Eagle vision

Members
 • Content count

  145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Eagle vision last won the day on March 3

Eagle vision had the most liked content!

Community Reputation

79 Excellent

1 Follower

About Eagle vision

 • Rank
  Meester draaier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eagle vision

  Jonge white widow iets gelig

  Het zou kunnen. Maar kan je iets meer info geven? Hoeveel water geef je ze? Is dat dagelijks? Heb je ze al voeding gegeven? Wat is je pot maat? Op de foto's zien ze er vrij gestrekt uit. Wat voor lamp gebruik je? Veel vragen, i know :D Maar hoe meer info, hoe beter je geholpen kan worden! ;)
 2. Dat is die Jack waar ik over sprak... Echt een raar plantje.. De pistels zijn maar voor 60-70% bruin, en toch heb ik amber trichomen.. De andere 3 planten hun pistels waren voor 90% bruin vooraleer ik amber trichomen tegen kwam..
 3. De laatste is genkipt! Heb weer effe weinig tijd gehad, maar zal alle foto's van de oogst er eff bij zetten. Ben jammer genoeg wel vergeten om de Jack en WW2 te fotograferen voor de oogst De Bubblegum en WW1 zijn intussen gedroogt, en zitten in hun weckpot met een integraboost. WW1: 37.5g BBG: 38.2g Ben best tevreden over de opbrengst, maar ben zeker dat dit nog een pak beter kan. WW2 en JH hangen nu te drogen, ben benieuwd hoeveel die gaan wegen Het was weer een enorm leerzaam rondje, en bedankt aan de mensen die het topic gevolgt hebben + goede raad hebben gegeven! Grtz Eagle!
 4. Eagle vision

  hallo groenevinger vriendjes!!!

  Welkom! Moet je trouwens goed mee opletten! Het virus is namelijk ook nog eens enorm besmettelijk...
 5. Zitten er wel een paar bruine tussen. Maar deze laten niet los in de top. Het blaadje zelf breekt af als ik er aan trek. @greentjeonatrip
 6. Daar let ik zeker op @karel kweker Mn lv is ook tussen 35% en 40% De eerste 2 kunnen vrijdag zeker geoogst worden. Komt goed!
 7. Totaal aantal dagen: 95 dagen Aantal dagen sinds 12/12: 68 dagen Aantal dagen sinds 1e bloei: 55 dagen Het einde is in zicht! De Bubblegum is eigenlijk klaar als ik voor de milky trichomen zou gaan. Ga ze echter nog een weekje gunnen om wat verder te rijpen :D De jack die is tegen volgende week ook zeker klaar. Ook al heeft die nog wel wat witte pistels. De meeste trichomen zijn al mooi melk wit. De 2 White widows doen het wat langzamer. Die zullen ergens binnen 2 weken klaar zijn. Verder gaat alles zijn gangetje. De groei in de toppen van de white widows staan nu wel zo goed als stil. Hoop dat dit nog wel eventjes opnieuw in gang schiet. Voor de rest zijn het aardig grote toppen.. Die van de white widows vallen me nog een beetje tegen. (Maar brengt gewoonlijk ook minder op dan de BBG en JH.) Dus we zien wel wat we aan het einde over houden. Grtz Eagle!
 8. Eagle vision

  Lambalski

  Welkom!
 9. Eagle vision

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Die lampen zijn echt ... Zit er al heel het verslag op te kwijlen.. Grtz Eagle
 10. Eagle vision

  mijn kweek vanuit zelf gemaakte stekjes

  Succes! Zet met er ook effe bij. Altijd intressant die stekjes, maar heb er momenteel de plaats niet voor
 11. Neen de grond ga ik niet her gebruiken denk ik. Want nu zit de DCM groenten en kruiden erin. En zou toch graag de grond van biobizz weer gebruiken. Moet me ook nog eens goed informeren over grondjes hergebruiken. En met de biobizz ga ik nu echt wel een pak lager doseren. Maar ik ga wel de volledige lijn proberen gebruiken (dus ook top-max, bio-heaven, etc..)
 12. Hey greentje! Natuurlijk ben ik hier mee bezig! :D Het verschil in dag en nacht temperatuur laat ik nu zachtjes richting de 6-7°C Om op het einde (weekje voor ik ze oogst) Een 8-10°C Verschil te hebben. Voedingwater gaat nu in stapjes van 0.2°C naar beneden om de 2 dagen. Ik zit nu aan een dag temperatuur van 22°C en een LV van 38% (en dit gaat nog wat naar beneden de komende dagen.) Moet enkel op letten met het feit dat mn White widows wat later klaar zijn. Dus deze krijgen momenteel nog voedingwater met een temperatuur van 21°C. Licht dimmen doe ik nog niet (ook vanwege de white widows) En natuurlijk mag ik dat al verraden! :D 1x Super Silver Haze (Zambeza) 1x Amnesia Haze (Zambeza) 1x Blue Brilliant (Zambeza) 1x Rocket Banana Is ook meer een test rondje (daarom start ik de kweek meteen na de huidige.) Zou graag weten of het wat is die Zambeza. :D Maar als het op niets uitdraait heb ik wel nog genoeg van deze ronde over. Vandaar :D Ook gaat deze ronde volledig met BioBizz worden afgewerkt. (in combinatie met het kokoswater, palmboomas, etc.) Ik kijk er zelf ook al naar uit :D
 13. Wees daar maar heel zeker van. Vandaag alles al klaar gezet voor de volgende ronde. (Kon niet langer wachten) :D als deze ronde in de droogtent zit, staat de volgende ronde al klaar :D
 14. Deze autoflowers brengen wel lekker op zo Heerlijk af en toe een goede diesel! mooi gedaan man! Grtz Eagle
 15. @Mr. Green Nou die verbrande blaadjes kunnen me toch wel wat schelen hoor Ik zie veel liever mooie gezonde planten Maar aangezien ze hun laatste weekjes in gaan, ben ik nu toch bezig met enkel water geven. Dus ze mogen stilaan herfstkleuren beginnen vertonen. Idd nieuwe ronde, nieuwe kansen @greentjeonatrip Waarschijnlijk ja. Maar heb ook 3ml/L gegeven, en daarna kwam ik pas te weten dat dit op een lightmix maximum 1ml/L mag zijn Stomme fout, maar dat weten we dan ook weer