Domination

Members
 • Content count

  172
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Domination

 • Rank
  Meester draaier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  @Stoney heb jij hiervan verstand?
 2. Domination

  Gumby hasj voor het eerst maken

  @Stoney Mooie opbrengst Ik ga er later dit jaar 1 halen. Gisteren 3 rondes gedaan, met een ons, en heb maar 4 gram eruit. Dat is 25 gram voor 1 gram hasj, dit loont bijna niet. Dat moet beter kunnen zoals jij het al doet
 3. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Bij 1 blad zie ik roest ontstaan. zelf denk ik een magnesium te kort. Weet iemand of ik op de gehele plant of het blad magnesium van Pokon kan sprayen als de planten gaan slapen? Als het bij alle planten zou zijn, zou ik een supplement toedienen, maar zo erg is dat op dit moment niet.
 4. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Ik heb een vraag over het scroggen: Laten jullie de planten eerst door het scrognet groeien, en ze dan terug te binden op het scrognet? Of gebruik je LST onder het scrognet om de plant te verspreiden?
 5. Domination

  Gumby hasj voor het eerst maken

  @Stoney als jouw pollinator 150 micro heeft, is het dan wel goede hasj? Kwa zakken gaat het tot minimaal 25 micro. Of kan je verschillen micro rollen wisselen met de pollinator?
 6. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Weten jullie of deze cannabis soort Fruit Spirit geschikt is voor een scrog kweek? De bladeren zijn behoorlijk groot geworden, maar de plant blijft erg laag. Ik vind de planten er erg goed en gezond uitzien.
 7. Domination

  Gumby hasj voor het eerst maken

  Ik ga weer een ronde hasj maken. Het kost alleen tijd en moeite. Deze keer met een ons aan plantmateriaal. Vorige keer deed ik 1 hand vol erin, had dat niet gewogen. Later haal ik nog wel een pollinator. @StoneyHoelang is het advies te roeren en laten staan? Online zie ik daarover verschillende meningen. Sommige doen 10 รก 15 min roeren, andere langer, andere beweren dat langer dan 15 min niet goed is, sommige een half uur, en andere laten het 10 min staan of 45 min.
 8. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  De bladeren vind ik behoorlijk groot. Is dit een goed of slecht teken? Het komt op mij wat onnatuurlijk over.
 9. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Dat wist ik niet. Momenteel wijzig ik niets; zie het nog ff aan, dit is nog maar dag 5 sinds ik onderaan de netpotten bij alle planten 1 of meerdere wortels zag. Ik spray 2x per week met BAC bladversterker, als ze gaan slapen, en overige dagen water gedurende de groei.
 10. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Bedoel je met 'N' nacht? Kwa voeding hanteer ik de richtlijn van Plagron.
 11. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  's Nachts zit het tussen de 25 - 28 graden. Probeer het altijd onder de 29 graden te houden.
 12. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  De 4 planten worden steeds groter dat gaat dus goed. Alleen zitten ze nog heel dicht op de netpot. Weet iemand een manier waarmee je ze laat strekken? Ze moeten namelijk komen tot een scrognet van 30 cm vanaf de kweekpot.
 13. Domination

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Het zijn mooie kleine plantjes geworden. Met een week verwacht ik een stroomversnelling in het groeien, de wortels nemen toe en zijn langer geworden
 14. Domination

  Gumby hasj voor het eerst maken

  Haha klinkt goedkoop ja.
 15. Domination

  Gumby hasj voor het eerst maken

  Ik heb er nog geen een. Wat had jij betaald? Volgens mij zijn ze al te koop onder de 200 euro met 100 micro. Dat vind ik een goede investering.