Mr. Green

Members
 • Topic Teller

  102
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  1

Mr. Green last won the day on December 22 2018

Mr. Green had the most liked content!

Forum Reputatie

61 Excellent

About Mr. Green

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nederland
 • Interests
  Van alles en nog wat.

Recent Profile Visitors

167 profile views
 1. Mede Growers, week 5 van de teelt. Groeien als een gek, ben bang dat ik tent te weinig heb dadelijk lol. wat ze in 1 week groeien ongelofelijk. Toppen beginnen nu toch echt vorm aan te nemen, binnenkort bloei voeding toevoegen. EC heb ik nu op 1.2 en de Ph op 5.8 denk dat ik het even hou op dit moment, ze hebben de afgelopen dagen alleen afgezuurd water gehad dus even kijken of de fertometer in het groen gaat deze week. Temperatuur boven de toppen is momenteel 25 graden licht aan en 20 graden licht uit. LV 65%. Moet dus echt wennen aan de nieuwe lamp en andere voeding (Omnipotent) maar na deze teelt ben ik weer een stuk wijzer en zal de volgende teelt beter gaan. En nu een paar foto's, alleen de plant midden in de tent heeft nog van die gekrulde blaadjes. lamp wat omhoog gehangen, en iets gedimd. groeien als kool hahaha. Top begint zich te ontwikkelen. Zo growers dit was het weer, volgende week een nieuwe update (of er moet aanleiding zijn voor een tussen update). Opmerkingen en advies altijd welkom.
 2. Bedankt mannen. ik ga steeds meer denken dat het idd aan de warmte ligt. momenteel is het 1 plant die nog erg naar binnen krult. (de hoogste)De rest heeft hoofdzakelijk lichte puntjes. De fertometer geeft nog steeds oranje dus te veel voer lijkt mij niet. Ook omdat ik de laatste dagen alleen maar (hoofdzakelijk) afgezuurd water heb gegeven. Het is waarschijnlijk te warm geweest ten hoogte van de toppen, heb de lamp wat hoger gehangen en iets wat gedimd omdat ik niet veel ruimte meer over heb boven de lamp. We houden het in de gaten.
 3. Balen King Scrog, en idd van fouten moet je leren en daar leer je ook van. Ik leer nog elke dag, maar succes met deze nieuwe teelt.
 4. Bedankt boswandeling, ik heb deze vraag vandaag net aan Karel voorgelegd, of hij wist wat het was. De fertometer geeft na de waterbeurt van de net oranje aan op 1 plant na heb ze 750 ml gegeven vanavond 500 ml afgezuurd water (5.8) en 250 ml water met een EC van 1.2 nog even uitgaande van een te veel aan voedsel. mijn watermeter staat halve wegen het groen, dus lijkt mij ok. hier een paar foto's van vandaag, maar je kunt wel eens gelijk hebben. hoop dat ik de uiteindelijke oorzaak kom te weten, kan ik er wat aan doen. op zich gaat het verder goed.
 5. Mr. Green

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Inderdaad prachtige planten Head Honcho.👍
 6. Mr. Green

  Het bouwen van mijn ledlamp

  Ik begrijp je redenering Cabis, maar ben je niet bang dat bij verschil in hoogte van je plant en dus je lamp dat je geen verschil in belichting krijgt? ik bedoel daarmee dat de ene plant meer of minder licht krijgt? vanwege het hoogte verschil dus. Het zal niet schokkend zijn maar het kan al gauw 10 a 20 cm schelen.
 7. Mr. Green

  Het bouwen van mijn ledlamp

  Klopt Cabis, maar dat is geen overkomelijk probleem, heb ik ook altijd last van mijn sour diesel haze zijn ook niet allemaal gelijk maar daar zie je nu niets meer van. (zie mijn topic daarover) Ik los het op door de planten die achter blijven op een verhoging te zetten en zodoende mijn toppen gelijk te houden, en dat werkt prima. maar losse lampen kan natuurlijk ook lijk mij alleen wat meer werk.👍😎
 8. Mr. Green

  Hallo! binnen / buiten kweker

  Welkom op WF Sunshine.
 9. Mede Growers, even een kleine tussen update. vanavond mijn tent even leeg gehaald en de planten goed bekeken. Toch besloten om de alle onderste blaadjes die op de grond lagen en hele kleine scheutjes weg te snoeien het is minimaal maar met een goed resultaat. De grote bladeren bovenin heb ik wat naar beneden gebogen zodat alle zij takken licht krijgen. De wat kortere planten heb ik op een verhoging gezet zodat de toppen weer gelijk zijn. Zie hier het resultaat: Planten vind ik er iets beter uit zien, ik heb ze twee keer alleen afgezuurd water gegeven. 1 keer een liter en 1 keer een halve liter. De fertometer geeft nu oranje dus morgen krijgen ze iets te eten, wel minder ( 1.2 in plaats van de 1.4 de laatste keer). En dan gaan we het even aanzien en desnoods langzaam weer opbouwen. Dit was het, Zaterdag volgende update. adviezen en opmerkingen altijd welkom.
 10. Zit te denken om onderin wat blad weg te snoeien en wat kleine scheutjes, goed plan of niet daar het autoflowers zijn. maar mijn tent word wel erg vol zo. Misschien ook wat blad tussenin weg halen. wat denken jullie??
 11. Inderdaad Groen kieke, ze groeien hard heb de lamp wat lager hangen nu op zo'n 35 a 40 cm.
 12. Zou kunnen fsmidt, volgens de fertometer krijgen ze niet te veel want die geeft na een water beurt groen aan. Maar ik zat zelf al te denken om ze een paar keer alleen afgezuurd water te geven om te kijken of ze dan in het oranje gaan, nu jij dit zegd lijkt me dat het proberen waard, en dan weer water geven als ze in het oranje gaan van de fertometer. de temperatuur mete ik tussen de planten (pot hoogte) maar nu op een open plek op de bodem. is intussen wel wat lager, maar bedank voor het meedenken ik ga het één en ander uitproberen.👍
 13. Mr. Green

  LED Spectrum Test 2.5

  Wat is de eind conclusie van deze teelt Karel, en dan bedoel ik qua verlichting dus onder welke lamp hebben ze het beste gepresteerd. ben ook heel benieuwd naar de verschillen tussen de verlichting.
 14. Mr. Green

  5 power kush op omni

  Ziet er prachtig uit Test@ment, ik hou je in de gaten succes man.
 15. Mr. Green

  Hoi

  Succes met de opstart, hoop dat je slaagt.