Romsel

Members
 • Content count

  284
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

177 Excellent

1 Follower

About Romsel

 • Rank
  Kweekmeester

Recent Profile Visitors

739 profile views
 1. Romsel

  2de ronde Outlaw - Amnesia

  Je hebt echt net geoogst en nu alweer een vol veldje. Je zit niet stil lol. Mooi veldje hoor, pfff jaloers.
 2. Wie zaait zal oogsten! Nette ronde met veel aandacht voor je planten.
 3. Romsel

  Guerrilla in eigen tuin

  Alleen op zonlicht gekweekt in de kas?
 4. Mooi veldje kerstbomen, klasse.
 5. Romsel

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  Ze strekken denk ik niet omdat ze dat ene lampje missen hoor. Strek is heel normaal in de eerste twee/drie weken bloeifase. De ene plant meer dan de andere uiteraard.
 6. Romsel

  Eerste binnenkweek setup

  Deze had ik in mijn 60X60 tentje: https://www.spirototaal.nl/buisventilator-tt100u-145-187m3-h-10985.html Top ding, tot 280M3, niet te duur en met ingebouwde temperatuurregelaar en toerenregelaar.
 7. Netjes allemaal, ziet er goed uit. Of het scrognet echt nodig was geweest betwijfel ik wel een beetje. Je bent niet heel veel aan het vlechten/opbinden geweest of wel? Het idee van een scrog is ook echt een ''even canopy'' krijgen en dat is niet het geval zoals je benoemd.
 8. Romsel

  Purple Bud in Spacebucket

  Mijn vorige plantjes deden het prima onder dit licht. Maar die verdunning in de stam, dat is vreemd en zorgt ervoor dat de plant niet groeit. Dit plantje was bijna twee weken oud.
 9. Romsel

  Purple Bud in Spacebucket

  Mijn plantje deed het niet zo goed. Zie het dunne stammetje. Iemand enig idee waar dat veroorzaakt wordt? Dat heb ik wel eens eerder gehad. Anyway, geen Purple Bud dus in de bucket. Deze topic mag dicht @karel kweker of @Tune
 10. Dikke honkbalknuppels, nette ronde! Drie keer scheepsrecht zullen we maar zeggen!
 11. Romsel

  Purple Bud in Spacebucket

  Hello boys and girls, Drie zaden Purple Bud van Sensi Seeds zijn te water gegaan. Zodra die zo'n twee weken hebben gegroeid selecteer ik de mooiste voor de Spacebucket. Die komt in een 10L (zelfgemaakte) Airpot te staan. Ik gebruik Plagron lightmix, groei- en bloeivoeding en Green Sensation. De Spacebucket is wat aangepast voor betere resultaten. Vorige ronde heb ik (slechts) 18 gram geoogst. Hierbij een paar foto's van de Spacebucket: Hoeveel watt de drie lampen precies leveren weet ik niet. Het is allemaal paars licht en absoluut niet goede kwaliteit. Ik schat dat er zo'n 70 watt af komt, dit wil ik graag een keer meten. Tussen de lampen en de plant komt nog een 4mm glasplaat, een zogenaamd Heat Shield. Het is moeilijk om in zo'n kleine Spacebucket de temperatuur onder controle te houden. Maar zo'n Heat Shield is de ideale oplossing. Mijn enige zorg hiervan is dat de kwaliteit van het bruikbare licht achteruit gaat. Iemand daar een idee over? Zodra ik de beste plant van de drie selecteer maak ik een update.
 12. Dat gaat lekker, ziet er goed uit!
 13. Romsel

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  @Bierland hoe is het met de temperatuur in je tent? 265w is behoorlijk veel voor 60*60*140
 14. Romsel

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  Microkweek hou ik wel van. Ik volg je, succes. Hoezo 2700K cobs? Welk armatuur is dat, of zelf geknutseld?
 15. Nette setup, ik volg. Al ervaring met scroggen?