Domination

Members
 • Content count

  1,041
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Domination last won the day on March 3 2020

Domination had the most liked content!

Community Reputation

155 Excellent

1 Follower

About Domination

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Domination

  Beschadigde bladeren

  Waarom ga je binnen voor autoflowers? Kost je veel meer stroom dan alleen feminised. Zonde van je geld ook al is het een energiezuinige lamp. Die van mij zet ik morgen op 12/12 na een week groei, je bespaart heel veel uren licht als je dit naast een autoflower kweek zet, die meestal ook een stuk minder opbrengt. Althans dat is mijn ervaring en kweek het ook niet weer.
 2. Domination

  Beschadigde bladeren

  Momenteel niet. Die komt er als ik een Haze soort ga kweken. Heb je dit zelf weleens gekweekt?
 3. Domination

  Beschadigde bladeren

  Ik verander er niks aan. Dit gaat gewoon goed als normaal. Koude lucht is het.
 4. Domination

  Beschadigde bladeren

  De frisse lucht komt via 2 filterschermen binnen en via een passieve luchtinlaat volgens mij iets van 127 mm diameter. Vorige kweken ging het goed. Maar het kan natuurlijk net een soort zijn die er anders op reageert.
 5. Domination

  Beschadigde bladeren

  Uiteraard koude lucht aanvoer. Gewoon goed gebruik maken van de kou buiten, kost niks
 6. Domination

  Beschadigde bladeren

  De spray doe ik net voordat de kweeklamp uitgaat uiteraard. De wortels zien er goed uit, behalve bij de kleinste plant, die is veel te klein, als ik naar de rest kijk. Ik zag gisteren een opleving toen ik meer zuurstof toediende, wie weet is dit het probleem.
 7. Domination

  Beschadigde bladeren

  Geen beestjes.
 8. Domination

  Beschadigde bladeren

  Het systeem mengt zich continu. Mijn voedingswater heb ik met de juiste waardes aangemaakt. De pH waarde zit rond de 5.5 - 5.6, dan kan het niet een te hoge zuurgraad zijn. De voeding heb ik met EC 0.1 teruggebracht naar 1.5. Ik twijfel om nog met een extra 0.1 te zakken, maar al mijn voorgaande kweken waren niet lager dan 1.5, maar misschien is het een soort die lager verlangt.
 9. Domination

  Beschadigde bladeren

  De bladeren blijven meer schade oplopen. Dit gaat niet goed. De pH is 5.8 EC 1.6 Weet iemand het probleem? Te veel voeding denk ik aan, anders zou ik het niet weten.
 10. Domination

  Beschadigde bladeren

  Wat bedoel je?
 11. Domination

  Beschadigde bladeren

  Mijn ervaring met schommelingen in de pH is dat de planten het goed blijven doen, zolang het maar tussen de pH 5.5 en 6.5 zit. pH waarde staat nu op 5.7. Misschien dat deze soort er minder goed tegen kan, normaliter gaat dat goed. Hopen dat het de pH waarde is.
 12. Domination

  Beschadigde bladeren

  Ik vind het vreemd dat niet alle bladeren aangetast zijn. Er is nog 1 iets waaraan ik denk en dat is de bladversterker van BAC die ik spray 2x in de week gedurende de groei op de planten.
 13. Domination

  Beschadigde bladeren

  Bij verbranding zou ik denken aan te veel voeding. Maar ik zie ook de licht groene plekken, en heb de EC waarde vandaag zien zakken, en hebben de planten dus meer voeding opgenomen dan water, want de pH is 0.2 hoger dan gisteren Daarom de keuze voor meer voeding.
 14. Domination

  Beschadigde bladeren

  De bladeren van al mijn planten lopen iedere dag schade op, en ik vermoed een voedingsprobleem, echter weet ik niet of het nou gaat om over- of ondervoeding. Ik zie de EC van 1.5 zakken naar 1.4. Willen de planten dat ik de EC verhoog? Dit is nog maar de 4de dag dat ze erin staan, en ga binnen een paar dagen schakelen, aangezien het een Sativa dominant betreft. De EC is 1.6 pH 5.7, temperatuur 25 graden, water 21 graden , de HPS staat iets van 70 cm afstand op 320 watt, de lv is rond de 45% dat is wel aan de lage kant. Hier wat foto’s:
 15. Domination

  Wanneer schakelen bloei Sativa dominant + 50/50%

  Ik ga niet per soort er zo diep induiken. De natuur die gaat toch wel zijn gangetje, wat je ook uitpluist.