Papalouis

Members
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Papalouis last won the day on August 29

Papalouis had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About Papalouis

 • Rank
  Beginnend smoker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Papalouis

  Hallo!

  Voor mij de eerste keer dat ik zoiets zie, erg mooi vind ik.. Ik verwacht geen grote oogst maar voor deze eerste keer ben ik tot nu erg tevreden.. Er kan nog altijd een hoop mis gaan maar we blijven het positief inzien haha!
 2. Papalouis

  Hallo!

  Hey ik kwam zojuist op de spot aan en er waren inderdaad wat bladeren geel, deze heb ik afgeknipt.. Ik heb voeding bijgegeven en ik had nog koemestbkorrels liggen en heb hiervan 2 eetlepels in een 1.5 literfles water gedaan met wat bitterzout en de canna terra vega 1 liter voedingswater per plant.. moet nik og npk korrels halen, of is dit goed zo? Ik hoop dat het zo verder goed gaat, heb flink gesnoeid en de dames hebben mooie paarse topjes!
 3. Papalouis

  Hallo!

  Van de week dus even een zak npk korrels halen. Ik heb hier ook nog canna terra Vega staan, zou daar ook een beetje van kunnen? Is wel groei voeding geen bloei. Gebruik ik voor de pepers
 4. Papalouis

  Hallo!

  Ik was wel aan aan het snoeien begonnen en de grond heeft een beurtje nodig, volgende keer gaat er een zaag mee.. bedoel je dat ik het gaas op de plek laat staan waar de gaten zijn? Wat voor voeding zou je aanraden?? Bedsnkt
 5. Papalouis

  Hallo!

  Middag! Ik ben afgelopen zondag even gaan kijken naar de dames, en ik zag dat de eerste knopjes beginnen te komen. De grootse was aardig gestrekt, die heb ik met touw, samen met haar zus een beetje uit elkaar getrokken, de touwen aan boomtakken geknoopt, hopelijk krijgen ze hierdoor iets meer licht en kan er wat meer wind door. Ik heb geen idee of het werkt, het is de eerste keer dat ik dit doe. De andere heb ik gewoon laten staan, ook om een beetje te vergelijken.. De 2 kleinste zijn nog steeds maar 30 cm, maar wel een klein knopje al erop. Ik denk dat de kleinste net buiten de kuil staan, de kuil ga ik nog uitbreiden Ik zal zeker nog proberen een update te plaatsen maar mijn telefoon is erg traag, en ik heb ook werk en een gezin. Groetjes Papalouis 
 6. Papalouis

  Hallo!

  Ging nog steeds goed bij de dames. Spray ze elke keer in met pepers en knoflook pray tegen insecten en evt vraat.. Hoop dat het helpt.. Ik schrok me nog kapot, bijna een vuile onder broek haha dacht dat ik een wild zwijn ofzo hoorde krijsen.. Dus ik meteen wegrennen.. Bleek dat het een hert was, goeiendag ik wist niet dat die beesten zo konden schreeuwen hahaha
 7. Papalouis

  Hallo!

  Weet iemand wat dit is?? Heb het blad weggehaald, was alleen die.
 8. Papalouis

  Hallo!

  IHey, ik heb niet de snelste telefoon dus ik heb nogal moeite met foto's plaatsen maar het is alweer een tijd geleden dus ik wil het toch nog eens proberen.. Dit is een foto van de spot in zijn geheel, die mooie dame links gaat goed!
 9. Papalouis

  Buitenkweek volle grond 2019 verschillende soortjes

  Mooi man! Ik lees mee. Succes!
 10. Papalouis

  Hallo!

  Hey, er is er 1 helaas die het niet gehaald heeft nog.. Dus 5 heb ik er over, En 1 is ernstig omgeknakt, heb ik gefixt met ducttape losjes eromheen.. Hopelijk gaat ze nog aan.. Ik zou graag foto's erbij zetten maar m'n telefoon doet lastig ofzo, Bij aankomst lag het gaas met vershoudfolie een meter verder, ik denk vanwege de wind.. Paar blaadjes zijn geloof ik aangevreten door slakken dus heb de kopertape even gepoetst. Ik denk slakken, ik zal proberen een fotootje erop te plaatsen dan kunnen jullie wellicht zeggen wat het is.. Ik ga er nog 1 freexix bij zetten maar ben 't wachten tot ze groot genoeg is.. Peace!
 11. Papalouis

  Hallo!

