Ricardo van Luik

Members
 • Topic Teller

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

1 Neutral

About Ricardo van Luik

 • Rank
  Maagd
 1. Ricardo van Luik

  Wat te doen aan die kou

  Thanks DeVos. Ga erover nadenken. Moet zeggen dat ze het aardig goed doen nog. Hopen dat de sneeuw weg blijft.
 2. Ricardo van Luik

  Mooi dit!

  Thanks, heb t gelezen. Zal me inhouden, haha. Grapje. Weet ook veel over legal highs als nitro ecstasy en kanna enzo.. Dat is legaal dus mag gewoon, toch?
 3. Ricardo van Luik

  Wat te doen aan die kou

  He mensen, Ik groei in m'n schuur. Heb een beetje een verrotte tent met normale lampen. Doe er al jaren mee en gaat steeds goed. Vorig jaar was het volgens mij niet zo koud als nu tijdens mijn groei. Met die sneeuw merk ik echt dat het koud wordt en m'n planten worden er niet zo blij van. Vindt het ook niet verstandig om kacheltjes neer te zetten als ik weg ben. Tips voor me?
 4. Ricardo van Luik

  Mooi dit!

  He Guys, Ben een levensgenieter die zich heel erg met (soft)drugs bezig houd. Vindt het in mijn vrije tijd leuk om mensen te helpen en zelf een beetje rond te kijken naar andermans verhalen. Heb best veel kennis op het gebied van drugs maar wil er nog meer van weten, dus vandaar dat ik af en toe ff op t forum kijk en dingen plaats.
 5. Ricardo van Luik

  koopadvies vaporizer gevraagd

  PAX 3 is fantastich en lekker klein. Je krijgt 10 jaar garantie. Heb die van mij al iets langer dan een jaar en werkt nog prima. Zou m altijd online bestellen want dan is ie veel goedkoper dan in de winkel. Voor het advies of uitleg hoe je het niet te doen, er staan genoeg filmpjes op internet en uitleg bij webshops.
 6. Ricardo van Luik

  Advies gevraagd.

  He Loutje, Rustig beginnen is altijd een goeie. Straks geef je veel geld uit en kan je alles weggooien. Je kan ook altijd oefenen met Futura Hennepzaden. Die zijn legaal en super goedkoop. Ik raad je aan om wat blogs te lezen over groeien. Bekijk Dutch-Headshop, Zamnesia of CNNBS is. Dat zijn ook webshops en hebben echt alles en goeie informatie!