pizdeccc

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About pizdeccc

 • Rank
  Maagd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ziet er verrukelijk uit, die paarse buds... yummie
 2. pizdeccc

  100W Raspberry cough challenge.

  Ik volg aangezien ik nog veel kan en moet leren Zaadjes meteen in de eind pot gedaan zie ik?
 3. pizdeccc

  Beginners vragen die ik niet kon vinden.

  Blijkbaar had ik het dus toch onderschat... gelukkig is mijn moeder nog werkende bij een van de grootste tuinier bedrijven dus misschien kan zij wel iets van korting regelen . ps: Ik had kleine tenten gezien van 50,-, zal dus mindere kwaliteit zijn...
 4. pizdeccc

  Beginners vragen die ik niet kon vinden.

  Ik had een filmpje gezien waar iemand het in amerika deed voor 100euro in totaal. Kijk ik wil er best veel voor uit geven maar niet meer dan 500+. Liefst zo goedkoop mogelijk. !Ik wil maar met 1 plantje beginnen kijken of het lukt en of ik het leuk vind!.
 5. pizdeccc

  Beginners vragen die ik niet kon vinden.

  Ziet er mooi en lekker compact uit. Helaas ben ik niet de handigste en durf ik vrijwel zeker te zeggen dat ik dit niet zo in elkaar kan knutselen haha.
 6. pizdeccc

  Beginners vragen die ik niet kon vinden.

  Ah kijk zoveel weet ik er dus vanaf lol... Ik dacht dat op aarde kweken gewoon het makkelijkst was maar je kan dus op verschillende dingen kweken. Nouja, ik was van plan om aarde te gebruiken.
 7. Ik rook 1 a 2 jointjes per dag en doe dit al 4 maanden lang. Nu heb ik toch eens berekend en kwam ik tot de conclusie dat ik hier best veel geld aan kwijt ben omdat ik ze koop. Nu heb ik wat research gedaan en ff wat rondgekeken en leek het me wel leuk om zelf 5 planten te kopen en zelf te kweken. Ik weet dat de investering ook veel geld gaat kosten, daarom dat ik wat vragen wil stellen. Deze vragen kon ik niet vinden in hulp topics. Ik wil trouwens gaan kweken met autoflowers, mensen hebben me dat aangeraden omdat je sneller resultaat krijgt. Houdt er rekening mee dat ik echt nog noob ben qua kweken. - Ik wil klein beginnen, ik heb tenten en kasten gezien, wat raden jullie aan voor een beginner die met een paar plantjes willen beginnen? Is er niet een complete pakket waar je mee kan beginnen? - Kan ik als de seeds ontkiemt zijn, de seeds gewoon in een 18L pot doen zonder dat ik ze moet overpotten? Dit vraag ik omdat ik heel veel topics ben tegen gekomen waar mensen overpotten. #EDIT1= Heb net nog eens dubbel gekeken en ze raden aan om de eerste 2/3 weken in groeivoeding te doen daarna in bloeivoeding - Mij was ook aangeraden om voor EEN voedinglijn te gaan, dus alles van het zelfde merk te kopen, is dit het handigst? Kan ik als ik dit niet doen kosten besparen? - Ik woon helaas in een rijtjeshuis met kl*te buren, een luchtfilter systeem wordt dus aangeraden. Is er geen andere oplossing om de lucht te laten verdwijnen? Ik hoop dat dit geen irritante vragen of iets dergelijks is. Hoop dat ik normale antwoorden kan verwachten. bedankt voor het lezen! Grt Bart!
 8. pizdeccc

  Nieuw lid erbij :)

  Na lang te zoeken ben ik toch hier uit gekomen. Zelf rook ik toch wel 1 a 2 joints per dag. Dit doe ik al ongeveer 4 maandjes lang. Ik doe dit vooral omdat ik het soort van ''lekker vind'' en ik doe het meestal met vrienden. Nu ben ik eigenlijk op dit forum gekomen voor wat vragen te stellen. Dit zal ik doen bij ''indoor hulpdesk''. Bedankt voor het lezen en have fun smoking everyone