Stefano013

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Stefano013

 • Rank
  Maagd

Recent Profile Visitors

162 profile views
 1. Beste leden. Ik heb me hokje af?hij moest gekeurd worden, helaas is het niet goedgekeurd?omdat mijn trafo's niet tegen 'iets van ijzer' aangingen. Ik heb het nu aangepast dat is gelukkig in orde. Nu mijn lamp... Ik heb 2 x adjust a wing kappen. Een had ik al een lange tijd en daar zat een aarde aansluiting op dus die was in orde Mijn 2 de lamp heb ik pas aangeschaft, tot mijn verbazing zag ik dat er geen aade aansluiting op zit.? Ik heb op dit forum nagekeken, en las dat dat nvt is omdat het van kunstof is??? Nouw ik maak hem vervolgens zonder aarde vast Dit mocht dus niet.! Ik heb het nu zo gemaakt! Mijn vraag aan jullie , is dit veilig? Omdat er aarde op mijn lampekap is verbonden.? En niet meer in de kap zelf is? Ik had het ook via de zijkant kunnen doen doormiddel van een bout langer te maken en het vervolgens daar aan te maken met een moer ofzo, maar dan kan ik me fitting niet meer in hoogte verstellen. Tips welkom.
 2. Zo zo! Nu ben ik eindelijk klaar met bouwen ze doen het nu weer goed ze stonden eerst inde kast waar nu me moeder staat(gg#4) Aleen weet ik niet zo goed wat verstandig is om te doen met het moederplantje moet ik deze heletijd afboeien en elke x weer een paar stekken tot moeder laten groeien? Of haar heletijd snoeien en vervolgens heletijd gebruiken? Ik kweek op een aparte groep met 800 watt + adjust-a-wing kappen ( 1 zonder aarde wat ik vreemd vind) heb een 1200c afzuiging er bij +een can-lite file Afmeting kweekruimte (lbh) 170x120c220 hokje is van spaanplaat (hoop op geen problemen trouwens van spaanplaat) Afmetingen voorgroei kastje ongeveer 1m2 + ledlamp en afzuigertje zitten op een verleng kabel( is dit erg?) Ik zou graag wat meer tips willen ivm stekken maken van moederplant en moederplant behouden of? Mvg
 3. Stefano013

  (Nieuw)

  Dankje was eerst aan het twijfelen over het spaanplaat maar denk nu dat het wel gaat
 4. Stefano013

  (Nieuw)

  Ben er druk mee bezig ik post snel een topic! Dankjewel voor belangstelling
 5. Stefano013

  (Nieuw)

  Een goededag beste mede kwekers of gebruikers! Ik wil me even voorstellen, ik ben uitgenodigd door karel de kweker om deel te moegen nemen aan dit prachtig platform! Momenteel ben ik net klaar met me bloei hokje en ben nu me voorgroei kastje maken. Mijn opstelling.. Een softbox 1400m3 (ofzo). + 2x 400 watt hps lampen. Afmetingen zijn 120diep 160 lang 210 hoog. Me filter hangt boven in me hokje en afzuiger er buiten(zie fotos) Nouw dit ben ik Groetjes!
 6. Stefano013

  Eerste binnenkweek

  Buisventilator
 7. Stefano013

  Eerst hokje

  Pas begonnen met bouwen. Heb spaanplaat p2 ga deze goed afgronden en lakken. Daarover komt nog folie.