. Strek is heel normaal in de eerste twee/drie weken bloeifase. De ene plant meer dan de andere uiteraard.
 2. Romsel

  Eerste binnenkweek setup

  Deze had ik in mijn 60X60 tentje: https://www.spirototaal.nl/buisventilator-tt100u-145-187m3-h-10985.html Top ding, tot 280M3, niet te duur en met ingebouwde temperatuurregelaar en toerenregelaar.
 3. Netjes allemaal, ziet er goed uit. Of het scrognet echt nodig was geweest betwijfel ik wel een beetje. Je bent niet heel veel aan het vlechten/opbinden geweest of wel? Het idee van een scrog is ook echt een ''even canopy'' krijgen en dat is niet het geval zoals je benoemd.
 4. Romsel

  Purple Bud in Spacebucket

  Mijn vorige plantjes deden het prima onder dit licht. Maar die verdunning in de stam, dat is vreemd en zorgt ervoor dat de plant niet groeit. Dit plantje was bijna twee weken oud.
 5. Romsel

  Purple Bud in Spacebucket

  Mijn plantje deed het niet zo goed. Zie het dunne stammetje. Iemand enig idee waar dat veroorzaakt wordt? Dat heb ik wel eens eerder gehad. Anyway, geen Purple Bud dus in de bucket. Deze topic mag dicht @karel kweker of @Tune
 6. Dikke honkbalknuppels, nette ronde! Drie keer scheepsrecht zullen we maar zeggen!
 7. Romsel

  Purple Bud in Spacebucket

  Hello boys and girls, Drie zaden Purple Bud van Sensi Seeds zijn te water gegaan. Zodra die zo'n twee weken hebben gegroeid selecteer ik de mooiste voor de Spacebucket. Die komt in een 10L (zelfgemaakte) Airpot te staan. Ik gebruik Plagron lightmix, groei- en bloeivoeding en Green Sensation. De Spacebucket is wat aangepast voor betere resultaten. Vorige ronde heb ik (slechts) 18 gram geoogst. Hierbij een paar foto's van de Spacebucket: Hoeveel watt de drie lampen precies leveren weet ik niet. Het is allemaal paars licht en absoluut niet goede kwaliteit. Ik schat dat er zo'n 70 watt af komt, dit wil ik graag een keer meten. Tussen de lampen en de plant komt nog een 4mm glasplaat, een zogenaamd Heat Shield. Het is moeilijk om in zo'n kleine Spacebucket de temperatuur onder controle te houden. Maar zo'n Heat Shield is de ideale oplossing. Mijn enige zorg hiervan is dat de kwaliteit van het bruikbare licht achteruit gaat. Iemand daar een idee over? Zodra ik de beste plant van de drie selecteer maak ik een update.
 8. Dat gaat lekker, ziet er goed uit!
 9. Romsel

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  @Bierland hoe is het met de temperatuur in je tent? 265w is behoorlijk veel voor 60*60*140
 10. Romsel

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  Microkweek hou ik wel van. Ik volg je, succes. Hoezo 2700K cobs? Welk armatuur is dat, of zelf geknutseld?
 11. Nette setup, ik volg. Al ervaring met scroggen?
 12. Romsel

  De Ultieme Microkweek

  Toppen met een beetje kniprestjes: 18 grammetjes totaal. Zeker niet ontevreden. Op dit moment druk bezig met het "upgraden" van de ton. Helaas komt er geen upgrade qua licht, dat zou het beste zijn. De upgrades worden betere reflectie, een airpot en betere afzuiging/temperatuur regelen. Ook ga ik drie zaden ontkiemen en daarvan de beste selecteren. Van hetzelfde soortje. En dan gaan we voor een beter resultaat! De groeten, Romsel
 13. Romsel

  De Ultieme Microkweek

  Vijf dagen gedroogd in de ton met ventilatie. Hier een voorbeeld van een top: Het ruikt ontzettend sterk. Geen idee wie verzonnen heeft dat NL de minst ruikende soort is, want het is alsnog een zeer sterke lucht. Maar daarom had ik hem wel gekozen. Anyway, morgen drop ik hier het resultaat van het droog gewicht.
 14. Romsel

  Even een vraagje......

  If nature is illegal, freedom doesn't exist
 15. Romsel

  De Ultieme Microkweek

  Eens wat betreft PH, maar ik denk zeker dat de plant ziek was, mede door de post van @Wietefras.