Sarah1970

Members
 • Content count

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sarah1970 last won the day on August 19 2018

Sarah1970 had the most liked content!

Community Reputation

95 Excellent

About Sarah1970

 • Rank
  Meester draaier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sarah1970

  Tweede buitenkweek

  Volgens mij gaat het beter....
 2. Sarah1970

  Tweede buitenkweek

  Wat raad je aan? Even geen water geven? En dan allemaal of alleen die laatste drie? Of kan er iets anders aan de hand zijn? Er zitten geen beestjes op.
 3. Sarah1970

  Tweede buitenkweek

  Nee dat zijn van die pluizen die rond waaien in de tuin momenteel. De vochtigheidsmeter geeft 10 (max) aan, zou ik dan teveel water hebben gegeven? Even stoppen met water geven?
 4. Sarah1970

  Tweede buitenkweek

  Goedemorgen, er gaat iets niet goed.... Ik geef teveel of te weinig water. Drie lijken er goed te gaan maar die op de laatste drie foto's niet. Iemand enig idee wat het probleem is?
 5. Sarah1970

  Tweede buitenkweek

  Ja zag ik ook, heb deze wat extra water gegeven. Eens kijken hoe die er vanavond aan toe is.
 6. Sarah1970

  Tweede buitenkweek

  Hallo, hier even een foto update. Volgens mij gaat het goed.... Ik heb ze net water gegeven, daar waren ze wel aan toe zo te zien. Deze foto's even snel met de telefoon gemaakt dus niet heel scherp.
 7. Sarah1970

  Tweede buitenkweek

  Oh ja daar heb je misschien gelijk in.... Thx.
 8. Sarah1970

  Tweede buitenkweek

  Yep, dan kun je je niet vergissen. ;-) En ook om de potten niet te heet te laten worden in de zon!
 9. Sarah1970

  Tweede buitenkweek

  Hoi, hoezo? Moet dat dan? Heb ik vorig jaar iig niet gedaan. Zijn allemaal autoflower zaadjes.
 10. Sarah1970

  Tweede buitenkweek

  Hallo, ik ben begonnen met mijn tweede kweek. Ik heb zes zaadjes geplant: 3 x Royal Bluematic 2 x Amnesia Haze 1 x Auto Fresh Candy Ze zijn nu twee dagen boven de grond. Ik hoop dat ik iig de opbrengst van vorig jaar ga halen. Zie mijn vorige kweekverslag. Ik gebruik weer Plagron Lightmix. Ik heb de potten bewust niet helemaal tot de rand gevuld zodat ik ze eventueel nog kan verstevigen. Ik heb vorig jaar heel veel tips en advies gekregen, ik hoop dit jaar ook!
 11. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Ik ga het iig proberen met één of twee. Heb je toevallig tips wat zaadjes betreft? Indica, hoog CBD?
 12. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Ok oké. Dus de opbrengsten die vermeld staan bij aanschaf van de zaadjes komen niet in de buurt van de werkelijk haalbare oogst. Hier kom ik het jaar niet mee door dus dan volgend jaar ook maar een paar gewone planten. Maar dat lijkt me zo lastig te beïnvloeden qua licht/donker, regen etc. Ik heb mijn autoflowers steeds beschut (onder een afdakje waar de zon wel schijnt) gezet als het zou kunnen gaan regenen die dag en ik niet thuis was. Nou ja, ik heb nog een aantal maanden om me erin te verdiepen. ;-)
 13. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Tja.... Ben al blij dat ik nu een beetje weet hoe het werkt met autoflowers. En ik heb in mijn tuin niet echt een goede plek waar de zon heel veel schijnt, dat verspringt de hele dag. Ik ga er over nadenken voor volgend jaar, misschien een mix doen!
 14. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Dan ga ik ze maar omruilen... Aankomend weekend gaan ze mee een weekendje weg anders kan ik ze niet open doen tussendoor! Maar dan doe ik het maar even in tupperware en dan zondag in andere weckpotten. Ik vond de opbrengst trouwens tegen vallen: Amnesia (1 plant): 28 gram Narcotherapy (2 planten); 50 gram Royal Bluematic (3 planten): 78 gram Hoe kan ik de opbrengst volgend jaar verhogen?
 15. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Hoi, sorry voor de radiostilte maar ik trouw over 2,5 week dus een beetje druk met de voorbereidingen! Ik heb nu alles in de weckpotten zitten maar de lv gaat niet erg snel omlaag. Het is nog steeds rond de 64, ondanks dat ik ze(vaak meerdere malen per dag) open zet en omschud. Moet ik ze anders toch nog een nachtje in een doos te drogen leggen? Ik vraag me ook af of ik wel goede weckpotten heb gekocht (Xenos). Je ruikt de wiet er namelijk gewoon doorheen. Dus dan zou je denken, als er iets uit kan, kan er ook iets (lees vocht) in. De potten ploppen ook niet als ik ze open doe. Ik heb nog wat andere weckpotten met levensmiddelen die volgens mij van betere kwaliteit zijn. Ik denk erover om die in de vaatwasser te doen en te gaan gebruiken en de havermout dan maar in die Xenos potten!