Papalouis

Members
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Papalouis last won the day on August 29

Papalouis had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About Papalouis

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mooi verslagje man, jammer om te horen dat ze je zo genaaid hebben, maar echt super dat je je niet laat kennen en gewoon doorgaat!! Fuck you overheid! ik heb dit jaar pas m'n eerste paar plantjes gezet, en dit geeft me weer goeie hoop voor volgend jaar haha, ziet er netjes uit.. Hopelijk gaat het bij jou allemaal weer een beetje de goeie richting op, het is je vanuit hier iig gegund! Tot volgend jaar, dan lees ik zeker weten weer mee!
 2. Papalouis

  gratis personeel op guerilla of in je tuin

  haha dankjewel vos even logisch nadenken haha, je hebt me er zojuist van weerhouden de wormen mee te nemen naar mijn plek, ik maar graven en ik vond er amper, maar de mest doet zijn werk.. word hier wijzer als op school haha, @Sebasmooi plaatje haha, ik vroeg me zelf idd af of er wel genoeg wormen aanwezig zouden zijn op bepaalde plekken.. ook in mijn achtertuin probeer ik de worm te vriend te houden dmv bananenschillen en ander snoei/keuken/blad afval, de schildpad krijgt ze ook te vreten.. Geen wormen toren maar gewoon verspreid door de grond, met hier endaar een tegel of bloempot met gaten onderin als zijnde hotspot..
 3. Papalouis

  gratis personeel op guerilla of in je tuin

  Je kan ook vragen aan iemand met een composthoop of bij de boer of je een paar wormen mag pikken, deze uitzetten op je spot of in je tuin en voila haha@DeVoshaha sorry vos geen idee waarom maar ik krijg je naam niet uit m'n reactie haha
 4. Papalouis

  Hallo!

  Misschien nog een fotootje om het af te leren haha, dit was de hoofdtop van de grote dame, ze hangt nog ff lekker te stinken en gaat dan nog een maandje de pot in.
 5. Papalouis

  Hallo!

  Hier alleen puur ja, ofwel gerookt ofwel gegeten/gedruppeld.. Ik zal dan ook alles van deze plantjes gebruiken, afgezien van de grote stengels.. Dankjewel!
 6. Papalouis

  Hallo!

  Goeiemiddag, ik heb de 2 kleine dames een kleine week terug toch geoogst, ze hadden allebei beginnende rot in de hoofdtop, na een weekje drogen heb ik gister een lekker stickie gedraaid om alvast te proeven, ik vind het een erg aangenaam wietje voor overdag, of stiekem voor je werk hahaha.. De grootste nog een weekje laten staan, ze hangt nu lekker te drogen en ze gaat net als de paar topjes die ik niet ga roken nu lekker een weckpot in om ff af te rijpen.. Wat ik nu rook is denk ik nog niet helemaal af, dus ik verwacht de grote dame nog ietsje beter! Compliment voor @outdoorking het was geen bijzonder grote opbrengst met de 3 plantjes die het gehaald hebben, maar ik zal er zeker weten van genieten met het vrouwtje! Eerste guerilla voor mij, volgend jaar doe ik sowieso weer mee, al is het voor het plezier wat ik eraan heb. Ga me nog eentje wikkelen jongens, bedankt voor het advies enzo!
 7. Papalouis

  Jan en jannie

  https://www.ad.nl/binnenland/jan-en-jannie-krijgen-van-wildvreemden-wietolie-en-zakken-met-wiet~a98c4998/ Hulde voor de mensen die Jan en jannie geholpen hebben!
 8. Papalouis

  Hallo!

  Goeiemorgen, Deze week was niet zo'n best weer, gelukkig wel wind en ong 15/20 graden.. Maar overwegend nat.. Ik ga zondag kijken naar m'n dames.. Als het zo blijft kan ik dan beter 1 of 2 weekjes vroeger oogsten? Of moet ik het risico nemen en ze af laten bloeien?? Wat zouden jullie doen?
 9. Papalouis

  Hallo!

  Voor mij de eerste keer dat ik zoiets zie, erg mooi vind ik.. Ik verwacht geen grote oogst maar voor deze eerste keer ben ik tot nu erg tevreden.. Er kan nog altijd een hoop mis gaan maar we blijven het positief inzien haha!
 10. Papalouis

  Hallo!

  Hey ik kwam zojuist op de spot aan en er waren inderdaad wat bladeren geel, deze heb ik afgeknipt.. Ik heb voeding bijgegeven en ik had nog koemestbkorrels liggen en heb hiervan 2 eetlepels in een 1.5 literfles water gedaan met wat bitterzout en de canna terra vega 1 liter voedingswater per plant.. moet nik og npk korrels halen, of is dit goed zo? Ik hoop dat het zo verder goed gaat, heb flink gesnoeid en de dames hebben mooie paarse topjes!
 11. Papalouis

  Hallo!

  Van de week dus even een zak npk korrels halen. Ik heb hier ook nog canna terra Vega staan, zou daar ook een beetje van kunnen? Is wel groei voeding geen bloei. Gebruik ik voor de pepers
 12. Papalouis

  Hallo!

  Ik was wel aan aan het snoeien begonnen en de grond heeft een beurtje nodig, volgende keer gaat er een zaag mee.. bedoel je dat ik het gaas op de plek laat staan waar de gaten zijn? Wat voor voeding zou je aanraden?? Bedsnkt
 13. Papalouis

  Hallo!

  Middag! Ik ben afgelopen zondag even gaan kijken naar de dames, en ik zag dat de eerste knopjes beginnen te komen. De grootse was aardig gestrekt, die heb ik met touw, samen met haar zus een beetje uit elkaar getrokken, de touwen aan boomtakken geknoopt, hopelijk krijgen ze hierdoor iets meer licht en kan er wat meer wind door. Ik heb geen idee of het werkt, het is de eerste keer dat ik dit doe. De andere heb ik gewoon laten staan, ook om een beetje te vergelijken.. De 2 kleinste zijn nog steeds maar 30 cm, maar wel een klein knopje al erop. Ik denk dat de kleinste net buiten de kuil staan, de kuil ga ik nog uitbreiden Ik zal zeker nog proberen een update te plaatsen maar mijn telefoon is erg traag, en ik heb ook werk en een gezin. Groetjes Papalouis 
 14. Papalouis

  Hallo!

  Ging nog steeds goed bij de dames. Spray ze elke keer in met pepers en knoflook pray tegen insecten en evt vraat.. Hoop dat het helpt.. Ik schrok me nog kapot, bijna een vuile onder broek haha dacht dat ik een wild zwijn ofzo hoorde krijsen.. Dus ik meteen wegrennen.. Bleek dat het een hert was, goeiendag ik wist niet dat die beesten zo konden schreeuwen hahaha
 15. Papalouis

  Hallo!

  Weet iemand wat dit is?? Heb het blad weggehaald, was alleen die.