Ricardo van Luik

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Ricardo van Luik

 • Rank
  Maagd
 1. Ricardo van Luik

  Blad probleem amnesia

  Je temperatuur is wat hoog, dat is niet erg. Maar dan moet je wel zorgen dat ze genoeg water en voeding krijgen. Aan je laatste foto's te zien helemaal.... ze zijn te droog. Mocht je nou na de tips van iedereen nog problemen hebben.... er zijn blogs over bladproblemen waar je specifiek kan zoeken naar wat er aan de hand is. Met plaatjes van bladeren, heeft mij gehlopen.
 2. Ricardo van Luik

  Autoflowers en jij

  Sorry voor de extreem late reactie. Wil wat Amerikaanse strians gaan proberen dit jaar. heb deze gekocht: https://www.dutch-headshop.nl/gorilla-glue-gefeminiseerd-5-zaden-huismerk Vind deze wat duur maar lijkt me wel heel gruwelijk https://www.dutch-headshop.nl/lemon-zkittle-dutch-passion-gefeminiseerde-wietzaden-5-stuks Waarschijnlijk worden het deze https://www.wietzaadjes.nl/merken/huismerk/zkittlez-huismerk/ Huismerk is echt de shit. Iedereen die ze haalt hoor ik er positief over en het scheelt soms echt een hoop geld. Zoek nu een nieuwe ruimte voor binnenkweek.
 3. Ricardo van Luik

  Autoflowers en jij

  Persoonlijk ben ik van mening dat je pas met autoflower moet gaan werken als je de mogelijkheid niet hebt om een goede kweek op te zetten met 'normale' zaden. Voor mij kon het allemaal niet zo lang duren dus daarom heb ik gekozen voor autoflowers vorig jaar. Ik had deze https://www.dutch-headshop.nl/jack-diesel-express-positronics-5-autoflower-gefeminiseerd Gezocht op autoflower met hoogste THC gehalte. Deze heeft het wel echt waargemaakt! Heerlijk wietje geworden. Ik heb hem toen ergens eind mei geplant en zoals je weet gaan ze vanzelf in de bloei. Heb wat groeistimulators gebruikt (gekocht bij dezelfde site). Ik was echt aangenaam verrast en ik schat dat ik er zo'n 40 gram per plant vanaf heb gehaald. Uiteindelijk tegen de 200 gram aan uit 5 planten! Als je binnen gaat kweken moet je autoflowers tijdens de groeiperiode HEEL VEEL licht geven! In combi met groeistimulator worden ze dan toch nog redelijk groot. Succes! P.s. Ik ga dit jaar voor normale seeds. Heb er al een paar op het oog maar wie heeft er hele goeie? Ik ga een kweekverslag bijhouden!
 4. Ricardo van Luik

  Wat te doen aan die kou

  Thanks DeVos. Ga erover nadenken. Moet zeggen dat ze het aardig goed doen nog. Hopen dat de sneeuw weg blijft.
 5. Ricardo van Luik

  Mooi dit!

  Thanks, heb t gelezen. Zal me inhouden, haha. Grapje. Weet ook veel over legal highs als nitro ecstasy en kanna enzo.. Dat is legaal dus mag gewoon, toch?
 6. Ricardo van Luik

  Wat te doen aan die kou

  He mensen, Ik groei in m'n schuur. Heb een beetje een verrotte tent met normale lampen. Doe er al jaren mee en gaat steeds goed. Vorig jaar was het volgens mij niet zo koud als nu tijdens mijn groei. Met die sneeuw merk ik echt dat het koud wordt en m'n planten worden er niet zo blij van. Vindt het ook niet verstandig om kacheltjes neer te zetten als ik weg ben. Tips voor me?
 7. Ricardo van Luik

  Mooi dit!

  He Guys, Ben een levensgenieter die zich heel erg met (soft)drugs bezig houd. Vindt het in mijn vrije tijd leuk om mensen te helpen en zelf een beetje rond te kijken naar andermans verhalen. Heb best veel kennis op het gebied van drugs maar wil er nog meer van weten, dus vandaar dat ik af en toe ff op t forum kijk en dingen plaats.
 8. Ricardo van Luik

  koopadvies vaporizer gevraagd

  PAX 3 is fantastich en lekker klein. Je krijgt 10 jaar garantie. Heb die van mij al iets langer dan een jaar en werkt nog prima. Zou m altijd online bestellen want dan is ie veel goedkoper dan in de winkel. Voor het advies of uitleg hoe je het niet te doen, er staan genoeg filmpjes op internet en uitleg bij webshops.
 9. Ricardo van Luik

  Advies gevraagd.

  He Loutje, Rustig beginnen is altijd een goeie. Straks geef je veel geld uit en kan je alles weggooien. Je kan ook altijd oefenen met Futura Hennepzaden. Die zijn legaal en super goedkoop. Ik raad je aan om wat blogs te lezen over groeien. Bekijk Dutch-Headshop, Zamnesia of CNNBS is. Dat zijn ook webshops en hebben echt alles en goeie informatie!