Baseman

Members
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About Baseman

 • Rank
  Wake 'n Baker

Recent Profile Visitors

364 profile views
 1. Baseman

  Ff voorstellen

  Nog even een fotootje van mijn nieuwe setup. Een grote defecte horeca koelkast op de kop getikt en omgebouwd. MCP 12 en een Amnesia Haze auto er in.
 2. Baseman

  Heeft het wel zin?

  Het blijkt dat die 2.5 gram ook werkt.? Een stuk subtieler maar dat is ook wel fijner. Deze keer al na een uur of zo. En de combi van de boter met iets hartigs is een stuk beter te pruimen dus het krijgt een tweede kans. Niet misselijk deze keer, stukken beter. De wiet is wat bruin geworden in de boter, ik vermoed dat het "verbrand" is geraakt, zo smaakt het ook maar het werkt wél dus volgende keer beter opletten. Het valt me op dat het kweken maar zeker ook het gebruiken een leerproces is. Alleen daarom al leuk.
 3. Baseman

  Heeft het wel zin?

  Ik had ca 400 gram kokosolie en 40 gram wiet. Had er 5 gram van op en dat merkte ik wel (na 3 uur?!) nu 2.5 gram met wat noodles gemengd. Nog steeds vies maar wel beter weg te krijgen. Ben benieuwd wat het gaat doen, ik laat het nog weten.
 4. Baseman

  Heeft het wel zin?

  Gisteravond om 7 uur een theelepel ingenomen. Wat is dat vies joh, heb het te lang en te heet gestookt denk ik. Anderhalf uur later, geen effect en nog een lepeltje ingenomen, weer anderhalf uur later boem! Ineens alles zwaar, lui en vooral vreemd. Maar wel lekker afgezien van het misselijke gevoel sinds de eerste lepel. Eindelijk eens wat effect van mijn kweek. Ik ga de rest niet opeten denk ik, te smerig... Maar weer wat geleerd en zo gaan "we" verder?
 5. Baseman

  Heeft het wel zin?

  Hoi fsmidt, Bedankt voor je uitgebreide reactie. Ik rook al geruime tijd niet meer en dacht dat verdampen wel iets voor me was, toen het weinig effect gaf ben ik het maar puur gaan roken in een waterpijpje. (hoesten) Aangezien ik 40 gram knipafval (suikerblaadjes) van mijn "quick one's" binnenkweek op kokosaarde nog had liggen dacht ik het te gebruiken voor kokosboter en heb dat vanavond gedaan. Morgen maar eens testen. Dit knipafval lag nog los op mijn droogrek (open en bloot) dus ben benieuwd of het wat gaat doen. Kan ik m'n bewaarde fan leaves ook nog ergens voor gebruiken misschien?! Ik heb de kokosolie met het wietpoeder verwarmd naar 120 graden en drie uur op die temperatuur laten staan. Heb ook nog twee weckpotten met toppen staan dus kan nog wel wat uitproberen. Een setje amnesia haze zaden staat al in bestelling dus als ik daar geen effect van krijg dan ligt toch echt aan mij ;-)
 6. Baseman

  Heeft het wel zin?

  Hi S37, Ik zal me eens in rosin verdiepen. Ik begon met een verdamper, dat deed niet veel. Toen roken in een waterpijpje, was al wat beter maar krijg al snel last van mijn luchtwegen. Nu kokosboter gekocht en ben benieuwd of het wat meer effect zal geven. (denk zo wel hoger te kunnen doseren) Ben echter wel benieuwd of wiet van 7 maanden oud nog wat gaat doen. Onder het vergrootglas is alles transparant wat eigenlijk wit hoort te zijn?! ?
 7. Baseman

  Heeft het wel zin?

  Beste plantgenoten, Bij het oogsten van mijn binnen kweekje afgelopen juni waren de trichomen toch echt melkachtig echter nu ik ze nog eens goed bekijk is alles transparant. Ik wil er wietcocosolie van maken maar vraag me af of het (nog) wel de moeite waard is. Ondanks de melkachtige trichomen destijds heb ik er nooit veel effect van ervaren helaas en hoop op deze manier een grotere dosis te kunnen nemen. Is het normaal dat naarmate je wiet langer bewaart dat alles weer transparant wordt? Groetjes