Head Honcho

Members
 • Topic Teller

  62
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

21 Excellent

About Head Honcho

 • Rank
  Wake 'n Baker

Recent Profile Visitors

99 profile views
 1. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Thanks maat, ja goed verzorgen zeg je... Hoef eigenlijk niets te doen behalve het vat gevuld houden. Dat is wel een voordeel van die autopots. 1 x per week een liter of 20 aanmaken en voor de rest ernaar kijken haha.
 2. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Het is wel weer eens tijd voor een update: Inmiddels zitten we op dag 52 op 12/12 nog een kleine 3 weken te gaan. De Toppen dikken nu lekker aan en zijn echt goed compact al. Ik ben inmiddels ook alweer begonnen met het ontkiemen van de nieuwe ronde. Gewoon weer Lemon Haze deze had ik nog liggen en het is een lekker wietje. PH 5.8 Temp is tussen de 20.5 - 27.0 en de RV ligt tussen de 45% en 55%, De PH in de trays is nu gelijk aan het vat dus waarom het nu wel goed blijft is mij een raadsel. Maar voorlopig even geen autopot meer. De planten zien er gewoon niet fris uit ondanks dat de topvorming wel gewoon goed gaat is het gewoon niet leuk kweken met gele planten. Een paar foto's
 3. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Laatste run heb ik ze 11 weken op 12/12 laten staan. Dit was wel met HPS en op aarde, dit was een sog met maar 2 weken voorgroei 1week in 9x9 potjes onder T-Neon en 1 week in 11 liter potten dus dan duurt het wel iets langer voor ze echt in bloei schieten. Denk dat ze deze run sowieso sneller afbloeien gezien de planten niet happy zijn. De breeder geeft aan 9 á 10 wkn bloei.
 4. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Dag 40 op 12/12:
 5. Ja las het net inderdaad. Ben benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.
 6. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Dag 32: op 12/12 (dag 22 werkelijke bloei) De dames gaan lekker na omstandigheden. Flinke sneeuw voor dag 22 werkelijke bloei al komt het op de foto’s niet echt over.
 7. Head Honcho

  Lucky Queen onder 15 x 1212 Citizen

  Zien er smakelijk uit in ieder geval!
 8. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Ja inderdaad die plant was de prullenbak nog niet eens waard. De achterstand komt vooral doordat deze pas 14 dagen 12/12 heeft gehad. Maar zo lang de toppen blijven groeien hoor je mij niet klagen, na 22 dagen 12/12 heb ik nog niet zulke toppen gezien. Denk dat dit 8 dagen werkelijke bloei is.
 9. Head Honcho

  5x Lemon Haze onder Fluence LED in AutopotXL met Cocos

  Kleine update om het een beetje levendig te houden hier. De planten zien er natuurlijk nog steeds niet zo uit als ik had gewild maar dat was te verwachten met PH problemen. Volgende ronde gaan de Autopots er gewoon uit denk ik. Buiten de PH problemen lijkt het systeem niet geheel goed te werken. Sommige trays zitten constant vol en sommige zijn constant half vol dus weinig eb/vloed principe. Twee planten van de vier in Autpots zijn erg geel en zien er ziek uit. Er zijn ook positieve dingen, de top ontwikkeling gaat als een speer ondanks dat sommige planten er niet uit zien lijken de toppen voor te lopen op de HPS kweekjes op aarde. De vergeling lijkt verder geen invloed te hebben op de top ontwikkeling, de meest gele plant heeft de dikste toppen tot nu toe. De plant linksvoor (die ik had verwijderd) heb ik na een hevige reanimatie in een 30 liter pot gedaan met lightmix en canna terra voeding. Deze plant ziet er nu het beste uit van allemaal. Deze heeft wel een weekje achterstand opgelopen gezien deze een weekje extra 18/6 heeft gehad onder T-Neon. Deze heb ik daarna weer in de tent gezet. Achteraf jammer dat ik zie niet allemaal overgeplant heb in aarde. Paar foto's van dag 22 op 12/12:
 10. Head Honcho

  Gavita Pro 1650E LED

  Komt meer warmte vanaf dan je denkt. Ik heb de Fluence en komt meer warmte vanaf dan bijvoorbeeld cxb3590 cobs. Het is geen stralingswarmte kan het gewoon vastpakken. Maar het wordt wel makkelijk 26 graden in een 120x120 tentje. Met het raam open snachts en 3 graden buiten. Ik blaas de warmte wel naar beneden met een ventilator.
 11. Head Honcho

  Gavita Pro 1650E LED

  Nadeel van de Gavita is dat de advies hoogte 60cm is tegenover 15cm van de Fluence
 12. Head Honcho

  plantjes Johan week 4.jpg

  PH problemen?
 13. Head Honcho

  Gavita Pro 1650E LED

  De goedkoopste die ik zo snel zie is rond de $1350,- USD in de states. Fluence is $1500,- USD in de states.
 14. Head Honcho

  Gavita Pro 1650E LED

  Volgens mij zit het met canopy penetration juist heel goed met die osram en samsung chips hoor die Fluence en Gavita gebruiken.