El Magico

Members
 • Content count

  267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by El Magico

 1. El Magico

  Kast met beperkt budget

  Filter uit de kast en filterdoek voor de afzuiger
 2. El Magico

  Geschikte kweekset?

  @Tune Dingen worden veels te warm, bouwkwaliteit is maar meh, klantenservice sucks en voor dat geld heb je een degelijke lamp.
 3. @greentjeonatrip zou gij niet beter gewoon is een topic maken met hoe gij het allemaal doet... hint hint
 4. El Magico

  Geschikte kweekset?

  Zonder voedingskabel gaat het niet werken he Moest die Rubol lamp niet beter zijn zou ik het niet zeggen he... ik raad NOOIT rommel aan
 5. El Magico

  Geschikte kweekset?

  Deze is iets duurder dan die cheapass buisfans maar stiller dan die van G-tools https://www.nomercyshop.nl/Klimaat_en_Luchtbehandeling/Ventilatoren/Buisventilatoren/vents-nl/vents-125-quietline-k-duo-axiaal-ventilator-o-125-mm-145-m3-197-m3.html Lamp neemt ge dees https://www.rubol.nl/product/rubol-josephine-135w-diy-kit/
 6. El Magico

  Geschikte kweekset?

  Zowiezo gene Mars Hydro...
 7. Zet uw afzuiging dan harder he slimme Mijn droogtent is kleiner (60x60x140) en de afzuig staat sinds het begin op 100% wat een kleine 200m³ zou zijn volgens de specs (Heb ik niet gechecked met m'n anemometer). LV zakt zo 1 a 2% per dag hier. Dat van die Xiaomi... had al zo'n vermoeden... op de duur heb je 87 gateways staan. De TH10/16 van Sonoff gebruik ik momenteel, minder fancy, geeft geen meldingen en dergelijke maar werkt via Bluetooth met eigen app en nooit verbindingsproblemen. Wat ik ook handig vind is dat het met een sensorkabel werkt, is net iets handiger om bijv tijdens je kweek de hoogte te regelen ivm met je planten.
 8. Hoe groot is die tent en hoeveel m³ afzuig zit er op ? Wel nice die van Xiaomi heb die al bekeken maar dacht dat dat je dan nog een gateway van hun moest kopen ook... met hun uitleg in verkracht Engels ook altijd.
 9. El Magico

  KritischeMassa zoekt advies

  Al wie dat zegt dat G-tools kwaliteit Is stond vanachter in de rij toen ze het verstand uitdeelden. Zo'n kleerkast lichtdicht maken ? Je kit ze compleet af langs binnen, zaagt een mdf plaat die net in de kast past. In die plaat zaag je een grote rechthoek uit zodat je eigenlijk een kader uit 1 stuk bekomt, persoonlijk zou ik hem ergens tss de 5 a 10cm breed maken. Ja je verkwist hout en je kan dit uit afzonderlijke stukken maken met deuvels en dergelijke maar dat is niet voor iedereen weggelegd vandaar deze oplossing. Die kader maak je dan vast door hoeken/schroeven afhangende hoe proper je het wil afwerken. Lik verf/folie en dan van die tochtbanden op die kader kleven, zelf zou ik er 2 of 3 doen zodat licht of lucht geen kans krijgt.
 10. El Magico

  Beste led lamp voor zaailingen?

  Contacteer hem en vraag het.
 11. El Magico

  Beste led lamp voor zaailingen?

  rubol.nl
 12. El Magico

  Afzuiging buisventilator stil krijgen

  Zeg niet dat het niet werkt he Maar is zeker niet het beste, degelijke buisafzuigers bouwen nu eenmaal meer druk op en zijn nog is stiller ook ze zijn alleen stukken duurder.
 13. El Magico

  Afzuiging buisventilator stil krijgen

  Softbox is totaal niet het beste zucht...
 14. El Magico

  drogen wiet

  Nope dat is bij Integra.
 15. El Magico

  550 m3 can lite filter

  @Jiffy welke gebruik jij ?
 16. El Magico

  Afzuiging buisventilator stil krijgen

  Als je dom advies wilt moet je dat zeker doen 😂
 17. El Magico

  Afzuiging buisventilator stil krijgen

  Vraag mij eigenlijk af of zo'n geluidsdemper veel meer dempt dan Sonodec.
 18. El Magico

  Afzuiging buisventilator stil krijgen

  Dat is een buisfan met variac ook hoor, nu mss wel niet ieder model want heb zo'n goedkope S-vents Quietline liggen en die bromt niet maar draait precies uit z'n as tss de 60-80% wat nog meer lawaai maakt dan gebrom Als je het stil wilt gebruik dan zo weinig mogelijk hulpstukken of ze nu uit metaal of plastic zijn die vergroten namelijk ieder geluid. Dan zit je met een muisstille afzuiger maar hoor je de luchtverplaatsing enorm. Werk zoveel mogelijk met Sonoconnect luchtslangen of nog beter maar duurder Sonodec. Daar is geen exacte wetenschap van, hangt af van dingen zoals de omgevingstemperatuur, warmte van de lucht die hij aanzuigt, merk, model, enz... Toen ik nog m'n Torin 550 gebruikte lag dit ergens tss de 35-40% en warmde hij niet op. Ben er zeker van dat ik nog lager kon gaan zonder dat hij opwarmt maar dan draait hij niet zo soepel wat natuurlijk af te raden is want daardoor ga je hem enkel sneller verslijten. Om u niet op extra kosten te jagen zou ge moeten zien of ge niet effe ne variac kunt lenen van iemand. Kun je testen of je die buisfan die je hebt er bromloos mee kan dimmen hoef je geen nieuwe afzuiger te kopen. In theorie zou dat moeten gaan maar ik zie dat je al een regelaar hebt op die fan en heb geen idee of dat problemen gaat geven met een variac. PS: Denk dat dit m'n langste post ooit was 😂
 19. El Magico

  Afzuiging buisventilator stil krijgen

  Een degelijke buisfan heeft amper luchtstroom nodig om zichzelf te koelen. Heb hier een Solar & Palau die al maanden op 20% staat te draaien en word geen graad warmer. Het zijn juist slakkenhuizen die vooral die koeling nodig hebben.
 20. El Magico

  Growerschoice Frosty Gelato

  Deze word door velen gebruikt
 21. El Magico

  Filter VS luchtvochtiheid

  Wat voor model heb je besteld ?
 22. El Magico

  fulvine zuur

  Het is maar dat je bij Ali niet veel zekerheid hebt met wat ze er allemaal indraaien dus neem ik liever het zekere voor het onzekere.
 23. El Magico

  fulvine zuur

  Van bij den Ali... jij durft meer dan ik lol
 24. El Magico

  fulvine zuur

  Zie net dat er nu "drinkwater" staat in hun datasheet, vorig jaar stond er riool of afvalwater 😂