Sebas

Members
 • Content count

  458
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Sebas last won the day on October 29

Sebas had the most liked content!

Community Reputation

492 Excellent

3 Followers

About Sebas

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

995 profile views
 1. Sebas

  purple dosi punch onder een spectrolight

  Wel opvallend: die van mij beginnen steeds meer voeding te vragen: gister 1.3 en ik ga vandaag naar 1.4.... in ieder geval een mooi vooruitzicht zo die toppen.... hebben die van jou ook een groeispurt gehad aan het begin van de bloei?
 2. En als je zelf je wormpjes wil kweken kan je even klikken op: Wormenhotel.
 3. Sebas

  Advies gevraagd, kopen led lamp

  Dat was een mooi jaar zo te zien! Ik ben er nog niet uit hoe, wat, waar, etc. Zelf prutsen is geen optie voor mij: ik hik nu al tegen het afbouwen van mijn moederhok aan.....Deze lamp ga ik iig aan mij voorbij laten gaan. In ieder geval bedankt voor het meedenken allemaal.
 4. Leuke score en weer een ervaring rijker! Laat het je smaken.
 5. Sebas

  effectiever wietolie maken

  Ik heb vorige week wietolie met de au bain marie methode gemaakt: minstens een halve liter alcohol in de pan en deze in een pan met water. Was in ongeveer twee uur klaar. Alcohol maak in zelf, 94%.
 6. Update time! De eerste bloeihaartjes laten zich zien nu. Vanaf nu zal ik dus de bloeiweken gaan tellen. Het valt me op hoe snel ze de afgelopen dagen de lucht ingaan. Waar de meiskes de afgelopen weken niet veel voeding nodig hadden, heb ik gisteren Ec 1.3 gegeven (daarvoor altijd rond de 1) met een Ph van 6.1. De fertometer gaf oranje, vandaar.... Ze slaan elke dag 1,5 liter water weg. Twee weken geleden heb ik om te proberen van elke plant een stekje genomen om te kijken of dat me een beetje ligt. Met 5 plantjes uit 5 stekjes kan ik niet anders zeggen dat het me gelukt is (de laatste laat nu, na 2 weken, het eerste worteltje zien). Zojuist voor de laatste keer wat bladvoeding meegegeven en gelijk de stekjes wat gegeven..... mmmmz, nu nog wat tijd vinden om de ruimte voor mijn moeders klaar te maken.... tot nu toe zeer tevree met de zaadjes van @growerschoice! plaatjes bij de praatjes:
 7. Sebas

  purple dosi punch onder een spectrolight

  Mooi Karel! Drinken ze bij jou wel veel? Ik jas er een dikke 1,5 liter per dag per plant doorheen op het moment.
 8. Thanks @Patrick026, @karel kweker En @Tune! Ik geef nu een week of 3 voeding mee. Opbouwend van 0,8 tot een Ec van 1,2 nu. Veel meer durf ik niet te geven eigenlijk. Dat komt overeen met jouw opmerking Karel :-) Hoeveel voeding geef jij mee @karel kweker?
 9. En weer een weekje verder: EC 1,2, PH 6,1. Zal vandaag de temperatuur en luchtvochtigheid even checken. Gisteren de dames de wekelijkse douche gegeven. Ik ben niet ontevreden met de stand van zaken op het moment!
 10. Sebas

  testje met mcp plus uvb licht

  Da’s een mooie peperplant . Voor de rest een mooi egaal veldje! Je plaatjes raden vind ik al moeilijk genoeg, doe dus niet mee met het raden van het eindgewicht ;-) hoeveel liter water draai je er doorheen in de week?
 11. Sebas

  Weedforum.eu Quiz

  En zo is het @Patrick026
 12. Sebas

  Advies gevraagd, kopen led lamp

  Zal ik van de week es doen, Thanks Karel
 13. Sebas

  Advies gevraagd, kopen led lamp

  Bedankt mannen! €900 is de prijs. (Is dat ok?) Verder zie ik hem alleen voor iets van €1600,=. Ik denk er nog ff over na.... eens kijken of ik de lenzen er af kan halen. Verder neem ik de opmerking over far red mee. op marktplaats zie ik dat Greensell een jong gebruikte Fluence Spydr x plus aanbiedt voor iets van 1000.... ik vind het iig lastig....
 14. Sebas

  Advies gevraagd, kopen led lamp

  Denk dat deze wel verwijderd mag worden, niemand wil hier zijn vingers aan branden