Head Honcho

Members
 • Content count

  144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Head Honcho last won the day on April 2

Head Honcho had the most liked content!

Community Reputation

111 Excellent

About Head Honcho

 • Rank
  Meester draaier

Recent Profile Visitors

405 profile views
 1. Head Honcho

  5 x Lemon Haze onder 1000 watt Fluence / Quantum LED

  Zojuist de netten gespannen en de andere lamp aangedaan. Denk dat ik nog klein weekje 18/6 doe en dan de klok op 12/12 zet. Hopen op een mooie volle en egale tent. Als ik het zo zie staan moet dat wel goed komen.
 2. Head Honcho

  5 x Lemon Haze onder 1000 watt Fluence / Quantum LED

  Twee dagen na de defoliation. Planten vinden het heerlijk volgens mij. Zoek de verschillen...
 3. Head Honcho

  5 x Lemon Haze onder 1000 watt Fluence / Quantum LED

  Week 2 18/6 in de 60 liters. Flink aan het martelen geweest in de darkroom. Het ziet er voor de meeste heel eng uit nu maar het komt goed! Heb een boodschappen tas vol blad verwijderd. In de tweede week bloei gaat er nog zo’n lading vanaf. Ik ga dan ook de onderste takken dieven die het net niet halen. Moet wel even kijken wanneer ik het scrogg net op ga hangen. Heb gemerkt dat door de grote potten de stammen nu al een stuk dikker zijn dan in de 30 liter potten die ik gewend ben. Normaal hang ik pas een net op als ik schakel maar als ik dat nu ga doen gaat dat niet werken denk ik...
 4. Head Honcho

  RDWC kweek Fruit Spirit

  Je PH meter kan ook niet goed zijn vergeet dat niet. Ik heb er tegenwoordig 3 liggen. Als ik het niet vertrouw pak ik de andere er ook even bij. Die dingen zijn niet te vertrouwen.
 5. Head Honcho

  RDWC kweek Fruit Spirit

  PH wel goed? Kan ook een tekort zijn omdat het niet op genomen kan worden door verkeerde PH.
 6. Head Honcho

  5 x Lemon Haze onder 1000 watt Fluence / Quantum LED

  Eerste weekje in de 60 liters, foto zegt meer als 1000 woorden...
 7. Head Honcho

  5 x Lemon Haze onder 1000 watt Fluence / Quantum LED

  Denk dat ik er wel een lasbril ga aanschaffen haha...
 8. Head Honcho

  5 x Lemon Haze onder 1000 watt Fluence / Quantum LED

  Ja klopt had de lampen net opgehangen. Zaadjes komen van wietzaadjes.nl en het is huismerk.
 9. We gaan gewoon weer vrolijk door in een nieuw topic met een aangepaste setup. Tent DR240W Fluence SpydrX Fluence Ray44 balken 2x HLG 550 R Spec replica met Samsung LM301B en Osram diodes. Softbox 750m3 met 1000m3 Phresh Filter 5 x 60 liter smartpots met lightmix en Canna lijn (Rhizotonic, Cannazym, Cannaboost, Terra Vega, Terra Flores en CalMag) Plantjes zijn een paar weken voor gegroeid onder een CXB3590 COB Ledje en zijn net naar hun eindbestemming gebracht. De 5 planten staan nu eerst onder de Fluence SpydrX en zullen als ze wat groter worden verspreid worden in de tent en dan zal de quantum board ook gaan vlammen. Vanaf tweede week bloei gaan de extra Fluence balken ook weer in de Davin schakelkast en dan is het feest compleet... De bedoeling is weer te gaan martelen, (knakken, scroggen, buigen, dieven, toppen en blad verwijderen) zal ook wel nodig zijn met 5 planten op 240x120. Hopen dat het gaat lukken om het vol te krijgen maar zal wel een uitdaging worden. Ik had gister beiden lampen even aan en wat een licht ongelofelijke hoeveelheid.
 10. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Haha kan slechter maar kan zeker beter. Had al 1.7 en 2.0 gram per watt gehaald in deze setup hé... Maar ja hoort er allemaal bij.
 11. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Vorige week toch maar om gehaald gezien er meer rot in kwam. Uiteindelijk viel het nog mee tijdens het knippen maar goed kon het risico niet nemen. Het is ook al droog, uiteindelijk toch nog 633 gram droog afgehaald. Toch nog 1.26 gram per watt met een thrips plaag, rot, geen scrogg en niet dieven plus nog twee weken te vroeg geoogst. Waren wel weer mega toppen sommige zo groot als mijn arm. Jammer dat ze niet volledig konden uitharden... Binnenkort een nieuw verslag met de nieuwe setup!
 12. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Het is wel tijd voor een update inderdaad! Druk geweest. Het gaat best goed na de omstandigheden met thrips. Gaat zeker geen kilo knaller worden maar 1 op 1 moet er wel inzitten deze ronde. Helaas gister wel twee toppen moeten afknippen ivm rot. Kan er ook nog wel bij deze ronde haha. De dames zitten nu in de 8ste week dus moeten eigenlijk nog twee weken. Hopen dat ik niet meer rot tegen kom anders moeten ze al om. Volgende ronde ga ik trouwens upgraden... Ik ga door met een 240x120 tentje, de Fluence blijft natuurlijk samen met de Ray44. Aan de andere kant komt een HLG 550 V2 R-Spec replica te hangen. Deze is gewoon 1 op 1 dus met de top bin Samsung LM301B diodes en meanwell driver 480 watt. Gelijk nieuwe filter besteld weer Phresh ruik nog steeds niets na 4 rondes maar dat wil ik graag zou houden. Het blijven wel 5 planten alleen nu in 60 liter smartpots i.p.v. 30 liter containers.
 13. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Ik heb de rovers uitgezet. Ik heb geen thrips meer gezien gelukkig. Einde kweek goed schoonmaken in ieder geval.
 14. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Wel weer tijd voor een update! Dag 28 op 12/12: Beestjes zijn eindelijke onder controle ik heb met BAC Vitality Plus gespoten en volgende dag was 98% dood. Lopen nog enkele rond maar heb nieuwe rovers gekregen van de leverancier omdat ze allemaal dood waren bij aankomst. Die zet ik van de week uit. Dan moeten ze allemaal wel weg zijn. Planten gaan wel lekker ondanks dat ik niet kan scroggen en dieven.
 15. Head Honcho

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Haha ja best wel he