Head Honcho

Members
 • Content count

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Head Honcho last won the day on April 2

Head Honcho had the most liked content!

Community Reputation

101 Excellent

About Head Honcho

 • Rank
  Meester draaier

Recent Profile Visitors

348 profile views
 1. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Wel weer tijd voor een update! Dag 28 op 12/12: Beestjes zijn eindelijke onder controle ik heb met BAC Vitality Plus gespoten en volgende dag was 98% dood. Lopen nog enkele rond maar heb nieuwe rovers gekregen van de leverancier omdat ze allemaal dood waren bij aankomst. Die zet ik van de week uit. Dan moeten ze allemaal wel weg zijn. Planten gaan wel lekker ondanks dat ik niet kan scroggen en dieven.
 2. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Haha ja best wel he
 3. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Gister pakketje binnen gekregen met de Orius Rovers, zaten nog twee levende in van de 100. Echt balen. Schiet niet echt op, maar weer wat te spuiten besteld maar zal ook wel weer niet werken. Zit wel echt bomvol met trips gaan die rovers ook niet veel meer aan doen denk ik. Bijgaand een foto van die little fuckers en de schade op het blad. En nog een mooie nachtfoto gewoon omdat het kan.
 4. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Update: Dag 15 op 12/12 Wat een grote teringzooi laten die beesten op het blad achter. Gaat me sowieso grammen kosten. Kan niet scroggen en blad verwijderen doe ik deze ronde ook maar niet. Ze zitten vooral op de onderkant dus laat ze dat maar opvreten. Pakket met de rovers is zoek met de pakketdienst zag ik vandaag. Dus de rovers zijn nog steeds niet binnen.Planten staan er wel mooi bij verder, zonder scrog toch nog beetje egaal weten te houden en best goed vol met een beetje knakken en buigen.
 5. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Ja zeker kleine fuckers, als het wat afgekoeld is bestel ik wat rovers. Heeft nu weinig zin lijkt me. Als ze in +50 graden achter in een PostNL busje liggen.
 6. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Dag 5 op 12/12 Helaas wat trips gespot. Vanmorgen gelijk wat Brimex gespoten. Hopen dat het helpt zo niet dan ga ik even wat roofwantsen bestellen.
 7. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  En alweer 14 dagen verder. Wat groeit dat spul toch hard in twee weken tijd.
 8. Head Honcho

  sinaasappelen onder hps en led

  Lekker knuppels maat
 9. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  En daar gaan we weer... kijken of we de hitte kunnen trotseren deze zomer! Net overgezet in de 30 liter containers in verse Canna Terra Pro. Even de teringzooi opgeruimd van vorige ronde en een nieuwe stofhoes om het filter en gaan... 
 10. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Nou de uitslag is bekend, iets te droog geworden. Dacht gister kan nog wel een dagje maar nu wordt het bijna poeder. Maar goed maakt niet zoveel uit verder. 811 gram aan toppen, popcorn en fluff niet meegerekend. Heb ik niet eens geknipt heb nog best wat over van vorige ronde dus heb meer als genoeg liggen. De uitlag is toch zo’n 20% minder als vorige ronde. Mogelijke oorzaken. - te droog gestaan tijdens mijn vakantie van twee weken. De “verzorger” had ik instructies gegeven om om de dag water te geven maar bleek te weinig bij terug komst. - week te vroeg gestart met PK 13/14. Dit ivm vakantie, wou het achter de rug hebben voor ik weg ging. Dit omdat de PH heel erg schommelt met PK. En ik de verzorger niet wilde laten kloten met PH min etc. - laatste twee weken gedimd moeten draaien ivm warmte. Het was met de lamp uit al 30 graden hier op zolder. - er zaten twee dezelfde pheno’s bij die niet echt hele grote brengers waren. En twee planten op de vijf planten kan best verschil maken. Ik ben verder wel tevreden met de uitkomst. 811 gram / 1.6 gram per watt op basis van 500 watt in de bloei / 563 gram per m2 van 5 plantjes met maar 6 weken op 500 watt de rest op 330 watt. Een aantal jaar gelden alleen maar van kunnen dromen toen draaide ik gemiddeld 0.8 gram per watt en dat is ook wel eens 0.6 gram per watt geweest.
 11. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Ik heb ze toch maar omgehaald vandaag. Dit gezien de hoge temperaturen van aankomende week (37 graden) Het is wel iets minder dan vorige ronde. Maar goed dat was een topronde van 2 gram per watt die ik waarschijnlijk niet meer ga evenaren. Deze ronde zal tussen de 800 en 850 gram liggen. Toch tussen de 1.6 en 1.7 gram per watt als ik van 500 watt uit ga. Maar heb deze ronde 7 weken effectief op 500 watt gedraaid de rest op 330 watt. Zeer tevreden weer, zeker gezien ik twee weken op vakantie ben geweest en niet bij de plantjes kon zijn.
 12. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Gaat allemaal lekker hier wel warm in de tent. 30 graden op het moment en draai nu een weekje zonder de extra Fluence balken anders wordt het te heet. Verder nog een luxe probleem gezien de toppen allemaal omvallen van het gewicht. Had ze deze ronde iets hoger boven het net uit laten komen maar dan krijg je dus dit. Maar ze gaan binnenkort om... Dag 66 op 12/12 paar slecht foto’s Het is wel een toppen zee...
 13. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Thanks @Patrick026
 14. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Dag 45 op 12/12, net een weekje PK13-14 hebben de dames achter de kiezen. Alles verloopt prima zo te zien. Ik ben zelf niet aanwezig maar een maat stuurde mij deze foto. Nog 3 weken te gaan en dan zijn de dames alweer rijp voor de slacht. Bijgaand nog een foto. Beetje aparte kleuren maar die maat van mij heeft een Samsung geloof ik. Groetjes uit Havana
 15. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Dag 38 op 12/12 night and day