gozah

Members
 • Topic Teller

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

10 Good

About gozah

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. gozah

  Waar mijn driver plaatsen ?

  Aarde via de verwarming zie ik ook niet zo zitten. Mijn keuken zit naast de kamer waar mijn tent staat en daar heb ik wel randaarde. Er gaat een verwarmingsbuis door de muur naar de keuken. Ik ga proberen een aardekabel door het gat van de verwarmingsbuis door de muur te trekken.
 2. gozah

  Waar mijn driver plaatsen ?

  Nogmaals bedankt voor de tips. Na een paar uur knutselen zit het armatuur in elkaar. Hier en daar een paar mm verkeerd gezaagd, maar ik ben toch best tevreden. En belangrijker, het werkt. Met testen had ik beter een lasbril opgedaan, wat een licht komt hier vanaf. De driver op dit armatuur plaatsen had echt onbegonnen werk geweest, dus jullie advies was perfect. Helaas kom ik er nu pas achter dat in de kamer waar de tent staat ik geen randaarde heb. Geen idee hoe gevaarlijk het is om de driver te gebruiken zonder aarde. Anders moet ik daar weer wat op vinden. Nu nog een fatsoenlijk ophang systeem vinden, het liefst met katrollen.
 3. gozah

  Waar mijn driver plaatsen ?

  Bedankt voor de reacties. Buiten de tent lijkt inderdaad de beste oplossing. Ik ga er vandaag eens lekker mee aan de slag.
 4. gozah

  Waar mijn driver plaatsen ?

  Ik had het helemaal uitgedacht ( dacht ik ). Tent is 120 x 60, 4x cobs cxb 3590 kit gekocht ( passief gekoeld ) en ik heb net mijn hoekprofielen gehaald om het armatuur te bouwen. Het idee is om de cobs precies over mijn tent te verdelen, dus dat zou dan om de 24 cm moeten zijn. Tot hier leek het perfect, tot ik mijn driver bekeek. Die is 24cm lang en past dus nooit tussen 2 koelblokken. Ik kan op dit moment maar 2 oplossingen bedenken. 1e is aan de onderkant van het frame plaatsen. Ik heb geen idee of dat nadelig is ivm de warmte afgift en hoeveel licht dat misschien zal tegenhouden. 2e is de driver buiten de tent te plaatsen. Ook hiervan heb ik geen idee of dat nadelige gevolgen heeft. 3e is 1 led iets meer van de zijkant van de tent te plaatsen en driver op een uiteinde van het frame plaatsen. Ik heb geen idee of de warmte van de driver kwaad kan voor de tent omdat het er dan wel heel dicht op komt te zitten. Op de foto heb ik de koelblokken zo gelegd dat de afstand tussen de leds 24cm is. Heeft iemand enig idee waar ik nu verstandig aan doe ?
 5. gozah

  GG en Candy dawg kush met problemen

  Dat dacht ik eerst ook. Maar de foto is dusdanig vergroot, dat het wat vertekend. Het is gelukkig geen zaad.
 6. gozah

  Welke filter en hoe ?

  Oh, goede tip ! Ik ging er van uit dat ze altijd geleverd worden zoals ze op de afbeelding staan. Het is voor mij erg belangrijk dat de uitlaat links zit. Dit voorkomt toch weer een teleurstelling. Thanks !!!
 7. gozah

  GG en Candy dawg kush met problemen

  Waarschijnlijk heb ik dan geluk. Mijn plantjes hebben zeker niet continu precies de goede omstandigheden gehad. In het begin iets te koud, geen fan in mijn hokje en een paar keer het kastje open tijdens de nachtperiode. Laten we het maar op beginnersfoutjes houden Het enige waar ik tegen aan loop is de langere bloeitijd. Zamnesia heeft het over 60 bloeidagen, ik zit nu al op 74 dagen en nu pas begint het in de buurt van oogst te komen.
 8. gozah

  Welke filter en hoe ?

  Reuze bedankt voor jullie reacties, het was zeker nuttige info die me in ieder geval verder deed nadenken. Ik woon in een huur appartement, dus stilte is dus erg belangrijk. Op de 1 of andere manier heb ik een beter gevoel bij een softbox. Maar 500m3 lijkt me inderdaad wat veel. Dus ik ben verder gaan zoeken en ben de volgende tegen gekomen. https://luchtbehandelingstore.nl/product/metalen-softbox-air-fan-250m3/?gclid=EAIaIQobChMIs9nJoMKM2wIVAQDTCh2omgnGEAQYAyABEgJFvPD_BwE 250m3, metaal en wat helemaal perfect voor mij is, de inlaat en uitlaat staan haaks op elkaar ( en de inlaat zit ook nog eens op precies de juiste plek.) Het idee is om mijn filter in 1 lijn met het linker gat van de tent op te hangen, dit met een heel kort stukje slang op de softbox aan te sluiten die op precies dezelfde hoogte komt te hangen. Doordat de uitlaat hier haaks op staat, kan de tent heel dicht in een hoek van mijn kamer komen te staan.
 9. gozah

  Welke filter en hoe ?

  Wauw, wat een uitgebreide reactie, echt top. Ik ga het morgen met wat meer aandacht lezen ( ik kom net uit mijn werk ) Maar het word zeker gewaardeerd !
 10. gozah

  GG en Candy dawg kush met problemen

  Ik let daar eigenlijk helemaal niet op. Maar ik kweek dan ook uit fem zaden.
 11. gozah

  Welke filter en hoe ?

  Voor de filter ben ik hierop uitgekomen. https://www.greensell.nl/a-26573634/softbox-met-koolstof-filter-setjes/softbox-500m3-met-can-filter/#description Hierbij wil ik de volgende Variac aanschaffen. https://www.greensell.nl/a-26585249/variac/variac-regeltrafo-500watt-aansluitkabel/#description Ik neem aan dat dit meer dan genoeg is voor een tent van 120 x 60 x 180 met led verlichting. Klopt mijn aanname ? Dan nog een vraag over de softbox. Hoe zal het geluid zijn als ik op de uitgang van de softbox helemaal geen slang aansluit ? De box komt namelijk zeer dicht bij een raam te hangen, waardoor een slang eigenlijk alleen maar in de weg zit.
 12. gozah

  GG en Candy dawg kush met problemen

  Dat je GG bruine haren krijgt is normaal. Hebben een paar van mij ook. Ik heb 4x GG staan, waarvan er 2 al vrij snel bruine haren ontwikkelde. De 1e foto is van 4 April en de 2e van 24 April en de laatste van deze week. Daadwerkelijke bloei is vanaf 3 Maart. Ze zijn nu nog niet geoogst.
 13. gozah

  Welke filter en hoe ?

  Dat is ook een idee. Dat het geen geur tegenhoud lijkt me geen probleem. Het gaat immers om lucht inlaten. Ik zelf kwam uit op Luidsprekerbespanningdoek, ik heb alleen geen idee hoe makkelijk of moeilijk de lucht er door heen gaat. https://www.conrad.nl/p/luidsprekerbespanningdoek-100x75cm-zwart-zwart-342998
 14. gozah

  Nieuw op dit forum

  Ik kan helaas erg weinig verslagen vinden. Het gaat om de Gorilla Glue van Zamnesia. https://www.zamnesia.nl/zamnesia-seeds/4532-gorilla-glue-feminized.html Deze foto is van gisteravond.
 15. gozah

  Nieuw op dit forum

  Ik zal er rekening mee houden. ( dus nu zonder quote )