Sebas

Members
 • Topic Teller

  305
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  6

Sebas last won the day on January 27

Sebas had the most liked content!

Forum Reputatie

319 Excellent

1 Follower

About Sebas

 • Rank
  Kweekmeester

Recent Profile Visitors

656 profile views
 1. Sebas

  Moestuin van Sebas, 2019

  Ik poot inderdaad ook patat aardappelen, de Agria. Verder Michelle (vroeg, vastkokend) en Bilstar (laat, bloemig).
 2. Sebas

  5 x green gelato onder 600w

  Wordt zo al een lekker vol hokkie!
 3. Sebas

  Moestuin van Sebas, 2019

  Pffff, mag die wind ook uit? Weinig gedaan op de moestuin de afgelopen twee weken. Zeiknat en veel wind. Gisteren van de tuin weggewaaid. Beetje jammer, want er valt veel te doen! Zoals de tuinbonen zetten, de capucijners, de sugarsnaps, de peultjes en de doperwten. Afgelopen week is er een ruit van de kas gesneuveld en die moet weer gerepareerd worden. Op de foto een deel van de peulvruchten en de aardappelen die liggen te kiemen. Verder vandaag war andijvie gezaaid, sla, knolselderij, afrikaantjes (vooral tegen de aaltjes, maar ook mooie bloem). De pepers doen het goed in de kast en vanavond maar even een soort of wat tomaat voorzaaien. Het fijne buitenleven begint weer vorm aan te nemen (nu alleen dus wat minder wind......)
 4. Update time! Sinds een tijdje geef ik, gebruikmakend van het bufferend vermogen van de aarde, 1x per twee dagen water. De dames lijken het allemaal prima te vinden. Temp 28.6 om 20.9, luchtvochtigheid te laag als ik zo om me heen lees: 40 om 32. Voeding: Plagron bloom met wat green sensation wat samen met het regenwater neerkomt op een EC van 1,7 (sinds vandaag: ze hebben honger lijkt het) en een Ph van 6.2. Ben wel benieuwd wanneer de omslag komt en dat ze genoeg voeding hebben gehad en minder gaan drinken. Ze gaan in ieder geval lekker! Plaatjes bij de praatjes:
 5. Op standje 1 en 2 is het een aangenaam achtergrond geluid @El Magico. Bij mij draait ie inderdaad ook niet op vol vermogen, misschien alleen op het einde van de kweek....
 6. Ik heb die S&P buisventilator van je tweede link @El Magico. Ben er best tevreden mee, al hoor je hem wel als ie op vol vermogen draait.
 7. Voor diegenen met een Makro pas, prima voor het opwaarderen van de spot lijkt me. ik heb er vorig jaar mijn binnenronde mee gedraaid:
 8. Zojuist nog ff een plant uit de kast gehaald om eens naar de kleur te kijken.... ik ben blij. Hoe hoog hang je een 600w trouwens? Heb em nu rond de 70cm hangen...
 9. Sebas

  5 x green gelato onder 600w

  Da'S toch helemaal niet verkeerd! Ze zijn mooi gegroeid afgelopen week.
 10. Inderdaad! Ik begreep je, met dezelfde woorden naar het vrouwtje krijg ik een andere resultaat . Maar gelukkig is het ook zo: een hobby mag wat kosten.
 11. Thanks @OGDread en @Mr. Green. Laat de vrouw het maar niet horen: minimale setup ;-). Ik heb de totalen niet definitief opgeteld, bij elkaar opgeteld was deze robuuste kast niet echt goedkoop. Na twee oogsten iig wel goedkoper dan naar de shop rennen voor wiet om olie maken. Ben content 😋
 12. Het plaatje van deze week. Temperatuur 24.5 om 19.8, luchtvochtigheid 38 om 42. Ik geef een EC van 1.6 met PH van 6. Tot nu toe geen klagen: mooie topontwikkeling, geen ziekte / beessies.
 13. Dat ziet er inderdaad bevallig uit!
 14. Thanks allen, bedankt voor de bevestiging. voor een beginneling als ondergetekende is een beetje bevestiging wel fijn :-)