Domination

Members
 • Content count

  618
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 Excellent

About Domination

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Domination

  Space Bucket bouwen, klein behuisd toch een plantje.

  @Mr. Green indrukwekkende space bucket
 2. Ziet er zeer goed uit. Ze zien er beter uit dan die van mij Ik ben benieuwd hoeveel het opbrengt. Gaaf van de trichomen, heb zelf een microscoop die ik op mijn telefoon kan zetten. Succes met het verdere verloop.
 3. Ben ik niet met je eens. Als je het verdampt kan je meerdere keren van dezelfde cannabis genieten. Met roken is dat altijd maar eenmalig. Daarboven vind ik het verdampen veel sterker dan het roken van cannabis. Ik denk dat 230 graden damp niet gelijk staat aan rook. Maar ik ben wel nieuwsgierig of het daadwerkelijk schade toebrengt. En de vraag of de schade zo beperkt is, dat met een goede nachtrust de boel is hersteld door de longen zelf. Longen die reinigen namelijk zichzelf.
 4. Ja zo denk ik ook. Het schijnt vanaf 200 graden toch wat schadelijke stoffen in mee te komen. Had die vraag gesteld aan Jellinek, en die beamen dit. Dat maakt mij nieuwsgierig wat de staat is van mijn longen, omdat ik altijd tot 230 graden verdamp. Als je dit na het verdampen op bijv. een bord strooit zie je duidelijk dat er geen sprake is van verbranding.
 5. Domination

  Wietolie maken met Etos 96% alcohol

  Bedankt voor de link. Met verzending kost 1 liter 15 euro. Lekker goedkoop
 6. Domination

  Blad probleem: blad kleurt geel

  Zo'n glazenbol wil ik ook hebben haha.
 7. Domination

  Blad probleem: blad kleurt geel

  @karel kweker waarom moet je lachen? Ik denk dat het kleurverschil volledig toe te schrijven valt aan de verstopping. Waardoor planten teveel of juist te weinig voeding hebben gekregen. Een lage EC is dan het veiligste. Die in de watertank is al 1.9, maar de planten drinken meer dus stijgt de EC in het kweeksysteem.
 8. Domination

  Blad probleem: blad kleurt geel

  Hij staat op de 3de week van de bloei en het kweekschema geeft 2.1 aan, en hierop staat die ook. Ik zal hem eens zien te behouden op 1.9.
 9. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Ik had ze eerst uit China, maar die zijn echt flut. De losse meters heb ik van Bluelab en dat bevalt mij erg goed. Alleen weet ik niet of jij ook op Hydro kweekt? Zo ja, dan zijn die van Bluelab een aanrader, maar ik zou eerder gaan voor de Bluelab monitor in de kweekpot, heb je altijd meteen overzicht van de waardes. Kost allemaal wat, maar dan heb je ook wat. Op de lange termijn hoop ik zo ook goedkoop uit te komen dat ze lang mee gaan. Mijn kweeksysteem polijst ik beetje bij beetje, en het wordt steeds mooier. Ik gebruik kwaliteitsproducten, en daarvoor heb ik ook wat over, vind veiligheid ook wat waard.
 10. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Hoeveel dode bladeren hebben jullie nou gemiddeld per kweek? Komt het ook voor in het begin van de bloei dat jullie dode vergaande gele bladeren zien, die zonder moeite ook weg te halen zijn?
 11. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Ik ga ook een Bluelab monitor aanschaffen voor de watertank. Dan heb je altijd in 1 oogopslag de gegevens die je wilt weten, en hoef ik niet meer te werken met de losse EC + pH pen meter. Hiervan verwacht ik veel gemak en plezier van te hebben
 12. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Ik heb ook een losse EC + pH meter van Bluelab, en die komen gelukkig overeen
 13. Domination

  Wietolie maken met Etos 96% alcohol

  Die dampen lijken mij ook niet gezond nee haha. Volgens mij vliegen er veel keukens in de fik door mensen die onvoldoende ventileren. Maak je het wel binnenshuis?
 14. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Hij geeft zelf aan als die opnieuw geijkt moet worden. Ik heb een Bluelab monitor. Geeft de EC, temperatuur en pH waarde aan.