Whereyousmoke

Members
 • Content count

  247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Whereyousmoke last won the day on June 15 2019

Whereyousmoke had the most liked content!

Community Reputation

72 Excellent

About Whereyousmoke

 • Rank
  Stoner gradatie 2

Recent Profile Visitors

590 profile views
 1. Whereyousmoke

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  Mijn idee is, dat die beesten of parasieten pas echt actief zijn bij een bepaald weertype en temperatuur. In de regen ook bijna geen last: bij broeierig, warm weer wel. Net als bijen bv., bij een bramenstruik bij me in de buurt zie ik ze vaak alleen bestuiven bij lekker zonnig weer, des te koeler en regenachtiger dan denk ik vaak; waar zijn ze allemaal gebleven? Het is nu niet echt warm en ook niet erg broeierig. Zou iets met elkaar te maken kunnen hebben?
 2. Whereyousmoke

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  Toch de dieren.......hier gaat zeker aan gewerkt worden, als het dit jaar niet allemaal lukt qua hekwerk etc. dan volgend jaar wel. Ik heb niet stil gezeten......moest even ''luchten'' en uit huis dus wat ik dan vaak doe is de natuur in, en dan het liefst niet een bos met schelpenpaadjes, fietspaden en ''of the route'' survival paadjes enzo want daar heb ik best wel een hekel aan gekregen, soms lijkt het net alsof elke m2 in Nederland een doel moet hebben; gemaakte natuur met recreatiemogelijkheden my arse. Gelukkig is er nog wel wat echte Nederlandse Rimboe met omgevallen bomen etc., en hier kom ik vaak mooiere planten tegen dan in de standaard bosjes, maar goed beetje offtopic. Mooie plek tegengekomen en meteen handen uit de mouwen gestoken, dat is wel weer het voordeel van dit koele weer, minder inspanning. Had geen tuinhandschoenen bij me, dus me poten zitten onder de brandnetels......maar kan erger., bv. geen teken vandaag. Plekje is zo'n 8m2 dus kan hier mooi nog wat plantjes kwijt. Onderstaand een bovenaanzichtje voor de liefhebbers. Trouwens de grootse tijger/naaktslak tegengekomen die ik ooit gezien heb, minimaal 10cm lang......alhoewel ik het beter de vliegende tijgerslak kan noemen Wil hier de overige zaden (een stuk of 20 regulier) die ik nog in mijn arsenaal heb kwijt, super#61 en nog wat Guerilla Gold#3. Ben nu aan het twijfelen: zaden voorkiemen en over een dagje of 3 rechtstreeks de volle grond in met de afgezaagde flessen methode of eerst voorgroeien thuis en dan heenbrengen etc. (geeft me wel wat meer stress). Ik neig toch naar de 1e optie, omdat ik mijn kweekstijl het liefst zoveel mogelijk guerilla houd. Als jullie nog goeie suggesties hebben voor dit plekje......let me know!
 3. Whereyousmoke

  2019 guerilla

  2019 guerilla project Feminized 5x whitey freeze - semi autoflower Autoflowers: AutoMazar AutoUltimate AutoWhiteWidow Regulier Whitey Freeze Guerilla Gold #3 Super #61
 4. Whereyousmoke

  Eigen buitensoortje in bos op dak.

  Sterkte hiermee, altijd een lastig proces met vele ups and downs. Verder mooi topic man, voor mij als beginner al veel nieuwe ideeën opgedaan, volg met veel plezier. Wat me wel opvalt is dat je de planten vrij groot na de guerilaspot brengt, is ongetwijfeld veel sleepwerk maar doe je dit ook met de reden dat het tegelijkertijd minder werk oplevert ? Geen hekjes en slakkenkorrels bv.)?
 5. Whereyousmoke

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  Ja, ik heb geen flauw idee, maar ik ga er volgend jaar wel wat meer aandoen. Meneer de haas heeft me dit jaar ook al te pakken gehad. Op zich vind het nog niet zo'n drama, er staat toch nog wat....en 4 of 5 goede planten kunnen oogsten teken ik voor, kan ik sowieso een paar maand van roken. Als ik volgend jaar maar mijn eigen zaadjes heb, dan boeit het me ook niet teveel. Ik zal gaandeweg her en der eens wat kippengaasjes opscharrelen en deze rondom zetten zoals ik ook wel zie in andere verslagen. In principe niet echt fan van slakkenkorrels, maar degene die ik nu gebruik is gewoon zonde, zal is wat meenemen uit België binnenkort. Blijf nog even doorgaan dus.
 6. Whereyousmoke

