Bierbud

Members
 • Content count

  256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bierbud last won the day on April 5

Bierbud had the most liked content!

Community Reputation

184 Excellent

About Bierbud

 • Rank
  Kweekmeester
 • Birthday 04/01/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

595 profile views
 1. @snoop dat ziet er niet verkeerd uit zeg!! Hoop dat dit een beetje in de buurt gaat komen. M'n ruimte is nu natuurlijk niet ideaal in gebruik, maar gaat zichzelf zeker nog wel vullen... @DeVosik doe het soms om de licht penetratie en lucht stroom te bevorderen. Maar inderdaad maak je ze er wel tijdelijk kwetsbaar mee. Ik kijk even aan hoe en wat ze zelf met die bladeren doen, mijn grootste zorg is nu het oppervlak gelijkmatig krijgen en de dames tevreden houden
 2. Even een random foto bomb van gisteren. Zou ik hier nog wat blad en kleine topjes verwijderen? De bloei zit er al goed in!
 3. Zo alweer veelste lang geleden dat ik hier een update heb geplaatst. Maar eerst een reactie op @DeVos. Ik had inderdaad stekken kunnen nemen en die laten bloeien om te zien wie wat waar. Maar ik had er geen zin en ruimte voor eerlijk gezegd. Nadat ik 3 mooie mannen heb gevonden, die toevallig allemaal aan 1 kant van de tent stonden :/ hield ik nog 4 dames over. Ze staan nu een weekje of 2 op 12-12 en ik heb met m'n netje het gat gevuld en ze een stukje lager weten te maken. Ik heb geen stress dat het hokje niet gevult raakt, want dat lukt altijd wel. Wel twijfel ik nog sterk om wat bladeren te verwijderen onder het net, ze staan zo dicht op elkaar en ze groeien tegen elkaar en door elkaar. De tensio meter heb ik wel eindelijk onder controle. Die laat ik oplopen tot de 120 - 180 en dan water ik goed bij. Meestal staat die de dag erna op 80-90 en die daarna tussen de 120-180. Om en om dus zoals ik altijd al deed voordat ik die meter kocht haha. Verder is m'n water simpel kraanwater dat een nachtje of 2 in de gieter staat. Beetje biobloom gebruik ik zo nu en dan en om de week bacteriën.
 4. Eerste mannetje is gespot. Jammer genoeg 1 van de mooiere.
 5. Bierbud

  voorstellen snoop

  Misschien een idee om er een topic van te maken, maar dan niet in de wie is wie voorstel hoek :p
 6. Bierbud

  voorstellen snoop

  Gaat lekker daar Snoop! Ziet er mooi uit.
 7. Zo weer tijd voor een update, Week 9 sinds kiemen staat alweer voor de deur, maar eerst deze week afmaken. Ik ben al een tijdje aan het klote met m'n tensiometer, gisteren was ik het zat en heb ik m'n pot opnieuw Ingewaterd met 10liter kraanwater, 10ml biobizz bloom, 5ml fishmix en een schep colonized AG. Vanmorgen stond dan ook eindelijk m'n tensiometer op 70!! Nu bijhouden en kijken of ik hem daar kan houden. Verder groeien ze gewoon lkkr door nu, en ben ik wel klaar voor de bloei. Her en der zie ik wat overvoedings verschijnselen, en hebben sommige dames last van klauwblad. Echter voed ik praktisch nooit bij. Ook is het wel leuk om te zien dat ze allen net wat anders van elkaar zijn, denk aan blad structuur en kleur en groei eigenschappen. Zojuist m'n auto zaailingen uit de tent gehaald, dan kan ik hun grote zussen vandaag of morgen omschakelen naar 12-12. Nu nog voor mezelf even de knoop doorhakken of ik ze ga kaal plukken, aangezien ik helemaal geen licht heb wat m'n potgrond bereikt. Wat hadden jullie gedaan als je dit zo ziet?
 8. Kweek jij met biobizz? Wat is de meerwaarde van die 2? Als ik het lees dan zijn het uiteindelijk allemaal sapjes uit bieten.
 9. Waarschijnlijk enkel dat, en ik heb ook nog bloombastic staan voor het geval dat het nodig is.
 10. Nee ik heb enkel fishmix, grow en bloom gekocht.
 11. Hey heren, @fsmidtIk had ook al wat zitten researchen, en toen kwam ik bij overvoeden uit. Maar ja ik zit al op light mix zonder toevoegingen. Atans wat mycorrhizae, bacto en 2x fishmix. @Olav MolIk ben inderdaad een stuk natter als gewoon. Dit komt omdat ik een tensiometer heb gekocht die aangeeft dat het te droog is. Van de week heb ik er 7liter in gegooid en een dag later zat ik alweer tegen de 300 aan op de tensio.
 12. Week 8 is alweer begonnen, en hoogtijd voor een update. Ze zijn de ruimte mooi aan het vullen, wel blijven ze mooi klein, daar ben ik blij mee aangezien ik veelste lang aant voorgroeien ben ivm een paar zaailingen die nu meedraaien in de tent. De temperatuur is wat gezakt, aangezien het buiten de laatste week ook wat kouder is. Dag temp ligt nu rond de 24 a 25 graden, de nacht temp probeer ik rond de 19-20 te houden. Jammer genoeg 1 nachtje onder de 18graden gehad. Laten we hopen dat dat maar kortstondig was. 1tje die midden achterin staat is volledig verdrongen door de overige dames. Ik laat haar nog wel staan aangezien ik niet weet welke mannen en welke dames zullen worden na de omschakeling naar 12-12. Het toppen/fimmen heeft mooi uitgepakt, sommige dames hebben nu 4 hoofdtoppen. Heerlijk en dat voor een plantje van ca, 40cm hoog. Resultaat van het toppen, plus wat rare gekrulde bladpuntjes. Na het wateren heb ik de dames toch maar wat basis lst toegepast om wat ruimte te creëren voor de middelste dame en om de randen mooier op te vullen. Niks bijzonders nog. Ik ben beetje aant klote met het watergeven, heb nu een tensio meter gekocht en ik blijf maar rond de 200 a 300 hangen. Heb het pas 1keer rond de 120 gezien. Maar ja, ik heb nu 2keer fishmix meegegeven en nog een keer wat bacto toegevoegd verder doe ik er weinig aan en laat ik ze het zelf uitzoeken. Hebben jullie nog vragen, Advies of tips?!? Ik hoor ze graag.
 13. Zo bedankt voor de reminder! Het gaat lekker tot nu toe. 1tje is een beetje verdrongen door de rest, maar ik hoop dat dat nou precies een man wordt haha. Ik zal zo even een echte update plaatsen.
 14. Bierbud

  5X Bubble Sannie's Way

  Zo dat ziet er mooi uit! Lekker gedaan, de trichomes zijn nog niet helemaal milky, en ik zie ook nog geen amber. Dus dat kan je makkelijk nog even later uitdikken. Het blijft altijd een beetje klote om het te bepalen, maar op de laatste foto heb je wel aanzienlijk meer milky trichomes. Ik heb ooit de tip gekregen om ze vanaf de zijkant te bekijken, dan is het verschil makkelijker te zien en heb je minder gezichtsbedrog.
 15. Bierbud

  Beginnende kweker, ervaren roker

  Welkom op het forum. Bij een tentje kan je eigenlijk niet zonder lucht ventilatie. Maar er zijn genoeg manieren om het te dempen en weg te werken.