Domination

Members
 • Content count

  981
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Domination last won the day on March 3

Domination had the most liked content!

Community Reputation

147 Excellent

1 Follower

About Domination

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Domination

  Hydro kweekverslag scrog Big Bud

  Ik kies er denk ik voor om de eerste 2 planten te oogsten als ik zie dat de herfst kleuren begonnen zijn. En 7 á 8 dagen later nadat deze gedroogd zijn, oogst ik de andere 2 als die amber hebben. Lijkt mij een goede middenweg. Heeft iemand een beter idee?
 2. Domination

  Hydro kweekverslag scrog Big Bud

  Heeft iemand een beeld hoe de cannabis planten eruit zien als ze milky zijn? Zie je bijvoorbeeld al verkleuringen in het blad?
 3. Domination

  Hydro kweekverslag scrog Big Bud

  Voor nu voel ik wel wat voor beide. Ik zal dan 2 planten oogsten als de trichomen milky zijn, en de laatste 2 planten wil ik amber zien voordat ik die oogst. Ben erg benieuwd naar dat 'couch lock' effect
 4. Domination

  Hydro kweekverslag scrog Big Bud

  Thanks. Ja dat is waar. Ik moet namelijk niet te lang wachten, als de amber teveel toeneemt, dan verliest het zijn effect. Dus wellicht verstandige keuze eerst bij 2 planten met milky trichomen oogsten, en 2de oogst bij voldoende amber.
 5. Domination

  Hydro kweekverslag scrog Big Bud

  Ik ga denk ik voor deze 2 stadiums van de trichomen met milky trichomen, en de 2de met voldoende amber. Hopelijk zit hierin een week tussenin, en niet korter, wil niet te laat oogsten met de resterende 2 planten. Er passen niet meer dan 2 planten er gelijktijdig in, en de 2 verschillende effecten zijn juist gewenst bij mij.
 6. Domination

  Hydro kweekverslag scrog Big Bud

  Kwa uiterlijk zien sommige toppen er al aardig goed uit kwa bruine haren. Nog een kleine week dan zitten er 7 weken bloei op. Bij deze soort bloeien ze +/- 7 tot 8 weken. Mijn vorige kweken heb ik beoordeeld of ik het effect goed vond, maar wil het nou eens doen met de trichomen plus een ‘couch lock’ effect. Daarnaast gebruikte ik GHE Ripen om de kweek te forceren om een einde eraan te maken. Haha klinkt zo gewelddadig. Om de planten op een natuurlijke manier te laten sterven heb ik nog onvoldoende ervaring. Ik moet wel rekening houden dat niet meer dan 2 planten in de droogtent passen, dus hiertussen wil ik 7-8 dagen droogtijd hebben. Iemand die een goede richtlijn hiervoor heeft?
 7. Domination

  Hydro kweekverslag scrog Big Bud

  Ik heb een extra net gespannen met mazen van 17 x 17 cm. Dit bevalt mij erg goed om de toppen te verdelen & ondersteunen. Als het goed is bloeien de planten nog 1 tot 2 weken. Ze hebben ondertussen bruine bloeiharen. Iedere dag vind ik hier en daar wel een bruin blaadje. Kweek verloopt naar wens. Ik moet zeggen dat ik al een paar flinke toppen zie, hopelijk zet dit door. Met warm weer zijn er schommelingen kwa EC waarde, omdat de planten meer water dan voeding opnemen.
 8. Domination

  Hydro kweekverslag scrog Big Bud

  Op de verwarming kan het rustig drogen. Maar met dit mooie weer misschien in een doosje leggen. Is een kwestie van uitproberen.
 9. Domination

  Hydro kweekverslag scrog Big Bud

  Als jullie een top willen uitproberen, hoe drogen jullie dit versneld? Gaat niet om de smaak, maar om te bekijken of het effect bevalt.
 10. Domination

  Hydro kweekverslag scrog Big Bud

  Net als de voorgaande weken verloopt de kweek goed. Ik vind alleen dat de naam Big Bud zijn naam nog moet waarmaken. De toppen vind ik niet zo groot als ik had gehoopt. Nog een paar weken dan zit de kweek erop. Hopelijk spekken ze nog. @Mr. Green tot zover kan ik jou deze soort aanbevelen 👍
 11. Domination

  Seedbooster Plus (Plagron)

  Thanks voor je informatie. Ik werk eigenlijk alleen met nieuw zaad, of het bedrijf moet oud zaad verstrekken. De prijs valt op zich mee, misschien geef ik het een kans
 12. Zijn er hier kwekers die ervaring hebben met Seedbooster Plus (Plagron)? Zo ja of van een ander merk, wil ik graag weten of dit een meerwaarde heeft, en zo ja wat?
 13. Domination

  Hydro kweekverslag scrog Big Bud

  Er ontstaan bruine bloeiharen en sinds een aantal dagen ruik ik de planten. Iedere dag is het weghalen van loslatend/vergaand blad. Erg belangrijk om dit iedere dag na te lopen. Ik zorg voor voldoende ventilatie. De LV is in de 40%. Ik ben benieuwd of ik de toppen nog moet ondersteunen. Hoop dat ze nog groter worden Er ontstaat wat hoogteverschil met de achterste 2 planten. Het gaat verder prima
 14. Ik heb een Bestva elite 1200w. Klinkt heel wat, de maximale output is 257 watt. De lamp heeft een groei en bloei stand. Wat ik mij afvraag is bij welke stand de plant in de bloei het meeste baad heeft. Het gaat mij niet om zuinig zijn, maar welke stand het meeste opbrengt. Ik kan mij bij de bloeistand voorstellen dat de lamp dichter op het gewas kan staan, en meer opbrengt dan beide standen aan op een hogere afstand. Weet iemand hoe dit zit?
 15. Domination

  Hydro kweekverslag scrog Big Bud

  Haha thanks 👍