Bierbud

Members
 • Content count

  436
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Bierbud last won the day on March 26

Bierbud had the most liked content!

Community Reputation

319 Excellent

1 Follower

About Bierbud

 • Rank
  Kweekbaas
 • Birthday 04/01/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,201 profile views
 1. Bierbud

  8 st Mimosa x TMC, 1st Amnesia en 1st Spumoni

  Mijn stoeltje staat, ben benieuwd man!
 2. Bierbud

  Bio Growerschoice silvergrape sherbert

  We gaan het zien Mr Green, ze zijn jammer genoeg nog niet optimaal gerijpt. Nu staan ze nog even in het donker omdat ik tijd gebrek heb.
 3. Bierbud

  Bio Growerschoice silvergrape sherbert

  Het is weer zover, de eerste schimmel is gevonden. Direct de (gevonden) geïnfecteerde toppen weg gehaald. de lampen heb ik ook direct uitgezet, geen zin om het risico te lopen dat het zich nog verder kan uitbreiden. Ze waren bijna klaar, dus ben benieuwd of het wat wordt.
 4. Bierbud

  Hvy Weight 2de ronde

  Ziet er weer knap uit zeg.
 5. Bierbud

  Bio Growerschoice silvergrape sherbert

  Ja dat blijft een dingetje, ze zijn gewoon te groot of m'n tent te laag. Leerpuntje voor de volgende ronde.
 6. Bierbud

  Bio Growerschoice silvergrape sherbert

  Begin week 8 bloei Weinig verschil tot op heden, maar ze gaan nogsteeds door. De herfst is zo langzamerhand aangebroken, nog een week of 2 en ze zijn optimaal gerijpt. Dit ga ik natuurlijk nog checken met m'n digitale microscoop. Foto's volgen later. Temp 16-27 graden, maar meestal is de nacht temp rond de 18. RH hangt zo rond de 50 a 65%
 7. Bierbud

  Bio Growerschoice silvergrape sherbert

  Eind week 7 bloei. Ze gaan ondanks de probleempjes met hitte en een mogelijk cal gebrek bij 1 van de dames nog lekker door. Ze lopen niet helemaal gelijk aan elkaar, de 1 is al iets verder en laat al bruine haren zien, de ander begint pas net uit te dikken. Ze worden in ieder geval lekker dik en compact, ruiken mierzoet en overdekt in een mooie witte laag. Dus eigenlijk niks te klagen! Genoeg gelul, tijd voor budporn!
 8. Bierbud

  Bio Growerschoice silvergrape sherbert

  Die staat er zeker te dicht op de uitschieters. Daar kan ik weinig meer aan doen. @Mr. Green boor tekort zou bijna niet moeten kunnen, aangezien ik kraanwater gebruik en met aarde werk. Ik heb toch maar de calmag opgevoerd in de hoop dat het iets gaat doen. Verder blijf ik het gewoon dagelijks monitoren.
 9. Bierbud

  Potgrond canna terra professional

  Het is een prima merk, maar heb het zelf nooit gekocht omdat ik goede ervaringen heb met de atami light mix. En zoals @Mr Green al aangeeft is een starterkit helemaal niet nodig. Als je een ongebleekt koffie filter gebruikt en een grip zakje, en dat in een keukenkastje tegen vertikaal ophangt ontkiemt je zaadje ook altijd.
 10. Bierbud

  Bio Growerschoice silvergrape sherbert

  Eind week 6 bloei, Temp 16-27graden RH 45-75% De dames gaan lekker door, wel merk ik dat de uitschieters het warm hebben zo dicht bij de lampen. Buigen lukt bijna niet, de stammen zijn erg stevig en knakken dan sneller dan dat je ze buigt. Ook laat 1 dame (naast de ventilator) rare roest plekken op d'r blad zien die ik niet kan plaatsen. Eerst dacht ik dat ze blauw werd door de lage nacht temperatuur. Maar dat pakte toch wat anders uit. Verder dikken ze nog steeds lekker uit, de geur is ook nog lekker zoet, maar zou wel graag de oorzaak willen herleiden.
 11. Bierbud

  Bio Growerschoice silvergrape sherbert

  Bedankt @Tat2peet Ben zelf ook heel erg benieuwd ernaar, maar we moeten nog even wachten tot ze lekker dik en wat rijper is.
 12. Bierbud

  Bio Growerschoice silvergrape sherbert

  Eind week 5, bloei. Zoals ik eerder al zei, ze ruiken heerlijk!! Onwijs Zoete geur verspreid zich door de ruimte als je er mee werkt. Waarbij volgens mij de sherbert wel dominant is. Temp varieert tussen de 18 - 28 graden. Waarbij het boven in de tent een stukje warmer blijft omdat ze daar te dicht bij de lampen staan. Deze groeit zelfs m'n lamp voorbij! Ze drinken nu zeker 40 a 50liter in de week. Aangemengd met de biobizz lijn die ik heb staan. De toppen zijn in ieder geval beeldschoon en bezaaid met tricomes.
 13. Bierbud

  Bio Growerschoice silvergrape sherbert

  Thanks, ze doen goed hun best! Ongeacht de kleine foutjes gaan ze lekker door. Ze ruiken overheerlijk zoet en plakken als de neten! Dit komt omdat ze te dicht op m'n lampen staan. De lange dames hebben er last van, ik heb ze geprobeerd opzij te duwen van de lampen voor zover het kon. Misschien dat ik nog een paar centimeter kan winnen als ik m'n filter verplaats.
 14. Bierbud

  Bio Growerschoice silvergrape sherbert

  Mid week 5, bloei.
 15. Bierbud

  Bio Growerschoice silvergrape sherbert

  Dat zou je inderdaad verwachten. Maar ik zit nu in week 5, en de strek is nu pas op z'n eind.