OGDread

Members
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

About OGDread

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. OGDread

  Belgian Neighbour seeking for tips and advice

  Het was inderdaad niet helemaal dicht gegroeid, dus volgende keer wat langer voorgroeien. Met maar 5 planten is vind ik, hoofdtop buigen, of toppen, een must. Het snoeien is voor mijn gevoel, wel heel drastisch geweest. Niet elke soort kan dat goed verdragen. Haze's, sativa dominanten, snelle groeiers, kunnen het vaak wel goed hebben. Korte tragere indicas vaak minder. check bv HH (flink gesnoeid, maar niet ZO drastisch als jij, en een soort die het kan hebben):
 2. OGDread

  Belgian Neighbour seeking for tips and advice

  Het was inderdaad niet helemaal dicht gegroeid, dus volgende keer wat langer voorgroeien. Met maar 5 planten is vind ik, hoofdtop buigen, of toppen, een must. Het snoeien is voor mijn gevoel, wel heel drastisch geweest. Niet elke soort kan dat goed verdragen. Volgende keer gaat het sowieso beter, maar je hebt alvast een lekker wietje om te roken!
 3. OGDread

  Belgian Neighbour seeking for tips and advice

  tres chic chichi
 4. OGDread

  o-white onder mcp12 op omnipotent

  Wat ik sowieso doe, is bladvoeding om de dag tijdens de gehele pre-flower fase. Ik stop pas als er duidelijk toppen komen. Tot die tijd is de spint zo onder de duim te houden. Mijn bladvoeding is een lichte N oplossing met wat silica. Thats it. De problemen komen (bij mij, YMMV) altijd daarna. Vaak bij de inlaat, en -sneller- op de plekken waar de plant (te veel) windstress krijgt. Lucht verversen prima, maar -tocht- is een killer. Bestrijdings mijten (van biobestrijding) heb ik niet veel resultaat van gezien. mijn ervaring anwayz...
 5. OGDread

  o-white onder mcp12 op omnipotent

  Kijk, een studie als dit: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3609379/ Zal het hier nooit worden. Maar wat best kan is kijken of iemand die altijd last van spint heeft, dat werkbaar kan houden...
 6. OGDread

  Multi Cob Panel 12 Test van Rubol

  Ik zou deze https://www.rubol.nl/product/rubol-pro-line-v2-frame-5-cob/ wel eens willen testen. Twee ervan lijken mooi voor een 1.2x1.2 Of de 4 cob variant voor een 1x1 Dat onbreekt bij Rubol helaas, info over de bedoelde oppervlakte en hoogte.
 7. Hehe, nu ja, ik bedoel dat je met minimale middelen (voor een maximale efficientie!) en omgeving voorbeeldig bezig bent. Je licht is 100%, je lucht is 100% en je medium, water en voeding zie ik ook niets mis mee. Goedkoop is vaak duurkoop, dit betaald zich terug.
 8. Prachtig hoor. Met minimale setup bijna perfect kweken, dat kunnen we in de lage landen toch nog. Bouwverslag is ook fantastisch.
 9. OGDread

  16 Amnesia 410 watt TGL

  5e week bloei. LV tussen 50 en 58% Temp 20-27 We geven meer bloei en topmax nu, ec 1.4 Alles is netjes donkergroen.
 10. Zaai en stekgrond heeft vaak minimaal voeding, dus je instinct is prima. Zolang ze niet bloeien, werkt foliar feed ook prima, twee keer per week ofzo.
 11. OGDread

  5 x green gelato onder 600w

  Een groei dagboek bijhouden is overigens een goed idee.
 12. OGDread

  old shizzle

 13. OGDread

  Ledthemgrow 250watt skunk kweekverslag

  45-50% gaat het snel. Ja de stengel moet netjes knappen.
 14. Dat moet groter. 1 plant, onder 200 watt op 90x90 .. Ik denk dat je met een speciekuip van 60 liter beter af bent... Kleiner, vanaf 25L zal het wellicht wel gaan, zal je veel moeten wateren op het eind. Toppen, scroggen en breed maken.
 15. OGDread

  16 Amnesia 410 watt TGL

  Valt mee. Het staat strak gespannen. Had vroeger een hard net op pootjes, maar om er een te knutselen die ik kan verstellen en past in mijn tent gaat me te ver. Netje is overigens een secret jardin 1.2x1.2 en die past precies in de gorilla 1.2, elastisch en dus prima te spannen. Begint wel lekker te ruiken nu!