Papalouis

Members
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Papalouis last won the day on May 12

Papalouis had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About Papalouis

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Papalouis

  bonjour!

  hmm, toch maar eens gaan kijken voor iets anders of een andere manier, dat je ze moest spoelen had ik inderdaad gelezen, heb ze aangemaakt met overvloedig vijverwater en goed laten uitlekken 1 dagen, daarna de perliet erbij.. wat zou het voordeel van zeewater dan zijn? vokgende keer word het gewoon weer zaai en stekgrond zoals vorige keer, ben zojuist op mn nieuwe spot geweest en dese voorbereid, helaas geen tijd over om de oude spot te bezoeken.. we gaan voor een mooie bramenspot met inmiddels 5 plantgaten.:
 2. Papalouis

  bonjour!

  omhoog gekruld de andere van dichterbij
 3. Papalouis

  bonjour!

  cocobricks van de action btw
 4. Papalouis

  bonjour!

  cocos gemengd met perliet nog geen voeding gegeven, de blaadjes staan ook wat omhoog van dat plantje met het vlekje
 5. Papalouis

  Begginertje op pad in de bossen.

  hey, beter laat dan nooit, deze nog ff van begin lezen en daarna lees ik mee haha, een goed seizoen wens ik jullie allen!
 6. Papalouis

  bonjour!

  weet iemand misschien waardoor dit kan komen? een grauw vlekje binnenin de blaadjes
 7. Papalouis

  bonjour!

  haha ja ik was ook al aan zoiets aant denken of een boompje erlangsaf hangen, staan veel dunne boompjes.. maar het blok moet wel vers zijn want die was nog aardig groot, zodra ik een auto kan regelen ga ik er weer langs, ik hoop deze week, dan ook eens vergelijken hoe groot die is en eens goed mn ogen de kost geven.. de maf zijn intussen ontkiemt.
 8. Papalouis

  bonjour!

  dat soort camera was ik inderdaad naar opzoek, maar heb vorige keer in alle haast mn ogen niet de kost gegeven, hopelijk sta ikniet met mn blije bakkes daar op beeld haha, volgende keer maar een sjaal om ofzo, zonnebril alleen is dan niet genoeg denk ik
 9. Papalouis

  bonjour!

  haha dat is een goeie van die verklikker, hoe zou ik dit realiseren? misschien een tak erop leggen ofzo, iig iets dat de gebruiker moet verwijderen on er op te zitten, het moet natuurlijk niet opvallen sat dit hier is neergelegd. maar thnx voor de tip dit was nog niet bij mijopgekomen
 10. Papalouis

  bonjour!

  haha Opvang Verwarde Personen krijg ik bij google haha daar ken ik dus ook terecht lol
 11. Papalouis

  bonjour!

  ik was van plan om terug te gaan nog een keer en idd even te checken of er geen wildcams staan of hangen, ik ben wel eens een ree tegengekomen daar, een vrouwtje, en ik weet dat er ook dassen rondrennen.. maar precies de soorten herten weet ik niet zeker, het is wel bij een weg gelegen en bij een veld van een boer, wellicht heeft hij er iets mee van doen, het geknipte pad was er wel al vorig jaar dat heb ik genegeerd, de boomwonde zagen er redelijk oud uit.. als er geen wildcam hangt ga ik er misschien een of 2 zetten, puur om de kansen te spreiden, maar ik ga eerst mn nieuwe spot aanpakken heb al veel tijd verloren, de gaten zijn er nog nieteens en ik heb de moeite verspild om mn oude spot op te krikken, om daarna die liksteen te vinden.. ma we gaan door haha, al was het niet veel vorig jaar het wietje smaakte heerlijk hahaha! @DeVos wat is OVP precies??
 12. Papalouis

  bonjour!

  hey mensen, ik doe dit jaar ook weer mee, maar ik ben erg laat omwille van verhuizing, ik ga denk ik mijn oude spot achter me laten omdat ik pakweg 30meter verder een zoutblok heb zien hangen en er staat een grote jagersstoel, geen zin in lood in mn reet hahaha.. ik ga wel een nieuw buitenspotje versieren, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen! ik heb mighty amstel freezeland van gc en n brain damage auto, alsmede van gc.. mijn ervaring vorig jaar met outdoorking was voor mij erg goed, maar omdat ik erg laat ben en outdoorking helaas niet meer alles had ben ik uitgeweken naar gc, hopelijk heeft outdoorking volgend jaar weer nieuw zaad! al lijkt dit me ook niet verkeerd groene groetjes papalouis
 13. Papalouis

  gratis personeel op guerilla of in je tuin

  en vergeet de spoelwormen niet de laatste weken van de bloei hahahahahah
 14. Mooi verslagje man, jammer om te horen dat ze je zo genaaid hebben, maar echt super dat je je niet laat kennen en gewoon doorgaat!! Fuck you overheid! ik heb dit jaar pas m'n eerste paar plantjes gezet, en dit geeft me weer goeie hoop voor volgend jaar haha, ziet er netjes uit.. Hopelijk gaat het bij jou allemaal weer een beetje de goeie richting op, het is je vanuit hier iig gegund! Tot volgend jaar, dan lees ik zeker weten weer mee!
 15. Papalouis

  gratis personeel op guerilla of in je tuin

  haha dankjewel vos even logisch nadenken haha, je hebt me er zojuist van weerhouden de wormen mee te nemen naar mijn plek, ik maar graven en ik vond er amper, maar de mest doet zijn werk.. word hier wijzer als op school haha, @Sebasmooi plaatje haha, ik vroeg me zelf idd af of er wel genoeg wormen aanwezig zouden zijn op bepaalde plekken.. ook in mijn achtertuin probeer ik de worm te vriend te houden dmv bananenschillen en ander snoei/keuken/blad afval, de schildpad krijgt ze ook te vreten.. Geen wormen toren maar gewoon verspreid door de grond, met hier endaar een tegel of bloempot met gaten onderin als zijnde hotspot..