shamrock

Members
 • Content count

  181
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 Excellent

About shamrock

 • Rank
  Stoner gradatie 2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  Het staat hierboven vrij duidelijk op de foto...Althans veel beter krijg ik het er niet op. Het lijkt trouwens wel wat beter te gaan, het is IEG niet erger geworden. Het zou dus voeding kunnen zijn maar ik denk nu dat ze wat veel water had gehad, juist door die voeding heb ik ze meer gegeven dan normaal. Slecht nieuws uit de andere tuin: DeWildSuper heeft toprot. Was maar een beetje, de eigenaar heeft het weggeknipt. Geknipte top, deze hangt nu te drogen. Ik denk dat deze plant zondag omgaat, ze heeft er dan minstens 8 maar eerder 9 weken opzitten. Ik heb ze nog niet in het echt gezien, maar het lijkt me een vrij open structuur. Meer Denen hebben dat, ik denk om rot tegen te gaan. Hopelijk word ik er wel high van...
 2. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  Tnx! Eh de dorre, verkleurde bladeren in een paar toppen. Zien er gewoon niet zo gezond uit. ANDERE TUIN: De WildSuper07 x Danish Gold gaat lekker. Mooi paars is niet lelijk. Ik heb ze allang niet meer in het echt gezien dus ik weet niet zeker of ze wel echt zo paars is. Wellicht gaat ze eind van de week om. Als je goed kijkt ie je onderaan nog een plantje staan... Dat is de Danish Gold. Deze is eigenlijk klaar maar ze moet het nog ff volhouden. Hieronder staan twee closejes van de Danish Gold. Genetisch zijn ze nagenoeg gelijk aan de WildSupers, als ik het goed heb begrepen. Ben toch echt benieuwd naar het resultaat van deze genetica van Esben. Weet ik of het de moeite is om mee door ta gaan volgend jaar. Vroeg zijn ze in elk geval zeker. EXTRA FOTO: Topje Heribei uit 2017. Blijft topwiet kwa buitensoortjes. De wiet voelt hard en sponzig. Hij ruikt en smaakt vrij neutraal, maar is zacht op de keel en geeft een volle, Indica-achtige high. Ik weet het niet zeker (heb geen testen gedaan) maar ik heb het sterke vermoeden dat er een meer dan gemiddelde hoeveelheid CBD in zit. Paranoia is volledig afwezig en wat uiteindelijk overheerst is een relaxed, loom gevoel over je lichaam.
 3. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  De grote Heribei is trouwens echt wel een monster geworden. Ze staat daar tegen andere planten aan en voor haar staat een Sieracer, dus ik krijg haar niet goed op de foto. Met iets meer ruimte was ze natuurlijk nog groter geworden, maar ook nu is ze een echte kiloknaller!
 4. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  FOTO-UPDATE: Deze zijn van mn eigen tuin, vanmorgen genomen. Zoals ik al dacht is het weer erg meegevallen. Juist gister een beetje regen, maar zaterdag hebben we geluk gehad en nu wordt droog weer voorspeld en oplopende temperaturen. Het was vannacht wel erg koud. De plantjes lijken er geen last van te hebben. Leb27s Nog steeds geen amberkleurige trichomen te zien. Ik kon het niet laten en heb zaterdag een klein topje getest (als edible). Viel helaas tegen, laag THC-percentage. Het is natuurlijk nog wat vroeg en het was een klein topje van de onderste takken, maar ik had er meer van verwacht. Mocht dit niet verbeteren in de komende week (-en?) dan zal ik deze gebruiken als opvulling bij shopwiet. Toppen zien er wel smakelijk uit. Geurt ook prima. Hopelijk wordt ze nog iets sterker... Grote Heribei. Prachtige plant, maar wel met een paar probleempjes... Dit is zo'n top: de bladeren lijken wat uitgedroogd, ze krullen een beetje en zijn verkleurd, geel en rood-achtig. Iemand een idee? Ik heb ze nu 2 x voeding gegeven maar dit lijkt niet te helpen... Er is nog zo'n cola die er last van heeft. De rest vd plant eigenlijk niet, kijk maar naar die achterste top, daar lijkt niets mee aan de hand. Achterste Heribei. Ik heb geprobeerd de plant er zoveel mogelijk op te krijgen. Ze is niet enorm hoog, maar wel heel breed zoals je kunt zien. Toppen worden dikker en dikker! Nog een weekje of vier te gaan voor deze!
 5. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  De grote Heribei heb ik weer wat voeding gegeven. Twee cola's zien er wat gelig uit, niet goed. Enig idee wat dit kan zijn? Gebrek aan voeding? Dan zou het dus beter moeten worden. Het is zeker geen "herfst" want dat begint meestal onder en bij de grotere bladen. Beetje raar zal deze week s kijken of ik het op de foto krijg.
 6. shamrock

  Mijn jointje

  Easy. Wat je moet doen is vooraf een vouw maken in het vloeitje, waardoor je het randje makkelijk naar binnen kunt duwen. Lukt altijd. Daarna brand ik het resterende deel af. Overigens rook ik altijd puur, in Nederland zijn de meesten gewend met tabak te roken maar eerlijk gezegd slaat het nergens op. Het is niet nodig en het effect is tegenstrijdig.
 7. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  Uit de andere tuin: Wild Super07. Deze zou na 7 weken klaar moeten zijn, maar lijkt nog wel even te kunnen. Begint onder een beetje te verkleuren. Top ziet er toch al smakelijk uit!
 8. shamrock

  Eigen buitensoortje in bos op dak.

  Alles wat nu nog moet gaan bloeien (of net begint) wordt lastig. Of we zouden een zeer droge en mooie oktober moeten krijgen dit jaar (kan natuurlijk).
 9. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  haha vlak daarna begon het te regenen. Maar goed het duurde niet lang en vandaag is er ook weer niks aan de hand. Ik zie alleen nog steeds geen verkleuring van de trichomen bij de Leb, terwijl die eigenlijk zo goed als klaar moet zijn. Die 8 weken bloei was dus vrij optimistisch...
 10. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  Vooralsnog geen regen gezien. En het weerbericht is ook al naar boven bijgesteld: hogere temperaturen, minder regen. Alles komt goed;-)
 11. shamrock

  zaden gevonden

  Ik weet het niet maar kan het niet uitsluiten. Dit zou dus ook betekenen dat het zaad onbruikbaar is. Terwijl als het van haarzelf komt het 100% vrouwelijk zaad moet zijn, toch?
 12. shamrock

  zaden gevonden

  Hoi, mijn plantje is bijna klaar. Ik zie net dat er zaden inzitten. iemand enig idee hoe dit kan? (Er vanuit gaande dat er geen mannetjes staan, de mijne heb ik al vroeg weggehaald, dat kan het niet zijn.) In mijn laatste oogst ben ik er ook tegengekomen. Ik ging er destijds vanuit dat de plantjes door de stress herma geworden waren. Maar kan dit wel?
 13. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  Ik heb net eens goed gekeken en tot mijn verbazing heb ik zaadjes gevonden in de Leb?? Staat er hier ergens een mannetje (waarom dan?) of kan dit ook vanzelf gebeuren? Heel raar...
 14. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  Eerst maar eens afwachten of er wel zoveel regen komt, het wordt vaker voorspeld maar meestal valt het wel mee. Maar ik check ze elke dag, mocht er rot komen dan zal het me niet ontgaan! Eigenlijk heb ik zo'n goede ervaring met de Heri dat ik me daar niet ongerust over maak. Was hetzelfde zaad ook nog. De Leb is wat anders, maar deze hoeft niet meer zolang.