Herbalist

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Herbalist last won the day on October 12 2018

Herbalist had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About Herbalist

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Herbalist

  scrog op balkon

  laatste is ook binnen. 60% bruine haartjes, bijna volledig milky trichomes. toppen niet zo dik maar wel frosty. Geen toprot wel meeldauw,. Moest een paar procent wegsnijden. Zo stond ze er nog bij vandaag: Het totaal van de scrog komt vermoedelijk op ongeveer 130 gram droog. De Anti Mold Strain van Greenhouse heeft t wat toprot betreft goed gedaan. Niks gezien. Niet slecht voor eind oktober. Irie vibes to all! Herbalist Out.
 2. Herbalist

  Hallo ik ben rob .ben nu paar weken op de forum site

  Mooi Rob. Welkom!
 3. Herbalist

  scrog op balkon

  Klopt. Heb net die van de bovenste foto binnen gehaald. Nog geen toprot en voornamelijk milky trichomes, zie foto (x20)...en een paar mooie dikke toppen Het begon te regenen, anders had ik die andere ook nog binnen gehaald.
 4. Herbalist

  Bazterd's tuintje

  Mooi man!
 5. Netjes dat je de oorzaak hebt gevonden. Denk optie twee. Lijkt me toch het beste en het veiligste. je hebt snel gehandeld bij dus dat trekt nog wel bij. Er is genoeg gezond blad voor assimilatie. paarse stelen zijn van de stress. komt weer goed. bij zo'n hoge ph in de pot krijg je in ieder geval problemen met de Fosfor-huishouding. Calcium en Magnesium worden bij een hogere ph juist beter opgenomen ik zou spoelen met aangezuurd water met lichte EC max 0.8 of zelfs geen voeding . even resetten. Kunnen ze prima hebben. Met 40% perliet in de pot is dat zo weer droog en dan door met 1.0 EC en via 1.2 weer naar 1.4.. je zit toch nog in groei? Pas naar bloei gaan als de problemen zijn opgelost en de groei er weer in zit.
 6. Herbalist

  Sebas Goes outdoor ?

  Nice. Is weer mooi binnen. laat m je goed smaken!
 7. Herbalist

  scrog op balkon

  ja kan snel gaan. Ik wil er eigenlijk niks meer aan doen of heb je nog een tip? infectie is nog licht, moest moeite doen om drie plekjes op één foto te krijgen: zo staan de toppen er nu ongeveer bij van de andere twee: eentje dikt niet echt goed aan:
 8. Herbalist

  scrog op balkon

  Thanks. ja denk ik ook ongeveer 40. ik check de trichomes en haal ze binnen als ik de eerste amber zie verschijnen, meestal is dan ook nog een percentage helder. door de hoge thc concentraties van tegenwoordig vind ik dat het prettigste roken. heb deze redelijk vroeg binnen gehaald omdat de toppen compact werden en toprot voor wil zijn. Ongeveer 90% milky en 10% helder
 9. Herbalist

  scrog op balkon

  Eerste plant klaar, eind zevende week bloei, geen toprot, redelijk frosty, nog twee te gaan, zag vandaag de eerste meeldauw. Ze hebben nog tien dagen tot twee weken nodig...
 10. hmm ja, die ene is wel erg aan het verkleuren. Lijkt op N tekort, hoeveel water nemen ze momenteel op per dag? denk toch ff één plantje flushen en runoff meten om te weten wat er precies aan de hand is.
 11. Herbalist

  boswandeling heeft last van natte voeten

  Je bent nooit te oud om te leren?‍? Beter enthousiast dan iemand bespotten, nietwaar?
 12. Staat er mooi bij. Zo te zien gaat t prima met de autopots. Ik had geen korrels gebruikt voor onderin en ze dronken ook niet zo goed als bij jou. Had eigenlijk eerst even de werking onder de knie moeten krijgen ipv meteen een hele opstelling te maken. kan altijd nog.
 13. Herbalist

  Even voorstellen...

  Mooi plantje. Heb je al eens autoflowers geprobeerd? Die kunnen al in juli klaar zijn en er zijn volop Medi-varianten met veel CBD
 14. Herbalist

  Even voorstellen...

  Welkom Jacqueline, Succes met het oogsten van je Kush. Staat ie er mooi bij? Herbalist