Bierbud

Members
 • Content count

  379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bierbud last won the day on August 2 2020

Bierbud had the most liked content!

Community Reputation

272 Excellent

About Bierbud

 • Rank
  Kweekbaas
 • Birthday 04/01/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

888 profile views
 1. Bierbud

  20/25 Sour banana sherbet

  En hoe gaat het hier nu?
 2. Bierbud

  nieuw ( sannies way, dimlux, cxb3590, aardebak )

  Ziet er netjes uit. Is die zelfbouw tent nog een beetje luchtdicht?
 3. Bierbud

  Te dom

  Ik kloot een beetje met crypto, ETH heeft mijn voorkeur over BTC ivm goedkoper trade. Ook recent wat nokia aandelen via BUX gekocht. (ik kan je via pm een invite sturen dat we beide een random gratis aandeel krijgen :p) Ze hebben een nieuw chairman aangenomen en een mooi contract gescored voor 5/6g ontwikkeling. En laten al een flinke stijging zien. Maar ik ben geen fianceel adviseur.
 4. Bierbud

  Te dom

  Miljoenen hebben een beetje verloren hierdoor, en een paar hebben miljoenen verdiend. Gelukkig is het de hedgefund die nu de grootste klap heeft gekregen.
 5. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  Het moment is aangebroken om ze op te potten. Niet teveel lullen want jullie willen toch enkel de kiekjes zien Plant 1, links voor. 60 gram kneiter harde toppen die heerlijk zoet geuren Plant 2 rechts voor Ze was te vet voor m'n standaard pot, dus ze kreeg er 2. Totaal kwam ze op 99gram. Plant 3 rechts achter Jammer genoeg vergeten de scale te fotograferen, maar ze woog 114 gram!! Last but not least plant 4! Links achter Deze dikke dame kwam uit op een mooie 70gram. Alle toppen zijn compact/kei hard! Zelfs het "fluff" zijn kleine steentjes. Ze geuren heerlijk zoet zurig en dit proef je ook erg sterk tijdens het roken. Ik vermoed dat de smaak en geur nog intenser wordt na het curen. De totaal scoren is een mooie 343gram in de potten en had zelf al 5gram gepakt om het te proberen. Na m'n energie berekening van hierboven kom ik uit op een 0.54ct per gram. (tijd, water, voeding, en overige toebehoren niet meeberekend) Of ik 1gr/watt heb gehaald is discutabel omdat ik het dubbele wattage heb gebruikt tijdens de bloei. Gemiddeld verbruik komt neer op 360watt ongeveer. Maar maakt eigenlijk geen drol uit want scheelt dik als ik het bij de shop had moeten halen.
 6. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  Even een energie berekening gedaan, met 0.24ct als kw prijs. Groei - 67 dagen - 240watt - 4.5kw/pd 4.5x0.24x67= 72.36 Bloei - 77 dagen - 480watt - 6kw/pd 6x0.24x77= 110. 88 Totaal komt dat uit op 183,24 aan stroom kosten.
 7. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  Bedankt! Het was weer een bijzondere ronde met nieuwe obstakels. Maar de opbrengst (kwa volume, geur en compactheid) vallen beter uit dan ik had verwacht. Zodra ik het kan wegen zal ik hier de eindresultaten weergeven begeleid met een klein rookverslagje.
 8. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  Hoop dat m'n wiet meer impact geeft als dat filmpje haha @S37
 9. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  Zo toch weer een goede 4uur bezig geweest met slechts 4 plantjes. Wel verdeeld over 2 avonden omdat ik er na 2uur wel klaar mee was haha. Deze top kwam ineens tevoorschijn tussen het gewas, wist niet van z'n bestaan af. De geur was erg intens tijdens het knippen en ze voelen kanon hard! Nu is het tijd om een weekje te drogen en daarna in potten. Zoals gewoonlijk gebruik ik de groei tent ook als drooghok. Huidige temp is tussen de 17 en 20 graden met een RH van 40-50%
 10. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  D-DAY ARRIVED! Eindelijk tijd vrij kunnen maken om te knippen. Benieuwd hoelang ik deze keer ermee bezig ben. Eerst de benodigdheden verzamelen. Mijn life hack is dat ik m'n schaartje doop in de olijf olie en over het mes uitsmeer. Hierdoor blijft er bijna geen thc meer plakken op het mes. En de before pictures.
 11. Bierbud

  Rondje Critical RQS fem Mars Hydro TS1000

  Ziet er goed uit! Ben benieuwd naar je rook ervaring en de eindstand.
 12. Bierbud

  Pink Crystal AF of regular...

  Kwaliteit over kwantiteit, ben benieuwd naar je eindresultaat en rook verslag
 13. Bierbud

  Niet lid

  Welkom, Ik lees aandachtig mee als je een topic start.
 14. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  Kon het niet laten om toch al even de microscoop te pakken. En volgens mij zijn ze wel klaar voor de schaar.
 15. Bierbud

  Growerschoice Frosty Gelato

  Dat is inderdaad een luxe probleem haha Ja dat had ik ergens gelezen, maar net nog eens gecheckt en daar stond 10 weken. Dus dit weekend kijken of ze om kunnen! Alhoewel ze nogsteeds dikker worden wil je stiekem ook wel wachten.