D-wonkru

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About D-wonkru

 • Rank
  Maagd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. D-wonkru

  Show the Bong

  Afgelopen weekend mijn nieuwe bongs binnen gekregen van waterpijp-bong.nl. Wauw, wat een mooie dingen zeg! Heel erg blij mee! Ook een leuke stash book gekocht, doos dat er uit ziet als een boek om alle rookwaar en tools in om te bergen.
 2. D-wonkru

  Show the Bong

  Bedankt voor de tip, had het gezien! Heb vanavond ook zo’n soort bong besteld. Als ik hem binnen heb, zal ik ook wat foto’s posten.
 3. D-wonkru

  Show the Bong

  Wauw ? dat is echt een hele gave bong, @Test@ment ! Erg uniek, heb nog nooit zo’n soort bong gezien. Ik wil ook wel zo iets hebben. ?
 4. D-wonkru

  ADHD/ADD

  Ikzelf niet, maar zowel mijn broer als mijn neefje hebben ADHD. Beiden zweren bij het gebruik van wiet, maakt ze rustig en minder hieperdepieper (duh!) Het lijkt ook wel alsof zij minder stoned worden van dezelfde hoeveelheid als ik, wat misschien ergens wel logisch is. Gebruik van wiet heeft zeker een positief effect op ze. Ze roken het allebei via een bong. Via hen ben ik zelf ook met een bong gaan roken, gecombineerd met actieve kool koolstoffilter. Gewoon als tussenstuk adapter tussen de bowl en je bong. Dat maakt echt verschil, ook in smaak. Zo filter je toch weer wat rommel uit de rook. Zeker ook voor medicinaal gebruik erg interessant.
 5. Wat zou je willen verdampen? Ik ben geen medicus, maar ondanks dat de damp zelf niet ‘schadelijk’ hoeft te zijn, kan ik me voorstellen dat het wel uitmaakt wat je verdampt. Wij zijn allemaal wiet gebruikers, maar er zijn genoeg studies die aanwijzen dat THC ook negatieve kanten heeft. Dat naast de studies die ook juist positieve effecten onthullen. Maar de damp zelf is niet schadelijker dan de (verontreinigde) lucht die je buiten inademt. Los van dat is er ook nog verschil tussen bespoten wiet en/of gebruik van veel pesticide bij de kweek tov biologische wiet. Gebruikte zooi op de wiet krijg je ook binnen. Er is ook een gigantisch verschil tussen mediwiet (gekweekt voor medisch gebruik) en de heftige wiet die je in een gemiddelde shop koopt.
 6. D-wonkru

  Screen of spoon? Of...?

  Tnx Weedhead. Ben vanavond met een spoon aan het klooien om te zien of ik het wat vind. Maar ehm tja, ik vind het eigenlijk niet zo heel handig. De spoon valt er steeds uit, of gaat schuin staan. Je moet dan wel een erg diepe bowl hebben. Normale screens blijven gewoon zitten. Of doe ik iets niet goed? Zou er nog verschil in spons kunnen zitten? Ik heb nu een spoon van black leaf https://www.waterpijp-bong.nl/rookbenodigdheden/screens-gaasjes-zeefjes/black-leaf-steel-spoon-screen-12-mm-headshop
 7. D-wonkru

  Puur pijpje

  Puurpijpje heel af en toe, voor onderweg idd. Maar het liefst toch wel gewoon een bong, ook puur maar dan wel water gefilterd en gekoeld! Of nog beter, met een extra actieve kool tussenstuk / adapter.
 8. D-wonkru

  Screen of spoon? Of...?

  Wanneer gebruik je bij het roken van een bong een (pipe) screen en wanneer een spoon? Of is het een persoonlijke voorkeur? En hoe gebruik je precies zo een spoon?
 9. D-wonkru

  Hallo dan

  Hallo dan, ik ben nieuw hier. Althans, lees al wel wat jaartjes mee, maar nooit geregistreerd, tot nu dan. Ik ben 39 jaar jong en voornamelijk een bong roker.