Whereyousmoke

Members
 • Content count

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Whereyousmoke last won the day on April 11

Whereyousmoke had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About Whereyousmoke

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Recent Profile Visitors

155 profile views
 1. Whereyousmoke

  2019 guerilla

  2019 guerilla project Fem seeds 5x whitey freeze fem - semi autoflower Autoflowers: AutoMazar AutoUltimate AutoWhiteWidow
 2. Whereyousmoke

  La Buena Hierba ....is weer terug van ff weg geweest

  Geweldige foto's, vooral de eerste....over de web site nog niet te spreken, thumbs up
 3. Whereyousmoke

  De oude stek...

  Goede en mooie stek! Die 12V pomp...is dat zo'n waterpompje welke je met een (accu)boormachine moet aandrijven? Succes dit jaar!
 4. Whereyousmoke

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  Het is de eerste keer dat ik hier kweek en omdat ik niet zeker weet of ik hier goed kan oogsten wil ik er nog niet teveel werk insteken, ook i.v.m. de onvermijdelijke industriƫl verbouwde hennep in de verre omgeving. Hier wat plaatjes van wat ik bedoel, ziet er op zich niet slecht uit... Vandaar dat ik hoop te oogsten voor dit gaat stuifen en zo vroeg ben begonnen met de autoflowers. Ik zal binnenkort weer eens bij de plantjes gaan kijken, zijn de slakken nu al erg actief?
 5. Whereyousmoke

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  Soortjes die ik ontkiemt heb 13 maart. whitey freeze fem 5x en verder nog wat AutoMazar, Auto White Whidow en AutoUltimate. Hier wat foto's van de voorgroei 17 maart totdat ik ze had uitgeplant op 29 maart. Ondertussen had ik een plekje vrijgemaakt voor de plantjes. Mooi humeus grondje, geen voeding of gaten gemaakt. Ze staan nu ongeveer twee week, de grond wat omgewoeld met legerschepje en hier en daar wat los gemaakt en redelijk wat slakkenkorrels gebruikt. Nog geen voeding. Ze hebben ongeveer anderhalf week geleden de laatste regen gehad en gaan nu de koude dagen door, ik ben benieuwd naar het volgende bezoekje.
 6. Dag buitenkwekers en guerilla strijders, Na de afgelopen zomer een aantal plantjes in de tuin te hebben gehad, waarvan de toppen uiteindelijk vol met zaad zaten, ga ik het dit jaar nogmaals proberen. Ik denk dat de bevruchting te doen heeft gehad met de vezelhennepvelden (veelal sativa?) en de weinige regenval afgelopen zomer. Om toch wat lekkere buitenwiet te kunnen oogsten zonder zaad ga ik het ditmaal proberen met autoflowers, om misschien te kunnen oogsten voor de hennepvelden beginnen te stuifen. Ik ben erg benieuwd of dit bij wijze van test gaat lukken, alle guerillafactoren niet meegerekend haha. Vandaar dit verslagje waar ik af en toe wat foto's zal plaatsen, eerst nog even uitzoeken hoe. De planten staan inmiddels 2 week op de spot.
 7. Whereyousmoke

  Vezelhennep

  Vezelhennepvelden 2018 - heden
 8. Whereyousmoke

  Project wormenkast

  -Fotobouwverslag wormenkast -wormenmest maken
 9. Whereyousmoke

  20180930_191749.jpg

  klusprojectje van de vrouw
 10. Whereyousmoke

  boswandeling heeft last van natte voeten

  Lekker hoor! Waarom zaden bewaren in de vriezer?
 11. Informatieve comments, cool. Ga misschien toch voor de twee spots, wel logistiek onhandig; plusminus 20x regulier uitzaaien, mannen verwijderen en twee beste mannen takken/stek stuif opvangen thuis. En dan op de 1 of andere manier de beste vrouw, of beste twee vrouwen op spot twee zien te krijgen.
 12. Duidelijk verhaal, ga er aankomend jaar is mee bezig. Het vermeerderen an sich heb ik wel vertrouwen in. Heb al twee goede plekken, waar ik sowieso goed wil oogsten. Kan daar wel elke week even langs, ga dus toch voor de tricky methode. Plastic Zakjes oid met stuif om de takeinden/toppen binden als ik me niet vergis en deze er na x hoeveel dagen vanaf halen?
 13. Een vraag over zadenkweek outdoor guerrilla , ik wil namelijk graag een soort alleen vermeerderen (kruisen nog niet eens, dat komt later wel). Start met een beperkt aantal zaden regulier (20x) Maar ook graag oogsten van de overgebleven vrouwen en dan de beste vrouw (deels) gebruiken voor vermeerdering. Wat zijn dan de beste opties? De mannen worden immers verwijderd, neemt men dan de vroegste/beste man mee naar huis voor het opvangen van stuifmeel om deze later op de beste vrouw te "poederen"? Zoja, de hele mannelijke plant mee na huis of is een stek/tak voldoende ? Andere methoden handiger of eenvoudiger?
 14. Whereyousmoke

  Weestation Weedforum * KNMI * alles over het weer

  Noord nl valt inderdaad erg mee, nog. Ook de afgelopen maanden. Hoop voor de g kwekers dat de zon straks weer net zo hard gaat schijnen.
 15. Whereyousmoke

  Leger des Kwijls - voor de topicloze landlopers

  Deze is mooi donkergroen, heeft met de aut. camerainstellingen te maken denk ik. Heb nog 4 andere staan die wel wat lichtgroener zijn, ook Frisian Dew en Hollands Hoop. Foto's volgen zo gauw het wat leuker wordt