Mr. Green

Members
 • Topic Teller

  43
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

39 Excellent

About Mr. Green

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nederland
 • Interests
  Van alles en nog wat.

Recent Profile Visitors

107 profile views
 1. Mr. Green

  laatste loodjes Mazar ondre G-leds 560 w

  Inderdaad mannen het is een leerproces, en je weet wat ze zeggen mensen die nooit fouten maken leren niets. Dus uithuilen en opnieuw beginnen. Ik leer hier van dus kan het alleen maar beter gaan. en ten slotte de aanhouder wint ja toch? Over 1 a 2 weken ga ik weer zaaien dus kijken wat dat doet, dit keer auto's even kijken wat dat doet. Soortje ken ik al maar andere lamp dus weer spannend.
 2. Ik ben maar een leek Testament, maar moet je je voeding niet een beetje gaan afbouwen. Zien er vrij donker uit en je ziet al wat bruine puntjes aan je blad. Of heeft dat een andere oorzaak.
 3. Mr. Green

  5 power kush op omni

  Het 1 en ander zal wel samen vallen met de feestdagen drukte Testament. Alles wat ik nu bestel komt ook dagen later als normaal.
 4. Mr. Green

  Verschil in lv tussen tent en houten hok

  Bij een vol hok heb je meer verdamping omdat je meer water geeft, dus dat lijkt mij logisch. Of je met een tent beter uit bent in het begin, ik denk persoonlijk van niet. Het 1 en ander valt denk samen met je temperatuur en lucht circulatie.
 5. Mr. Green

  5 power kush op omni

  Ga deze ook zeker volgen Testament.
 6. Mr. Green

  laatste loodjes Mazar ondre G-leds 560 w

  Nee Boswandeling ik heb ze allebij geoogst maar les is geleerd. en ja misschien is de naam wisseling verwarrend, maar 1, vond het beter passen op dit forum en 2, HBredtag was eigenlijk mijn FB naam en daar hebben ze me afgetrapt omdat ik een plaatje of quote van cannabis had geplaatst dus was helemaal klaar met dat fuckbook. ik heb alleen dit forum nog dus nieuwe naam en weg herinneringen aan FB. het wend wel denk ik, over een half jaar weet niemand het meer en kennen ze alleen Mr Green nog maar.
 7. Mr. Green

  laatste loodjes Mazar ondre G-leds 560 w

  Boswandeling en Karel, er zat inderdaad al heel wat amber op, maar na al het commentaar ( en dat in positieve zin) hier en op de chat ben ik er ook bang voor. dit zal ik zeker meenemen in de volgende teelt. En boswandeling ik heb hiervoor maar een paar teeltjes gedraaid en dat waren auto's waarvan de helft bij voorbaat al was mislukt 2 soortjes, 1 deed het goed andere werd helemaal niks. je begrijpt dus dat ik heel blij werd van deze teelt, achteraf gezien misschien wat te. dat soortje wat het wel goed deed (sour diesel haze) was naar mijn mening geweldig. maar ik stel alle advies op prijs, ik ben om hier om te leren dus nieuwe ronde nieuwe kansen.
 8. Mr. Green

  Fijne Feestdagen

  Ben ik in ieder geval de eerste hahahahaha
 9. Mr. Green

  laatste loodjes Mazar ondre G-leds 560 w

  kleine update, ik denk dat ik de feestdagen wel doorkom.
 10. Mr. Green

  laatste loodjes Mazar ondre G-leds 560 w

  ik denk dat het een beetje vertekend boswandeling, ik heb ze onder de microscoop gehad en 1/3 was al amber dus.....oogsten (in mijn geval dan)
 11. Mr. Green

  laatste loodjes Mazar ondre G-leds 560 w

  Eerste omgehakt ziet er veelbelovend uit, mooie vaste toppen met redelijk gewicht. niet gewogen doe ik wel als het droog is. Maar ben ook wel een beetje nieuwsgierig.
 12. Mr. Green

  laatste loodjes Mazar ondre G-leds 560 w

  Misschien Rock, al heb ik het zelf nog nooit meegemaakt. Maar eens moet de eerste keer zijn.
 13. Mr. Green

  LED Spectrum Test 2.5

  Ziet er goed uit Karel, ben benieuw naar het eind resultaat. P.S heb je mijn dames gezien?