shamrock

Members
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About shamrock

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. shamrock

  Eigen buitensoortje in bos op dak.

  Ze zien er n beetje droevig uit met die omlaaghangende bladeren. Ook wat licht v kleur. Maar zal wel goedkopen hoor als ze aanslaan in de nieuwe potten.
 2. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  Vanaf wanneer begint de bloeifase? Waar kun je deze aan herkennen? Volgens mij heeft de Leb27 namelijk al bloeiharen...
 3. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  En ook nog foto's van de plantjes in mn eigen tuin: Grote Heribei: Leb27: Heribei achteraan:
 4. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  Dat is een goed idee Wietje61! Er is ook goed nieuws: De planten in de andere tuin gaan goed, ondanks dat ze anderhalve week geen water hebben gehad. Deze staat er het beste bij (WIldSuper07) Maar ook de andere Wild gaat goed. En (vooralsnog) geen ballen te zien! Deze heeft beduidend dunnere bladeren, maar is ook een Wild. Links zie je er nog 1, deze gaat minder maar zou nog kunnen ontploffen (gezien het weer op het moment). Ik heb ze trouwens ook alledrie getopt gisteren. Hier is de Danish Gold van de andere kant. Misschien heb ik geluk en wordt het nog wat. Maar als 1 van deze 3 ook een mannetje is, dan hoop ik dat het deze is. Bladeren zijn heel erg sativa, de DG wat bij bij in de tuin stond leek er totaal niet op.
 5. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  En toen waren er nog 3:-( Ging net even kijken en zag tot mijn schrik enorme trossen ballen op de Danish Gold. Dus die heb ik er zonder pardon uitgereten. Helaas heb ik nu dus nauwelijks HFH soorten over, alleen nog 1 Leb27. Voordeel is dat de grootste van de Heribeis nu wat meer plaats heeft om in de breedte te groeien.
 6. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  De vriendin van me waar ik de andere planten heb, is met vakantie. Dat hoorde ik laatst. Zodra ze terug is ga ik kijken. Ik geef ze nu toch maar wat water 's avonds, voorlopig zal het niet veel gaan regenen en als ik zelf op vakantie ga heb je kans dat ze niks krijgen. Kan ik ze nu maar beter wat sterker maken. Ik begin me trouwens wel een beetje zorgen te maken om de hoogte, want ze zijn nu zo'n anderhalve meter en groeien als kool. Ze zijn allemaal getopt maar zullen zeker over de 2,5 meter gaan als het zo doorgaat. Alleen de heibei achterin is nu zo'n meter hoog, die zal max 2 meter worden hoop ik.
 7. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  Hoi, het lijkt erg mee te vallen met de leb. In eerste instantie zag het er niet goed uit, maar ze is al hersteld. De slakken zijn flink bezig maar ik heb de juiste korrels besteld. Mijn wraak zal zoet zijn woehahaha
 8. shamrock

  Eigen buitensoortje in bos op dak.

  Hoop voor je dat je wat hulp krijgt bij het knippen want dat wordt nog een boel werk!
 9. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  Kan het zijn dat ze al bloeien? Het lijkt er namelijk op. maar het is morgen pas de langste dag dus dat zou raar zijn (tenzij het autoblowers zijn...) Mis dat ik vanavond nog eens in de andere tuin ga kijken hoe het ervoor staat, hopelijk zijn de Wildes geen mannen. Anyway 2 puntjes: 1. Ik ga toch fatsoenlijke slakkenkorrels kopen want met name de Heribei achterin de tuin heeft er erg veel last van. Ze zal het wel overleven maar in dit tempo blijven er niet veel bladeren over... 2. Mijn zoontje heeft de Leb27 geknakt toen hij met een vriendje in de tuin speelde. Grrr maar het lijkt wel mee te vallen. Paar daagjes en ze is er weer bovenop.
 10. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  Btw ik heb ze alleen wat natuurlijke mest gegeven (vooraf en tijdens hoewel ik weet dat dat eigenlijk niet goed is), maar voor de rest zoeken ze het maar uit. Ze krijgen niet eens water! Miss dat ik nog bij de andere tuin ga kijken, moet die eigenlijk ook controleren op mannetjes. Maar voor de rest zal ik pas weer updaten na mijn vakantie, ik verwacht dat ze dan ook in de bloei staan (aangezien de langste dag al deze week is).
 11. shamrock

  Eigen buitensoortje in bos op dak.

  Gaat lekker zo!
 12. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  Nou hier zijn wat foto's van de 15e. Dan waren de plantjes precies 2 maanden oud (maar heb ze pas laat buiten gezet wegens het weer. Anders waren ze wel verder geweest). Links Danish Gold (Guerilla Gold x Danish Passion) rechts Heribei Foto van de andere kant. Je ziet het resultaat van het toppen. Het blijken gelukkig geen mannetjes (vooralsnog). Hier is de Leb27s. Kwa structuur is dit de mooiste plant. Het is toevallig ook de plant die het slechtste geplant is, haha. En dan is er nog deze Heribei. Deze heeft het een beetje lastig en is later getopt dan de rest. Als ze eenmaal een bepaalde hoogte heeft, krijgt ze van morgens tot avonds zon. Komt dus wel goed.
 13. shamrock

  HFH soortjes & Heribei in de tuin (volle grond)

  And another one bites the dust... De laatste Wild Super;-( Nu heb ik er nog maar 4 over. Twee Heribeis, 1 Danish Gold en 1 Leb27s. Die zien er op zich goed uit, ik zal binnenkort eens foto's maken van de overgebleven planten. Echt jammer want de Wild was eigenlijk de soort die ik graag wilde proberen. Er staan er gelukkig wel nog 2 in de andere tuin (maar weet nog niet welk geslacht). Hopelijk is het nu wel klaar met de mannen.
 14. shamrock

  2019 #_#

  Herijuana x MM heb ik twee jaar geleden gehad. Na de eerste nacht buiten waren ze helemaal kaalgevreten. Op een andere plek heb ik toen andere plantjes gezet. Kom ik terug van vakantie, zie ik op de plek van de HxMM 2 enorme planten staan. Waren helemaal teruggegroeid! Ze waren halverwege september helemaal klaar en de wiet hiervan lijkt het meest op een binnen-witsoortje van alle buitensoorten die ik heb geprobeerd. Er zaten wel redelijk wat zaden in, ik vermoed dat de planten wat banaantjes hebben gevormd door de stress van de slakken (of ander gedierte). Anyway een prima wietje en fijne (makkelijk) planten. Overigens had ik toen ook Hollands Hope staan maar die heeft het niet gered wegens rot. Het kan best maar dan moet je eind sept of begin oktober niet teveel regen hebben. Succes ermee!