Bierbud

Members
 • Content count

  267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bierbud last won the day on April 5

Bierbud had the most liked content!

Community Reputation

195 Excellent

About Bierbud

 • Rank
  Kweekmeester
 • Birthday 04/01/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

636 profile views
 1. Hey @Olav Mol, ja ik heb hem vervangen omdat hij afgeraden werd, en ik een bod had gekregen die m'n koste dekte. Was zelf ook wel benieuwd. Ik heb de toppen nog niet gevoeld, maar ze ogen wel mooi compact en hard.
 2. Weer even een snelle foto dump. En de stekken die doen het prima buiten. Ze zijn weer terug in de groeifase en de eerste duidelijk zichtbare nieuwe groei is aanwezig
 3. Bedankt voor de tip @Test@ment Ik zal er op letten, maar ik denk dat ik wel m'n calmag gewoon mee moet geven. Hier nog wat foto's, in grote lijnen loopt ut weer zoals het zou moeten. Ik heb nog een hoop beschadigd blad er tussen zitten, dit was van de eerste fuck up, maar het valt vanzelf wel d'r af als de plant dat wilt.
 4. Zo en dan is het nu tijd voor de foto update. De foto's zijn van eind week 5.
 5. Bierbud

  brain damage growers choise

  Ziet er prachtig uit man! Ben benieuwd naar je eindgewicht en je rookverslag!
 6. Week 6 bloei. M'n dames zijn aan het opknappen, en de bloei is weer aangeslagen. En zijn in korte tijd goed gevorm geraakt. Ze kleuren en geuren weer een stuk groener en zijn duidelijk blij met de veranderingen. Het beschadigde blad laat ik gewoon zitten. Laat vanzelf wel los als de plant dat wilt. Ik geef ze nu een dosis calmag mee zodat het direct opneembaar is, en heb bioheaven, alg a mic en acti Vera erbij gehaald. In de hoop op een goed herstel. Jammer genoeg geen foto update, die komt zodra het weer kan.
 7. Ik ben er eindelijk achter, wel 2weken stil gestaan maar nu zou het probleem bekend moeten zijn. Ik heb de ph van m'n aarde dusdanig verkloot daar 1keer overdosis bloombastic heb gebruikt, en konde de dames geen voeding tot zich nemen. Ik zal eerdaags het vervolg van dit avontuur hier vastleggen. Ik had wel voor het geval dat wat genetica gestekt. Mocht mijn plan mislukken om het te herstellen.
 8. Het gaat wel erg snel ineens, dit Is maar 1 dag later als bovenstaande foto's.
 9. We zijn nu in de 4 a 5de week aangekomen. Ivm drukte heb ik ze een beetje hun eigen ding laten doen. Wat ze toch wel doen. Alles liep eigen goed tot ik vandaag echt eens goed keek ipv snel bewateren en door. Ze vertonen nu allemaal bladproblemen en vergelen en ik weet even niet waar ik het moet zoeken. De tensio staat netjes tussen de 80 en 150, en geef pas weer water als die boven de 120 komt, wat vaak al rond de 170 a 225 is eer ik er ben. Meestal is het om de dag, of soms om de 2 dagen. Dan geef ik ze 6 tot 10 liter op 120liter potgrond. En met wat biobizz bloom. De temperatuur heb ik ook redelijk stabiel op 23nacht 28 dag, maar met soms uitschieters naar de 31 graden. Genoeg gelul, hierbij de foto's. De 15de was er niks aan de hand. En toen kwam vandaag. Ik heb echt geen flauw idee wat het kan zijn. Ik laat nu de pot even wat opdrogen, heb ze nu 2 dagen geen water gegeven en de tensio stond nog op 120. Ga straks weer kijken.
 10. Bierbud

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  @moloztas je moet het strekken zien te voorkomen, dan vallen ze ook niet om. Dat draait puur om genoeg licht zodra ze boven de grond zijn.
 11. Bierbud

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  Persoonlijk denk ik dat dat plantje klaar is, heb het probleem eerder gezien. Op de dunne plek is de sap stroom dusdanig vernauwd dat ik verwacht dat hij het snel gaat opgeven. Je kan nog zoals @Janwiet zegt, de pot bijvullen tot net onder de lob blaadjes ter ondersteuning en gewoon blijven duimen dat die het nog gaat doen.
 12. @snoop dat ziet er niet verkeerd uit zeg!! Hoop dat dit een beetje in de buurt gaat komen. M'n ruimte is nu natuurlijk niet ideaal in gebruik, maar gaat zichzelf zeker nog wel vullen... @DeVosik doe het soms om de licht penetratie en lucht stroom te bevorderen. Maar inderdaad maak je ze er wel tijdelijk kwetsbaar mee. Ik kijk even aan hoe en wat ze zelf met die bladeren doen, mijn grootste zorg is nu het oppervlak gelijkmatig krijgen en de dames tevreden houden
 13. Even een random foto bomb van gisteren. Zou ik hier nog wat blad en kleine topjes verwijderen? De bloei zit er al goed in!
 14. Zo alweer veelste lang geleden dat ik hier een update heb geplaatst. Maar eerst een reactie op @DeVos. Ik had inderdaad stekken kunnen nemen en die laten bloeien om te zien wie wat waar. Maar ik had er geen zin en ruimte voor eerlijk gezegd. Nadat ik 3 mooie mannen heb gevonden, die toevallig allemaal aan 1 kant van de tent stonden :/ hield ik nog 4 dames over. Ze staan nu een weekje of 2 op 12-12 en ik heb met m'n netje het gat gevuld en ze een stukje lager weten te maken. Ik heb geen stress dat het hokje niet gevult raakt, want dat lukt altijd wel. Wel twijfel ik nog sterk om wat bladeren te verwijderen onder het net, ze staan zo dicht op elkaar en ze groeien tegen elkaar en door elkaar. De tensio meter heb ik wel eindelijk onder controle. Die laat ik oplopen tot de 120 - 180 en dan water ik goed bij. Meestal staat die de dag erna op 80-90 en die daarna tussen de 120-180. Om en om dus zoals ik altijd al deed voordat ik die meter kocht haha. Verder is m'n water simpel kraanwater dat een nachtje of 2 in de gieter staat. Beetje biobloom gebruik ik zo nu en dan en om de week bacteriƫn.
 15. Eerste mannetje is gespot. Jammer genoeg 1 van de mooiere.