Jizzgrow

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Jizzgrow

 • Rank
  Maagd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jizzgrow

  Blad en groeiprobleem.

  Ik lees net dat kaneel niet alleen de varenrouwmug doet verdwijnen maar ook bacteriën in je grond. Klein puntje dit heb ik twee week geleden gebruikt om de varenrouwmug uit te roeien. Dit zou er natuurlijk voor kunnen hebben gezorgd dat mijn bodemleven verstoord is. Zou dit zich opnieuw kunnen opbouwen of is daar weinig hoop in? Zou die kaneel daar blijven hangen of verdwijnt dat wel langzaam? (Het was slechts het kaneelwater en niet meer de residuen van het kaneel zelf)
 2. Jizzgrow

  Blad en groeiprobleem.

  Nee ik wil vanavond een theetje gaan geven die vandaag is binnen gekomen. Denk je dat ze er nog bovenop gaan komen? Zijn geen auto's dus als het een paar weken langer duurt is dat prima. Of denk je verloren zaak?
 3. Jizzgrow

  Blad en groeiprobleem.

  Ik heb ze laten ontkiemen in deze potten door de zaadjes direct in de grond te doen. Achteraf gezien had ik inderdaad liever voor een buiten de pot ontkiemmethode in keukenpapier gekozen en daarna in een klein potje om zo de wortels goed te kunnen volgen. Heb nu geen idee hoe het er onderin uit ziet en of dat goed gaat. Verder enig idee wat de verkleuring en stop van groei zou kunnen zijn?
 4. Jizzgrow

  Blad en groeiprobleem.

  De inhoudt is 14 liter. Gelijk bijgevoegd in bericht!
 5. Jizzgrow

  Dit ben ik.

  Dat gaat wel goed komen merk ik al!
 6. Jizzgrow

  Ff voorstellen

  Ben benieuwd wat je aanpak is met de guerilla. Zit hier zelf ook aan te denken. Ga je gebruik maken van voeding, zijn het autos, wat vind jij een goede plek, etc etc? En welkom mede nieuwkomeling.
 7. Jizzgrow

  Dit ben ik.

  Beste leden, Nieuwkomertje hier op het forum en in de kweek maar toch niet helemaal. Daar begint dan ook gelijk hoe ik mezelf hier kom voorstellen. Laat ik beginnen met dat ik mid twintig jaartjes ben en woonachtig ben in de buurt van Dordrecht. Ik heb in mijn tienerjaren wel eens een hobby kweek van iemand gezien en was erg geboeid. Nu heb ik een paar jaar geleden in mijn studentenjaren eens een 4tal planten voor het raam gezet waarvan één het overleefd had met een opbrengst van ongeveer 3 gram droog. Geweldige eerste kweek dus. Nu een keer serieus begonnen en toch wat vragen gesteld hier binnen het forum. Voordat ik die vragen beantwoord kan krijgen mezelf even voorstellen. Bij deze. Leuk dat er hier activiteit is met goede regels en moderatie en hoop een leuke tijd met jullie tegemoet te gaan. Groetjes, Jizzgrow.
 8. Beste lezers, Een nieuweling op het forum en in de kweek hier. De eerste 2 weken na de ontkieming gingen perfect en was er vrij weinig aan de hand. Rond de derde week stagneerde de groei en werden een paar onderste bladeren wat geler bij de nerven ook draaide er wat onderste bladeren. Zoals je kunt zien op de foto's. Verder zien ze er prachtig en gezond groen uit alleen groeien nog steeds niet. Wel draaien ze snel naar het licht als ik de stammetjes heb verbogen en groeien de planten zeer langzaam in de oksels. Zoals je kunt zien op de foto's. Dit houdt nu al ongeveer een week aan. (Zit nu op week 4 na ontkiemen) Heeft iemand enig idee wat voor probleem ik hier heb? Mochten er vragen zijn of aanvullende info vraag maar raak. Heb ook foto's van het gehele proces. Aanvullende info: Soort: Bubblegum zamnesia. Afzuiging en aanzuiging: 40% van 250m3 Temparatuur: lucht 22 graden wortel 25 graden (vloerverwarming) Luchtvochtigheid: tussen de 40 en 55% (meestal rond de 40%) Licht: LED lumeri PNLVB600 op 60cm Voeding: easy boost grondverbeteraar en easygrow tabletten van RQS (organic, de tabletten ben ik pas mee begonnen na 3 weken) Medium: kokos Water: wanneer de bovenste laag van 3cm droog is, meestal na ongeveer 3 a 4 dagen. Inhoudt potten: 14L