Bierbud

Members
 • Content count

  303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bierbud last won the day on August 2

Bierbud had the most liked content!

Community Reputation

240 Excellent

About Bierbud

 • Rank
  Kweekmeester
 • Birthday 04/01/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

737 profile views
 1. Bierbud

  Rondje Critical RQS fem Mars Hydro TS1000

  Ik zet m'n stoeltje neer, zelf geen ervaring met dit soortje op het roken na dan :p. Hoelang verwacht je te moeten gaan groeien om je hokje vol te krijgen?
 2. Bierbud

  Cannabis chat box

  Ik mis het ook heel erg, nu kan ik niet meer spammen dat ik een update heb gedaan in m'n topic :p
 3. Mijn dames beginnen nu pas bloei te laten zien. Maar dat kan ook te maken hebben met de horizon vervuiling (licht) sinds ze kassen in de omgeving hebben geplaatst.
 4. Bierbud

  Ultra micro kweek

  Dit gaat een leuke bonsai worden!
 5. Bierbud

  AF Quick Ones eerste keer 2e ronde

  Veel rook plezier! Ik vroeg me wel af hoe je een topje "snel" droogt?
 6. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  Weer terug van weg geweest. Dag 12, Ik heb ze iets te nat gehouden volgens mij, de randjes begonnen een beetje te krullen maar nu gaat het weer de goede kant op. Deze is iets donkerder dan de rest, beetje leerachtig. Ook heb ik op 1 blad bruine vlekken, maar ik kan niet herleiden wat ze betekenen. En een zijaanzicht foto voor @Test@ment :p
 7. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  Je hebt er zelf dus ervaring mee? Nog een bepaald merk aan te raden?
 8. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  Dag 5, Aangezien ik last heb van een onbekend soort vliegjes heb ik wat vallen gezet. Als het de varenrouwmug is, die zijn slecht in vliegen en prefereren om over de aarde heen te lopen en te struinen naar dood plant materiaal, zal morgen mijn strip zeker een paar volwassenen moeten hebben gevangen.
 9. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  Dag 4, ze hebben er zin in!
 10. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  Dag 3
 11. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  Dag 2 Ze hebben er zin in!
 12. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  Zo daar ben ik weer tijd voor een kleine update. M'n huidige set up bestaat uit een Greenqube GQ80 (80x80x200) Er hangt nu 1 mcp12 boven, dat moeten er 2 worden binnenkort. Afhankelijk van wanneer ik er tijd voor ga maken. Filter is een empire die op een 125mm buisventilator staat aangesloten. Heel basic, maar het doet wat het moet doen. Dit wordt afhankelijk van het budget, nog geupgrade naar wat beters later in de kweek. (tenzij ik lui ben, dan doe ik het de volgende keer) Daar staan ze dan in hun nieuwe schoenen, uiteindelijk heb ik enkel de aarde los gewoeld en wat bacto, kalk en schimmels erbij gegooit. De dames waren erg gestrekt, zo erg dat 2 al omvielen, ik heb ze nu zo diep als mogelijk in de nieuwe pot gezet. Nou is het weer wachten en zien of alles gaat doen wat we willen dat ze doen. Ik heb gekozen voor 4 stuks omdat het 70% sativa is en geen idee heb hoe ze gaan groeien in m'n tentje. Ik heb het idee om ze allemaal te gaan stekken en een mooie moeder uit te zoeken,