Bierland

Members
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Bierland

 • Rank
  Stoner in ontkenning
 • Birthday 04/01/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

231 profile views
 1. Bierland

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  Zo ik was alweer een tijdje vergeten om een update te schrijven. Week 4 12-12 Met ledlamp is eindelijk binnen gekomen en heb ik direct vervangen. Ik merkte direct dat de dames die extra lamp lekker vonden. Ze staan lekker in de bloei, moet ze zo nu en dan nog wel bijsturen ivm de groei die ze nogsteeds hebben. Topjes beginnen lekker te vormen, en plant ziet er gezond uit van boven. Maar onderin is het al herfst, geen idee waar het aan kan liggen. Ik vermoed gewoon dat het een licht tekort is, want het zijn enkel de lage waaiers. Ze krijgen nu 6l in 2dagen. Canna flores en bloombastic. Temp komt wel tot de 31-34graden met die warmen dagen.
 2. Bierland

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  Ik had wel op wat strek gerekend, alleen niet in dit kaliber. Ze gaan echt snel waarbij het zelf een x 10cm in een dag was. Nu valt het gelukkig wel weer mee en is het intoom te houden.
 3. Bierland

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  Week 2 12-12 Ze waren niet meer intoom te houden aan het einde van de 2de week, ze missen de laatste lamp denk ik want ze blijven maar strekken. En overduidelijk telang in de groei gehad. Ik heb ze maar even goed onderhanden genomen en een extra netje opgehangen. Verder doen ze het prima en valt er niet veel te melden. Alles onder het eerste netje weg gesnoeid. De overheerlijke warboel tussen de netjes in. Om het maar een beetje laag te kunnen houden. En van bovenop, met een verbrand topje in het midden die was in 1nacht tegen me lamp aan was gegroeid.
 4. Bierland

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  Week 1 12-12 Het werd weer tijd voor een weekly update, ben jammer genoeg 2dagen vertraagd omdat het zo druk was. Zo de dames zijn overgegaan op 12-12 vorige week, en de eerste bloeiverschijnselen zijn al zichtbaar Heb ze deze week enkel water gegeven zonder voeding. Ze gaven niks aan en zo spoel / gebruik ik de oude voeding in me aarde een beetje. De temperatuur blijft mooi tussen de 22-28graden, en de luchtvochtigheid varieert van 34% tot 65%. Het bevalt de dames toch minder zonder de full spectrum er bij. Ze hebben een ongewenste groeispurt tepakken. Lamp kan dagelijks omhoog, waarbij het zelf is voorgekomen dat ze tegen me lamp aanzaten Nu mis ik echt de hoogte in me tent van 1,40m. Met een beetje knakwerk hou ik ze omlaag, maar ze zijn zo koppig dat ze gewoon weer overeind komen. Genoeg gelul, hier zijn de foto's! Volledig overzicht, (ruimte oogt groter dan in werkelijkheid) Nou vroeg ik me af wanneer het slim is om de plant te ontbladeren, ik heb wel eens gehoord einde van de 3de bloei week. Ik zou het liefste alles onder het net verwijderen en boven het net een paar grote waaiers verwijderen. Tips are welcome De 2de week bloei is nu net 2dagen oud, ze krijgen nu een kleine dosis bloombastic om de toppen een kickstart te geven en canna bloei. Ik zal verder wachten tot de toppen zichtbaar zijn eer ik weer bloombastic ga gebruiken met het dagelijks water geven.
 5. Bierland

  Grow LED spectrumtest deel 3

  Leuk opzetje zo! Ik kijk uit naar het resultaat en de verschillen. Leuke vorm van research naar nieuwe lampen.
 6. Bierland

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  Week #5 alweer, wat vliegt de tijd. Nou na de drama van me verlichting heb ik ervoor gekozen om gewoon door te gaan. Ik ga morgen een nieuwe lamp kopen om de kapotte te vervangen. En in de toekomst ga ik een hele nieuwe set maken want ik ga overstappen op een ander formaat tent na deze kweek. Mooie vooruitzichten als je het mij vraagt. Terug naar de pineappel Chunk. Ik heb me netje opgehangen en ze geprobeerd een beetje mooi te verdelen. Ze lieten zich prima manoeuvreren en voor me gevoel heb ik het subtiel gedaan. Nadat ze er netjes bijstond heb ik ze even getrimd aan de onderzijde. Niet teveel weg gehaald want wil ze niet teveel stress geven. Klok heb ik vandaag ook 2uurtjes korter gezet, en morgen gaan ze volledig op 12-12. Temperatuur 21 tot 26graden Voeding volgens canna fles. 2 liter water per dag verdeeld over 5 plantjes Ph & EC,?!? What is dat?!?
 7. Bierland