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  Ondanks al het gezeik heb ik er nog schik in....en omdat ik met de kerst hoe dan ook een dikke buitenwietfakkel aan wil steken. Daarom ''thuis'' nog een zeer verdekte plek gemaakt. Dus bij deze hiervan nog een korte update. Ter motivatie voor nu steek ik het liefst 1 op tijdens kerst met mijn stiefpa ofzo want die heeft me ook wel eens wilde tripverhalen verteld en wil zijn stonede kop wel eens zien. Buiten dit om zou het denk ik ook goed zijn tegen de pijn in zijn rug, helemaal tijdens natte en vrieskou. Het plekje thuis is erg verdekt want het is toch roofgoed tegenwoordig en wil geen gezeik met me huurbaas en huisgenoten, eigenlijk dus deels een guerilla kweekje.....want midden in de struiken. De volle grond is zeer waarschijnlijk vervuild al weet ik niet in welke mate, toch ben ik om zeker te zijn van mijn zaak met speciekuipen in de weer geweest. Helaas niet van zonsopgang- tot ondergang zon op de planten maar late ochtend tot namiddag wel. 4x65 liter en 1x 40 liter speciekuip waarvan 1x met ontluchtings/ontwateringsgaten aan de zijkanten ter hoogte van plusminus 5cm van de bodem. De rest geen gaten in geboord. Vervolgens heb ik deze ingegraven (in de zware klei) en de onderlaag gevuld met klei- of hydrakorrels en wat potgrond wat ik nog voorhanden had......zo weer een middagje verder. Hierop een laagje vrij verse wormenmest en dit geheel ingewaterd met wat vloeibare wormenmest (komt onderuit een wormenbak) De kuipen gevuld met universele potgrond en per kuip 1 liter Pre Mix.....heerlijk kinderboerderij geurtje heeft dat. Had als tip gelezen bij potten zonder gaten er bv. een pvc buisje in te steken......toch maar proberen. Dit is het voorlopige resultaat: per kuip 3 zaadjes Whitey Freeze, het is regulier zaad dus ik ga er vanuit dat er nog een aantal gaan sneuvelen. Ik ben nu bezig de kuipen nog op te vullen met wormenmest zodat de kuipen niet meer te zien zijn. De grond in de kuipen is goed ingewaterd met regenwater de afgelopen dagen, eerst nog even kijken hoe het gaat qua water en anders ga ik in een later stadium op aanraden van een forumgenoot pot parka's gebruiken bij veel regenval. Verder ben ik momenteel een klein voorgroei/sexen kastje te bouwen, zodat ik hopelijk door stekjes te nemen snel geslacht kan bepalen en evt. stuif opvangen. Ik wil namelijk ook graag zaad maken voor volgend jaar. Wordt allemaal nog vervolgd.
 7. Whereyousmoke

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  De andere plek, of plekje 2 was minder terror en stonden nog wel wat plantjes en ik had geen potjes (meer) in gebruik. Ook hier vrij weinig aan gedaan, nog wat kippenmestkorrels gestrooid en de plek nog iets groter gemaakt. Ik denk het volgend bezoekje ook hier nog maar wat extra voorgekiemd zaad de grond in. rechterbovenhoek meer ruimte gemaakt voor nog wat plantjes. Na alle tegenslagen tot nu toe (en ik heb nog geen eens fatsoenlijke planten) ben ik nóg vastbeslotener op zijn minst iets te oogsten. Verder zal ik langzaamaan wat meer energie steken in de plekken, dus de bescherming zal ook beter worden.
 8. Whereyousmoke

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  dubbele quote, foutje bedankt
 9. Whereyousmoke

