Baseman

Members
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Baseman

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Recent Profile Visitors

174 profile views
 1. Baseman

  Ff voorstellen

  De opbrengst.
 2. Baseman

  Ff voorstellen

  Ik kan het helaas niet wegen maar heb nu 2 weckpotten van 1.8 liter voor ruim 3/4 vol. Het effect hiervan valt me echter tegen. De trichomen waren zeker melkachtig en nauwelijks amber en als ik het gebruik in de vaporiser merk ik nauwelijks iets. Ik experimenteer nog maar even wat door.
 3. Baseman

  Ff voorstellen

  Alles hangt te drogen. Gaat binnenkort in de weckpotten. Ik ben ook heel benieuwd 😉
 4. Baseman

  Ff voorstellen

  Ik heb drie dezelfde zaadjes besteld en er drie verschillende planten uit gekregen. Ze ruiken elk anders, ze groeien en bloeien verschillend maar omdat het ook een "leer" project is maakt het me niet zoveel uit. De MCP bevalt me nog steeds prima. Een verbetering zou kunnen zijn dat de heatsink vierkant is zodat het lichtbeeld ook vierkant is maar zou er ook twee naast elkaar kunnen hangen natuurlijk 😉
 5. Baseman

  Ff voorstellen

  Nog wat foto's voor Edjuhhh Zal niet lang meer duren nu. Ik had al wat meer vergeelde bladeren verwacht, alles is nog mooi groen.
 6. Baseman

  Ff voorstellen

  Ze krijgen beide 3.5 ml/liter cocos A en 3.5 ml/liter cocos B van Plagron en 0.5 ml/l Calmag en staan uiteraard in cocos. Ph is dan ca. 5.8
 7. Karel, misschien dat jij dit weet als "spint expert":(. Ik trof er hier eentje van aan op mijn plant, is het een spin of de gevreesde spintmijt?

   

  IMG_20190522_213858.jpg

 8. Baseman

  Ff voorstellen

  De planten (zou zelfde soort zijn?!) ontwikkelen heel verschillende toppen. De een lijkt me normaal en de andere is zo maar schriel. Iemand een idee waar dat door kan komen?
 9. Baseman

  Ff voorstellen

  Hier wat pogingen om de trychomen scherp in beeld te krijgen. Valt nog niet mee zoals je ziet. Ze lijken me al bijna goed maar dat is veel te vroeg toch? De dames hebben op 3 april voor het eerst licht gezien. De bloeiharen zijn vrijwel allemaal nog wit.
 10. Baseman

  Ff voorstellen

  Gewoon ff een mooie foto.
 11. Baseman

  Ff voorstellen

  Net even wat foto's gemaakt. De MCP staat op 124 Watt, en vanaf vandaag op 175. De plant in de rode bak blijft erg achter en heeft misvormd blad. Staat er nog bij maar zal niks worden verwacht ik. Of het resultaat tot nu toe representatief is voor de MCP weet ik niet, ik heb voor kleine auto's gekozen, de volgende mogen wat groter groeien. De lst gaat best goed, niet getopt oid maar met touwtjes laag gehouden.