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  Ik had eindelijk de temperatuur onder controle, 24graden tot 30graden. En jawel hoor, het noodlot sloeg toe want het liep allemaal te goed. M'n full spectrum lamp is overleden gelukkig en wonderbaarlijk doen me overige lampen het nog wel. Er is nog een lichte gloed die er vanaf komt, ik vermoed dat het komt omdat al me lampen aan 1 geschakeld zijn. Alleen twijfel ik nu of dit nog veilig gebruikt kan worden. Any tips or advise is welcome.
 8. Bierland

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  @Romsel. De dag temperatuur is drama, zo 31-34graden. De nacht ligt zo rond de 24-26graden. In ieder geval warmer als vorige keer haha
 9. Bierland

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  @Tune. Dit is 1 van me favoriete rokertjes
 10. Bierland

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  We zijn alweer in week 4 beland. De dames hebben zich goed herpakt na het toppen/fimmen. De tent is goed vol al, en heb ze zelfs gekort op voeding want ze gaven niks aan. 1 die ik heb getopt gaat zelf 3hoofdtoppen aanmaken, of ik dat zo laat weet ik nog niet aangezien de 3de heel erg achterloopt. De fimmers zijn tot me verbazing echt goed gegaan en tonen 4-6 beginnende toppen per plant nu. Ik twijfel nogsteeds om er 1 te verhuizen naar de tuin. Ik ga deze keer voor het eerst een screen gebruiken, daar ga ik vdw mee klote. En zoals altijd ben ik de ph ec cowboy en doe ik daar helemaal niks mee.
 11. Bierland

  Huismerk pineappel Chunk 265watt COB led

  @RomselMicrokweek is altijd leuk, en beperkte ruimte maakt het ook noodzakelijk. Het is een zelfbouw lamp, ik kon de 2700k niet kiezen maar wat ik heb begrepen was dit een goede voor bloei en beetje groei. Vandaar dat ik de full spectrum er ook bij wou.
 12. Bierland

  Grow LED spectrumtest deel 3

  Altijd leuk van die testjes. Ben erg benieuwd naar de resultaten.
 13. Ja het is weer zover. Ik wou weer eens een oude bekende proeven die me in het verleden nooit heeft teleurgesteld in zowel smaak, geur en volume! Setup : 60x60x140 5x pineappel Chunk huismerk, op aarde in 25x25 pot. 4x 2700k cob Led & x full spectrum cob (in het midden) wat goed is voor 265watt verbruik. Canna groei en bloei Atami bloombastic & silica boost 2x Buisfan voor in en afvoer van lucht Ventilator voor beweging. Het was een rommelige start zoals gewoonlijk, tent deed niet wat ik wou nadat ik hem weer had opgezet. Ook twijfel ik sterk of ik ze alle 5 moet behouden. Wat zouden jullie doen in mijn geval? Dit is me opstelling, en hier staan ze net in hun laatste pot. Hierbij zijn ze 2weken oud. En op 3weken heb ik ze getopt/gefimmed. Links is gefimmed, gaan we eens kijken of dat nog een verschil maakt.
 14. Bierland

  Ledthemgrow 250watt skunk kweekverslag

  @Tune. Ja hier kan ik wel een tijd mee vooruit. Wat zou ik beter kunnen doen bij me volgende kweek? Alle tips zijn welkom Ben ook aan het kijken naar een 1x1x2 tent, maar er is zoveel keuze en zie de verschillen niet.
 15. Bierland

  Ledthemgrow 250watt skunk kweekverslag

  Dag 12 drogen, De dames waren voldoende gedroogd en hebben de rook test gehaald. Ze zijn nu over gegaan in de potten om nog 2weken door te curen, en langer want het blijft er in tot het op is. Resultaat: een zacht langzaam rokend wietje met een hele zoete maar toch typische skunk smaak. Geeft je eerst een heerlijke lichaam sensatie en vloeit over in een chille high. Ben benieuwd wat het na het curen gaat doen. Tiny heeft 36gram opgeleverd. Big left 49 gram, en lst project 42gram. Totaal is dat een 127gram aan prima medicijn. Niet verkeerd als je het mij vraagt op 60x60x140 met 250watt led erboven.