Papalouis

Members
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Papalouis last won the day on August 8

Papalouis had the most liked content!

Community Reputation

61 Excellent

About Papalouis

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Papalouis

  bonjour!

  mensen heb alles eruit gehaald, en een heerlijk rokertje binnengehaald, had hem nog nooit gerookt maar ik vind het goede wiet! heb nog 1 staan die gaat de 14e om, die is mooi af aant rijpen.. maar dan kan ik wel het contrast proeven en voelen tussen vroeg geoogst en laat geoogst.. tot volgend jaar! updaten was magertjes dit jaar maar ben blij een bijdrage te kunnen leveren en zelf een hoop te leren..
 2. Papalouis

  bonjour!

  zonnetje schijnt vandaag dus ze staan nog ff lekker
 3. Papalouis

  bonjour!

  ja dat gevoel heb ik ook, maar wat het zou kunnen zijn geen idee..
 4. Papalouis

  bonjour!

  zoals je ziet zijn ze nog niet klaar, wel heb ik ze helemaal kaalgesnoeid zodat ze wat luchtiger zijn en hopelijk sneller drogen met dit weer, veel droogs is er niet in het verschied.. vind ze erg laat, of ligt dit aan mij? ik ben aant twijfelen om eerder te gaan oogsten, ik hou het sowieso 2 keer per week in de gaten nu.. wat moet ik doen wat moet ik doen..
 5. Papalouis

  bonjour!

  in ieder geval beter dan vorig jaar als je het mij vraagt haha..
 6. Papalouis

  bonjour!

  korte update voordat ik weer verder moet, de dames zijn aardig hoog geworden en gelukkig ook wat breder.. en ze stinken ook al heerlijk haha! niet verwacht ze zo groot en sterk aan te treffen, maar aan zon en regen hebben ze niks te kort gehad..
 7. Papalouis

  bonjour!

  zo, liet even op zoch wachten maar ik heb weer een kleine update, het gaat goed met de dames. de kleinste dame vooraan is 2 x getopt, de andere 3 eenmalig.. sinds vorige week zijn ze zeker een cm of 30 gegroeid en ik zie de eerste bloeihaartjes al komen.. heb wat steelblaadjes weggehaald zodat het licht wat meer verdeeld word en het wat luchtiger blijft.. dit is de kleine dame die 2 x getopt is excuses voor de matige updates, heb helaas veel te doen anders was ik vaker buiten haha ik wens jullie allemaal de beste oogst ever!! papalouis
 8. Papalouis

  bonjour!

  ik hoop dat die braindamage het gaat halen haha, zou graag het verschil proeven tussen tuin en guerilla. maar we gaan het zien, plezier is het belangrijkste. tussen alle dagelijkse dingen door ff stiekem naar het bos.. heerlijk! en al doende leert men zeggen ze dus we zullen er nog wijzer op worden ook!
 9. Papalouis

  bonjour!

  de laatste brain damage, de rest is verzopen, vind hem erg klein in vergelijking met de andere die droog staan.. de 5 mafjes doen het goed, vind ze wel wat aan de kleine kant..
 10. Papalouis

  bonjour!

  hmm, toch maar eens gaan kijken voor iets anders of een andere manier, dat je ze moest spoelen had ik inderdaad gelezen, heb ze aangemaakt met overvloedig vijverwater en goed laten uitlekken 1 dagen, daarna de perliet erbij.. wat zou het voordeel van zeewater dan zijn? vokgende keer word het gewoon weer zaai en stekgrond zoals vorige keer, ben zojuist op mn nieuwe spot geweest en dese voorbereid, helaas geen tijd over om de oude spot te bezoeken.. we gaan voor een mooie bramenspot met inmiddels 5 plantgaten.:
 11. Papalouis

  bonjour!

  omhoog gekruld de andere van dichterbij
 12. Papalouis

  bonjour!

  cocobricks van de action btw
 13. Papalouis

  bonjour!

  cocos gemengd met perliet nog geen voeding gegeven, de blaadjes staan ook wat omhoog van dat plantje met het vlekje
 14. Papalouis

  Begginertje op pad in de bossen.

  hey, beter laat dan nooit, deze nog ff van begin lezen en daarna lees ik mee haha, een goed seizoen wens ik jullie allen!
 15. Papalouis

  bonjour!

  weet iemand misschien waardoor dit kan komen? een grauw vlekje binnenin de blaadjes