Bierland

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Bierland

 • Rank
  Beginnend smoker
 • Birthday 04/01/1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

137 profile views
 1. Bierland

  Ledthemgrow 250watt skunk kweekverslag

  @Tune. Ja hier kan ik wel een tijd mee vooruit. Wat zou ik beter kunnen doen bij me volgende kweek? Alle tips zijn welkom Ben ook aan het kijken naar een 1x1x2 tent, maar er is zoveel keuze en zie de verschillen niet.
 2. Bierland

  Ledthemgrow 250watt skunk kweekverslag

  Dag 12 drogen, De dames waren voldoende gedroogd en hebben de rook test gehaald. Ze zijn nu over gegaan in de potten om nog 2weken door te curen, en langer want het blijft er in tot het op is. Resultaat: een zacht langzaam rokend wietje met een hele zoete maar toch typische skunk smaak. Geeft je eerst een heerlijke lichaam sensatie en vloeit over in een chille high. Ben benieuwd wat het na het curen gaat doen. Tiny heeft 36gram opgeleverd. Big left 49 gram, en lst project 42gram. Totaal is dat een 127gram aan prima medicijn. Niet verkeerd als je het mij vraagt op 60x60x140 met 250watt led erboven.
 3. Bierland

  Ledthemgrow 250watt skunk kweekverslag

  Zijn nu 9dagen verder. Luchtvochtigheid is nu max 58% min 45% bij 17-19 graden. Ze knakken nogsteeds niet, maar voelen al goed droog. Tempting to try a bit.
 4. Bierland

  Ledthemgrow 250watt skunk kweekverslag

  Lol dat vorige bericht ging anders dan bedoeld @Tune
 5. Bierland

  Kook wedstrijd

  Had wel wat meer recepten verwacht haha, loopt deze actie nogsteeds? Dan ga ik ook even kokkerellen vdw.
 6. Bierland

  5 x green gelato onder 600w

  Ziet er goed uit, vanwaar de keuze om het net al direct op te hangen?
 7. Bierland

  Ledthemgrow 250watt skunk kweekverslag

  Zo de dames hangen nu een dag of 5, en ze geuren goed. Ze zijn lekker aan het indrogen en compact niet normaal. Net kleine steentje. Tentje draait perfect op 18 graden met 45-50% RH. Klopt het als je ze op deze manier laat drogen (hele geknipte plant) dat de steeltjes dan ook moeten breken eer ze droog genoeg zijn?
 8. Bierland

  Ledthemgrow 250watt skunk kweekverslag

  Na het knippen viel het wel een beetje tegen, had makkelijk nog paar weken kunnen blijven staan. Maar ja, als je een keuze hebt gemaakt moet je ook doorzetten. Zodra het droog is komt er nog een resultaat en rook verslag
 9. Bierland

  Ledthemgrow 250watt skunk kweekverslag

  Even een korte update hier. 1dame zit jammer genoeg vol met banaantjes. Gisteren een beetje overhaast de beslissing genomen om het licht uit te zetten ipv enkel die plant te verwijderen. Geluk bij een ongeluk is dat ze nu al een goede 8weken bloei hebben gehad en al 2weken aan het spoelen ben. Nu even nieuwe scharen kopen en dan heb ik weer wat te doen als bezigheidstherapie. Ik vroeg me nog af of ik de banaantjes weg moet halen van de toppen of dat ze na het knippen niets meer kennen verpesten aangezien de planten toch geknipt zijn?
 10. Bierland

  Ledthemgrow 250watt skunk kweekverslag

  Ja het was een start tentje, ga upgraden naar een 1x1x2 tent en dan wordt dit de droog tent. Hopelijk heb ik dan minder last van de warmte.
 11. Bierland

  Ledthemgrow 250watt skunk kweekverslag

  Ja ik merk wel dat ze alle 3 anders zijn, bij de achterste zijn alle pistons al bruin en ingedroogd, de linker begint nu pas bruin te worden en door me onwetendheid bij de rechter de banaantjes niet gezien. Dus gisteren in paniek de lamp uitgezet en vandaag knippen. Weinig andere keuzes die ik nog heb volgens mij.
 12. Bierland

  Ledthemgrow 250watt skunk kweekverslag

  Ik laat ze nog even staan tot ik de eerste bruine kopjes zie, of totdat ik niet meer kan wachten. Al met al vind ik ze er zeker niet slecht bij staan, maar niet me beste werk.
 13. Bierland

  Ledthemgrow 250watt skunk kweekverslag

  Even een korte update, Zojuist de dames van dichtbij bekeken hoever ze zijn. Dit is een nieuwe techniek voor me en nog weinig ervaring mee. Heb wel gemerkt dat het lastig om een mooie duidelijke foto te krijgen. Wat vinden jullie ervan? ze zouden kwa weken nu wel aan het eind moeten zitten, geuren goed maar dijen nogsteeds lekker uit. Normaal gesproken kijk ik naar de hoeveelheid weken en hoe bruin de haartjes zijn.