Thc221

Members
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Thc221 last won the day on September 18 2019

Thc221 had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About Thc221

 • Rank
  Stoner in ontkenning
 • Birthday 06/20/1998

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

285 profile views
 1. Het gaat echt slecht met de dame thuis, zit bijna geen blad meer aan, de rest van de blaadjes hangen slap.... geen idee wat ik hier mee aan moet, omhalen alles drogen en er hash van maken?
 2. Is het misschien slim om nu al te oogsten of kan het niet echt kwaad dat de bladeren enzo uitzien?
 3. Het gaat niet echt goed met de dame thuis... ze krijgt opeens hele gekke bladeren...
 4. Ik weet dat het vaak moeilijk te zeggen is, maar hoelang denk jullie dat deze dam nog ongeveer moet? Want ze begint nu wel aardig geel te worden.
 5. Er wordt al lekker hars gevormd op en rondom de toppen. Is het mogelijk om nu al toprot te krijgen? Ik heb nog niks gezien maar volgende week schijnt het wel een paar keer te gaan regenen...
 6. Van 15 geplaatste planten staan er 6 echt super mooi bij, al aardig in bloei en bijna 2 meter hoog. En nog 3 mindere zijn rond de 1-1.20 meter en beginnen ook al te bloeien. Ik zal zaterdag weer eens gaan buurten en wat foto’s maken.
 7. Ik heb nog een klein beetje extra voeding gegeven en het vergelen is niet erger geworden in iedergeval. De dame thuis begint ook al te bloeien sommige met al redelijk lange bloeiharen.
 8. De dame die binnen stond heb ik maar buiten gezet vanwege een ongeplande vakantie, en niemand kon haar verzorgen... met de rest van de dames gaat het ook goed. alleen na terugkomst van 2 weken weg, is de dame in de tuin aardig gehavend, water tekort zou het niet zijn, staat pal naast een sloot... denk eerder voedingstekort, geen idee hoe ik dit zou kunnen oplossen ze wordt wel al aardig groot en met veel ranken, gok zo een kleine 1.80m
 9. Ik heb nu nog één dame binnen staan, de mooiste . Die staat nu op 12/12, met het idee om deze binnen af te bloeien en evt als het een erg mooie zomer wordt naar buiten te zetten, met als idee dat ze nu in de ‘verduisterings’ periode staat. Zou dit werken en na hoeveel weken zou ze naar buiten mogen?
 10. Dit was gewoon bij mij in de tuin, de sloot staat altijd ruim 30cm beneden van de kant, in kassengebied kan het nogal hard gaan dan als +- 6 hectare kas hun water in de sloot dumpen
 11. Ah oke, klinkt wel logisch. Mij had nog 2 dames binnen staan, en maar goed ook, door het extreme regen van vorige week waren de sloten rondom mijn huis meer dan 2 meter overstroomt, de dames stonden een dag tot het eerste blad onderwater. Allebei wortel rot.... dus daar staan nu de twee die eerst nog binnen stonden
 12. Ik heb toch nog 10 zaden besteld. Hoe kan ik de grond nu beter bemesten op de spot? Is het beter om nu normale potgrond te gebruiken om in te zaaien of nog steeds stek en zaai grond?
 13. Beide dames in de tuin beginnen een beetje krullend blad te krijgen... lijkt op een water te kort, maar de grond is goed nat. Kan het wat anders zijn?
 14. Bladvorming is wel een interessante optie aangezien het niet meteen wegspoelt in de bodem. Welke raad je aan?