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  @cannabusinesssEn dit zonder uitleg? Dacht je werkelijk dat je in de gaten werd gehouden daar...? Moet ik hier paranoïde van worden? Haha, gelukkig ben ik niet zo snel para tenzij ik een berg (silver)haze oprook dus hierbij een korte update. Om even te verfrissen. Ik heb momenteel op 2 plekjes wat plantjes staan, plekken ansicht bevallen tot nu toe prima. Lastig om te komen maar ook niet te lastig, ik kan er goed ongezien komen en anders prima verhaal klaar. Geen plekken waar je niet mag komen of waar het raar is als je hier rondloopt. Niet te dicht bij huis maar ook niet te ver..dus mooi voor een wandelingetje buiten...en volgens mij prima bos/zandgrond. Na twee weken ochtends terug naar het plekje met de potjes zoals hierboven besproken, waar ik dus de plantjes in de volle grond wou planten. Helaas heeft ''het weer'' mij al een stuk geholpen in deze, bij aankomst waren de plantjes in de potjes op 1 na (deze stond aan de zijkant en werd enigszins beschermd door de begroeiing aan de zijkant van mijn spot) allemaal door midden geknakt. Ik denk dat de combinatie klein potje > hierdoor korte penwortel > lange stengel en hevige rukwinden de avond ervoor mij de das hebben omgedaan. De schade was in elk geval nog erg vers en geen diersporen aangetroffen....hier wat foto's van hoe ik het plaats delict aantrof: warning this is not for the faint-hearted. Er stond er dus nog 1^........van de plantjes in de potjes, de worteling was ook niet denderend te noemen, dit ga ik dus niet zo weer doen. Het goede nieuws is dat de iets later, meteen in de volle grond geplante super#61 nog wel overeind stonden....Deze lijken de rukwind wel te hebben overleeft. De precieze oorzaak is natuurlijk gissen maar mijn theorie is nu dat de plantjes waar geen stokken omheen stonden en die niet in potje stonden het makkelijker overleven door sterkere wortels en omdat deze zich niet zo makkelijk kapot slaan tegen dus bv. die stokjes die ik rondom heen had gezet, moet ook nog maar blijken dus heb er verder niks aan gedaan. Als de oorzaak een dier is zijn die met potje en stokjes rondom blijkbaar interessanter. Uiteindelijk maar alles nog zo goed mogelijk proberen te redden....en flarden plant proberen te stekken door ze in de grond te steken, ik zie het wel en sowieso een leerzaam jaartje, doorzetten is dus erg belangrijk met guerilla. Speel nu wel met de gedachte hier nog wat meer voorgekiemde zaden de grond in te pleuren, want over die stekjes ben ik niet erg hoopvol.
 10. Rotbeesten, na een dagje spot bezoek meer dan 10 teken van me lichaam gehaald. Meesten op mijn armen overigens, die kan je nog makkelijk wegplukken maar toch ook een aantal op andere plekken. Maar we gaan stug door: we worden vanzelf resistent voor die dingen
 11. Ik heb vorig jaar helaas niet guerilla gekweekt, dus kan hier niet over meepraten. Wel dat een deel van de planten die ik nu heb staan zijn kapot gewaaid....maar dit heeft zo zijn redenen (nu net een verslag update aan het doen) en zal mij niet snel nog eens gebeuren op deze manier. Staat het er bij jou wel toppie joppie bij @Buitenlucht? Bij dit soort tegenslagen ben ik ook liever naïef en ga ik lekker verder met de plantjes.
 12. Beste tip die ik nog mis in het hele verhaal: laat je even vlooien door je vrouwtje bij thuiskomst.
 13. Whereyousmoke

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  @BuitenluchtJa klopt, een metertje tussen de potjes ongeveer. In de potten zitten wel Guerilla Gold#3 planten, schijnen niet erg hoog te worden.... Harvest end of August to September Height: 3 to 4 feet. Yield: 50 – 120 grams per plant. Regular Semi Automatic Ja, heb een fout gemaakt in deze...door ze überhaupt in potjes te hebben gestopt, weer wat geleerd. Dus eigenlijk kan ik bij mijn volgende bezoekje beter de potten compleet weghalen en ze in de volle grond poten (omdat ze nu toch al wat lengte hebben) en evt. volgend jaar met open bodempjes werken...? Beschadig ik hierbij de wortels niet teveel? Ik ging er namelijk vanuit dat de wortels inmiddels door de gaatjes al dieper in de grond zitten?
 14. Whereyousmoke

  2019 outdoor

  zadenkweekje in speciekuipen
 15. Whereyousmoke

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  Ga ik wel vanuit:'' hehe. Wittewieven...betekent dat net zoiets als een kenau?