Domination

Members
 • Content count

  681
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 Excellent

About Domination

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Domination

  Wietolie voor het eerst maken

  Ja die verhouding klopt exact 👍
 2. Domination

  Wietolie voor het eerst maken

  @Frits.Pate Ik zie het wel zitten begin met 30 gram cannabis om wietolie ervan te maken. Anders is het zo weinig. Zitten 2 buizen bij, dus kan ook gaan om 2x achter elkaar wietolie te maken van 60 gram. Klopt het dat je 4 gram (olijf)olie toevoegt per gram wietolie om het 5x te verdunnen?
 3. Domination

  Wietolie voor het eerst maken

  Wat ik las en hoorde in een filmpje, als de alcohol geheel verdampt is, dan komt de temperatuur boven de 80 graden. Dat is dus in de gaten houden. Inderdaad Mediwiet verdunt het 5x wat gelijk staat per gram wietolie aan 4 gram olijfolie. Met 2 gram wietolie uit 20 gram cannabis heb je dus 1 flesje 10 ml 250 druppels. Kost ook nog eens 2 uur werk. Had verwacht dat je uit zo'n sessie wel 5 flesjes kon vullen met 5x verdund, helaas zit ik ernaast haha.
 4. Domination

  Wietolie voor het eerst maken

  In die set van Mediwiet geven ze als voorbeeld 20 gram cannabis op, wat dan maar 2 gram wietolie oplevert. Dat is dus maar 1 flesje van reguliere sterkte. Heb jij dit resultaat ook, of levert het meer gram wietolie op?
 5. Domination

  Wietolie voor het eerst maken

  @Frits.Pate hoe fijn maak jij je knipafval om wietolie van te maken?
 6. Domination

  Wietolie maken met Etos 96% alcohol

  Je uitleg zal vast voor anderen nuttig zijn. Ik volg gewoon het filmpje van Mediwiet op hoe je met hun set de wietolie maakt. Dan weet ik dat het goed en veilig is, en uiteraard maak ik gebruik van zeer goede luchtventilatie.
 7. Domination

  Wietolie voor het eerst maken

  Set ontvangen, maar bekijk hem over een paar dagen, ontbreekt nog de alcohol, dus kan het nog niet maken. En geeft me even wat ruimte om te zien hoe ik het kan maken.
 8. Domination

  Wietolie maken met Etos 96% alcohol

  Ik wil knipafval gebruiken om wietolie te maken. Kan ik dit gewoon fijn wrijven in mijn handen, en is het dan bruikbaar voor de Cannolator?
 9. Domination

  Wietolie voor het eerst maken

  Kom net tegen dat olijfolie de prettigste smaak schijnt te hebben.
 10. Ik heb de complete Cannolator set gekocht van Mediwiet. Gebruiken jullie hiervoor olijfolie of kan het ook met zonnebloemolie. In een filmpje werd benoemd dat de smaak van de olie bepalend gaat zijn voor het eindresultaat. Hierin werd 20 gram cannabis/gruis gebruikt. Kan ik ook meer erin doen, om op die manier in 2 uur bijv. 2x zoveel wietolie kan maken. Scheelt toch weer wat tijd Ik moet de alcohol nog aanschaffen dus kan het nog niet maken. En ik wil wat advies inwinnen, hoe jullie het aanpakken.
 11. Domination

  Gorilla kweektent achterzijde dicht ritsen

  Welk formaat kweektent heb je? Ben je nog nooit een tandje van de rits kwijtgeraakt? Onderaan de kweektent moet ik duidelijk de linker helft erin drukken, en dan pas ritsen.
 12. Domination

  Gorilla kweektent achterzijde dicht ritsen

  De ritssluiting van Gorilla is een mooie sterke, maar toch ging de rits kapot aan de voorzijde. Hij verloor daar van die tandjes. Het draait dus vooral hierom, de rest van de kweektent ben ik tevreden over Maar ik moet wel zeggen dat ze het verkopen als de beste perfecte kweektent op de markt, maar daarmee ben ik het niet eens, het laat namelijk toch licht door, niet veel echt piepklein op sommige plekjes stof of bij de ritssluiting.
 13. Domination

  Gorilla kweektent achterzijde dicht ritsen

  @Kale kweker heb je ook een Gorilla kweektent? Zo ja, hoelang gaat die ondertussen mee?
 14. Domination

  Gorilla kweektent achterzijde dicht ritsen

  Heeft geholpen
 15. Domination

  Gorilla kweektent achterzijde dicht ritsen

  Bedankt ik zal dat nakijken.