Sarah1970

Members
 • Topic Teller

  136
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  1

Sarah1970 last won the day on August 19

Sarah1970 had the most liked content!

Forum Reputatie

93 Excellent

About Sarah1970

 • Rank
  Meester draaier

Recent Profile Visitors

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Ik ga het iig proberen met één of twee. Heb je toevallig tips wat zaadjes betreft? Indica, hoog CBD?
 2. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Ok oké. Dus de opbrengsten die vermeld staan bij aanschaf van de zaadjes komen niet in de buurt van de werkelijk haalbare oogst. Hier kom ik het jaar niet mee door dus dan volgend jaar ook maar een paar gewone planten. Maar dat lijkt me zo lastig te beïnvloeden qua licht/donker, regen etc. Ik heb mijn autoflowers steeds beschut (onder een afdakje waar de zon wel schijnt) gezet als het zou kunnen gaan regenen die dag en ik niet thuis was. Nou ja, ik heb nog een aantal maanden om me erin te verdiepen. ;-)
 3. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Tja.... Ben al blij dat ik nu een beetje weet hoe het werkt met autoflowers. En ik heb in mijn tuin niet echt een goede plek waar de zon heel veel schijnt, dat verspringt de hele dag. Ik ga er over nadenken voor volgend jaar, misschien een mix doen!
 4. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Dan ga ik ze maar omruilen... Aankomend weekend gaan ze mee een weekendje weg anders kan ik ze niet open doen tussendoor! Maar dan doe ik het maar even in tupperware en dan zondag in andere weckpotten. Ik vond de opbrengst trouwens tegen vallen: Amnesia (1 plant): 28 gram Narcotherapy (2 planten); 50 gram Royal Bluematic (3 planten): 78 gram Hoe kan ik de opbrengst volgend jaar verhogen?
 5. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Hoi, sorry voor de radiostilte maar ik trouw over 2,5 week dus een beetje druk met de voorbereidingen! Ik heb nu alles in de weckpotten zitten maar de lv gaat niet erg snel omlaag. Het is nog steeds rond de 64, ondanks dat ik ze(vaak meerdere malen per dag) open zet en omschud. Moet ik ze anders toch nog een nachtje in een doos te drogen leggen? Ik vraag me ook af of ik wel goede weckpotten heb gekocht (Xenos). Je ruikt de wiet er namelijk gewoon doorheen. Dus dan zou je denken, als er iets uit kan, kan er ook iets (lees vocht) in. De potten ploppen ook niet als ik ze open doe. Ik heb nog wat andere weckpotten met levensmiddelen die volgens mij van betere kwaliteit zijn. Ik denk erover om die in de vaatwasser te doen en te gaan gebruiken en de havermout dan maar in die Xenos potten!
 6. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Update: Ik vind het echt heel lastig om te bepalen of ik ze al in de weckpotten moet doen. Ik heb de kleine toppen die sinds afgelopen donderdag hangen in een weckpot gedaan en de lv is nu 65. Zo goed als droog genoeg om verder te curen. Ik denk dat ik het zo maar steeds ga proberen met de kleinste toppen!
 7. Sarah1970

  Beginner kweken autoflower

  ? Je bedoelt als ze stoppen met groeien? Beginnen met bloeien zullen ze veel eerder doen. ;-)
 8. Sarah1970

  Beginner kweken autoflower

  Hoi, ik ben wel pas begonnen met bloeivoeding toen ze echt uitgegroeid waren, niet bij de start van de bloei. Plantjes zien er op zich goed uit hoor!
 9. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Thx! Is het ook een idee om eerst de kleine toppen eraf te knippen en die in een weckpot te doen? Je zou toch zeggen dat die eerder droog zijn.
 10. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Ja dat weet ik maar hoeveel dagen zou ik ze minimaal moeten laten hangen?
 11. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  De eerste drie planten hangen! Ik ga morgen weer macro foto's maken van de rest om te kijken of ik die ook al ga oogsten. Ik wil gaan curen volgens deze methode: https://www.cnnbs.nl/altijd-perfect-gecurede-wiet/ Maar hoe weet ik nu wanneer ze ongeveer een luchtvochtigheid hebben van 65%? Het is 22 graden met een lv van 59% in mijn droogruimte. Ik snap dat het lastig te zeggen maar een indicatie van het aantal dagen zou fijn zijn.... Of moet ik hiervoor een apart topic voor opstarten?
 12. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Oh oké.... Hoeveel gram knipafval heb je ongeveer nodig voor één flesje (reeds verdund) van 10 ml? Ik wil het voor iemand maken die er waarschijnlijk baat bij heeft maar de bedoeling was alleen van het knipafval. De toppen om te roken!
 13. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Oké, ik ga inderdaad olie maken van het knipafval dus dan doe ik die laatste blaadjes na het drogen erbij. Dan zal ik de volgende wat langer laten Rabarbaraar. ? Ik ga ze trouwens niet laten drogen totdat ze knakken. Ik wil de langzame cure methode gebruiken mbv vochtmeters.
 14. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Ik heb de eerste zo geknipt. Heb ik er teveel of te weinig vanaf gehaald?
 15. Sarah1970

  Verslag eerste autoflower kweek.

  Thx! En knip je die kleine blaadjes er dan later af of rook je die gewoon op? Ik wil ze gaan drogen in een ruimte met lv 61 en temperatuur (na deze warme dag weer) 24 graden. Ik heb niet echt een andere plek om te drogen en zou niet weten hoe ik de temperatuur omlaag kan krijgen. Ik heb ook nog een kelder die koeler is maar daar gaat het licht dagelijks een paar keer aan en is veel vochtiger denk ik. Is dat licht een paar keer per dag erg? Anders ga ik daar ook even meten.