Domination

Members
 • Content count

  1,055
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Domination last won the day on March 3 2020

Domination had the most liked content!

Community Reputation

159 Excellent

1 Follower

About Domination

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Domination

  Pure wietolie omzetten in hasj

  Welke stappen moeten er verricht worden dan?
 2. Weet iemand hoe je pure wietolie kan omzetten in hasj?
 3. Geen idee waarvoor die 'IG' staat.
 4. Ik ben opzoek naar een goede onopvallende verdamper van goede kwaliteit. De Grasshopper vaporizer spreekt mij erg aan hoe discreet die eruit ziet. Echter kan er denk ik niet veel wiet in. En ik heb zo'n gevoel dat die lader een niet al te lange levensduur heeft als ik die aansluiting zie. Blowers die ervaring hebben met de Grasshopper vaporizer zou ik heel graag willen weten of het bovenstaande klopt. En blowers die een goede alternatieve discrete draagbare verdamper hebben zou ik graag ook meer over willen weten.
 5. Domination

  Leren kruisen cannabis soorten

  Thanks Sta echt aan het begin om het te leren
 6. Domination

  Leren kruisen cannabis soorten

  @OutdoorKing Hoe kom jij aan het stuifmeel?
 7. Domination

  Leren kruisen cannabis soorten

  Bedankt voor je reactie Mee eens slecht zaad de prullenbak in. Ik vind 2 soorten prettig, en wil hiervan een gemixt zaadje maken. Ik moet zeggen dat ik nog een leek ben met het kruisen van zaden. Maar uiteindelijk heb ik een plant nodig die zaadjes blijft produceren, lijkt mij. Al die informatie van jou kan ik nog niks mee, omdat ik in de kinderschoenen hiermee sta. Tot zover heb ik alleen vrouwelijke planten gekweekt, nog nooit een mannelijke. De vrouwelijke soort weet ik, en die ander is ook vrouwelijk, maar daarvan moet ik dus. De vrouwelijke plant moet dus met stuifmeel van de mannelijke plant bevrucht worden? Leveren de bevruchte vrouwelijke planten dan zaadjes op i.v.m. cannabis?
 8. Domination

  Leren kruisen cannabis soorten

  Hallo, Ik wil leren hoe ik cannabis soorten kan kruisen. Is iemand bereid om mij wat op weg te helpen? En ik ben ook heel nieuwsgierig hoe je continu kwaliteit zaden creëert.
 9. Domination

  Foto's

 10. Kwaliteit gaat het mij ook om.
 11. @Tune ik ben benieuwd naar deze soort 'Nicole Kush 2.0'. Schijnt tussen de 750 - 1000 gram per vierkante meter op te brengen
 12. Thanks Tune voor het delen 👍
 13. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervaringen zijn met cannabis soorten die het meeste op hebben gebracht, en ook welke cannabis soorten de grootste toppen opbrengen. Voor mijzelf heeft de Gelato 41 zover het meeste opgebracht & Big Bud de grootste toppen.
 14. Domination

  Beschadigde bladeren

  Waarom ga je binnen voor autoflowers? Kost je veel meer stroom dan alleen feminised. Zonde van je geld ook al is het een energiezuinige lamp. Die van mij zet ik morgen op 12/12 na een week groei, je bespaart heel veel uren licht als je dit naast een autoflower kweek zet, die meestal ook een stuk minder opbrengt. Althans dat is mijn ervaring en kweek het ook niet weer.