  6-4 staat het nu, wat denken jullie zullen deze dames het redden? Ik heb ze flink water gegeven ongeveer 2 liter per plantje, volgens mij hadden ze nog dorst haha.. Weten jullie wat het kan zijn dat de blaadjes een beetje kapot zijn?? Is dit van de zon nadat het heeft geregend?
 12. Papalouis

  Hallo!

  Zodra ik mijn salaris binnen heb ga ik nog een paar zaden bij bestellen, was al erg enthousiast over de mexsix van outdoorking, misschien nog een autoflower en tussen zetten om misschien al iets eerder van de oogst te kunnen genieten, weet iemand een goeie autoflower soort voor guerrilla? Outdoorking heeft ook autoflower geloof ik
 13. Papalouis

  Hallo!

  ja dat was eigenlijk de bedoeling om de pvc pijpjes los om het plantenstengeltje heen te zetten, maar omdat ze nog zo klein waren, 1 was nog amper ontkiemd.. was ik bang dat het pijpje nog meer licht zou tegen houden dus heb ik ze maar daarin gezet, klinkt eigenlijk wel logisch wat je zegt, hopelijk houden ze het nu een beetje uit, het zonnetje schijnt hier wel lekker maar we zijn op 't moment zo'n 250km van huis haha, sta even niet in de gelegenheid om te gaan kijken.. Maar dat zal wel goed komen toch, het was vroeger in den beginne ook niet anders als dat.
 14. Papalouis

  Hallo!

  Hey, Dankjewel! De slakken vallen wel mee geloof ik heb enkele tientallen meters verder her der een aangevreten boom gezien, maar voor de zekerheid toch wat slakken korrels gestrooid, was dit echter de vergeten toen ik ze op locatie ging zetten dus gister maar ff gedaan.. Het licht zal zeker wat minder zijn, ik heb wel hier en daar wat gesnoeid, het was wel al een redelijk open plek, toen ik gister daar was voelde ik een klein briesje, maar buiten het bos waaide het niet hard ofzo.. Dus hopelijk komt de wind wel door als het hard waait. Ik ga me niet uit het veld laten slaan en ik ga denk ik nog een aantal zaden bestellen, deze dan wel iets langer voor laten groeien het waren echt nog maar sprietjes.. Outdoorking zou ik voor deze spot ook nog een andere soort kunnen proberen? Ik kan misschien nog 2 andere gaten graven in de buurt.
 15. Papalouis

  Hallo!

  Hallo! Na een hele tijd alleen te lezen op dit forum en een aantal andere sites heb ik toch besloten om even een account aan te maken, ik heb de eerste keer een paar plantjes guerilla gezet, en wel de freezix van outdoorking. Na wat lezen hier en daar ben ik het dan ook gaan doen, een groot plantgat van ca 2 meter doorsnede, kniediep. Gevuld met een aardemix van potgrond, vermiculiet, gedroogde koemest, kalk, koffieprut van gemalen bonen en lavameel, heb per zak potgrond van 40liter 1 kopje van alles erdoorheen gedaan behalve de vermiculiet, daarvan de hele zak verdeeld over alles. Dit ook weer gemixt met de aarde wat ter plekke aanwezig is, een redelijk losse donkerbruine bodem, er is een akker van een boer nabij, dus ik ga uit van redelijk vruchtbare aarde, geen verdere test gedaan.. Heb alle sprietjes in een pvc pijp gezet met kopertape rondom. En een gaas eromheen, per gaas 3 pvc buizen 3 x 3 freezix en 1 plantgaatje met 1x blueberry automatic. Ik heb ze noodgedwongen een week eerder naar buiten gedaan, 19 mei namelijk. Had ze op 9 mei gezaaid. Was eigenlijk van plan vandaag de dames buiten te zetten. Vandaag gaan kijken en helaas was de blueberry reeds overleden de rest hing er slapjes en gestrekt bij, maar heb ze lager in het buisje gezet met wat aarde rondom tot het weer stabiel stond allemaal gefixt.. Van de freezix waren er ook 3 a 4 overleden en de rest twijfelgevallen, water gegeven en wat ondersteuning, en wat huishoudfolie om het gaas gedaan als soort van kas.. Wel ventilatie gelaten uiteraard.. 3 zijn nog wel redelijk maar waren wel wat gestrekt. ik ga er denk ik nog wat proberen, wel wat laat begonnen maar daar leren we van.. Het zou toch geen kwaad kunnen als ik ze later zaai toch? Wat vinden jullie van deze aanpak? Ik hoor graag jullie mening want dit is de eerste keer.. Cheers!